تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1820 از 4428 اولاول ... 820132017201770181018161817181818191820182118221823182418301870192023202820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,191 به 18,200 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

عزیز دل... اینترنت بالای 128 به کاربران خونگی نمی دن درست؛ ولی خود سازمان تنظیم مقررات رادیویی شرط کرده که کاربران در صورت ارائه کارت دانشجویی، جواز کسب یا نامه اداری سربرگ دار، مجاز به دریافت اینترنت سرعت بالا هستن. حالا ما که دانشجو هستیم و سرعت 1 مگ گرفتیم، حق داریم حداقل از همین سرعت 1 مگ در روز و شب برخوردار باشیم. درسته یا نه؟؟؟!!!
    درضمن... اینترنت چیزی نیست که مردم تحریمش کنن؛ گذشت اون دوران که مردم با تحریم یه چیزی درستش می کردن. الان با تحریم هیچی درست نمی شه.
    و به عنوان حرف آخر هم عرض کنم که شرکتا مثل ... از سازمان تنظیم مقررات رادیویی می ترسن! خودم یکی دو موردش رو به چشم دیدم که شکایاتی صورت گرفت و شرکت ها ناچار به رسیدگی شدن...
    20:30 هم تنها یه اهرم فشاره و بس. هرچی فشار بیشتر باشه زودتر به هدف می رسیم.

حالا هم اگه مایلید کمک کنین
    اخه عزیز دلم . اگر شما بخوای اینرنت 1024 رو بر اساس قاتون 1 به 10 کنی سرعتت از 1024 کیلوبایت بر ثانیه میشه 100 کیلوبایت بر ثانیه _ که تمام شرکت ها این کارو میکنن)
    حالا شما اگر از اینرنت 128 کیلوبایت بر ثانیه استفاده کنی و از قانون 1 به یک استفاده کنی همون سرعت واقعی 128 کیلوبایت بر ثانیه رو داری یهنی یا سرعت 128 میتونی سرعت 1024 که الان شرکت بهت میده رو تجربه کنی

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدایا چرا این پارس ان لاین رو تبدیل به خاک نمیکنی؟: ))))

3. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خب عزیز دلم من گفتم که باید حتما خاموش بشه و بعد چند دقیقه روشن شه.با reebot و اینا نمیشه.با لن وصل میشم.خود مودم در دسترسم نیس.خونه همسایست
    همسایه تون میدونه داری از اکانتش استفاده میکنی؟اگر آره از همسایه تون بخواه که مودم رو ریست فکتوری کنه و از اول کانفیگ کنه اگر درست نشد نویز خط رو بررسی کن ببین اسپیلیتر به خط وصله یانه یا سیم کشی مشکلی اره یانه؟شرکت ارائه دهنده اینترنت در این مورد چی میگه و در آخر شرکت سازنده مودم چیه؟؟؟؟

5. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeinset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام خوبین؟!
    اینترنت 256 2 گیگ
    خر شدم باز! گفتن تخفیف میدیم و اینا!
    سرعت دانلود روز 50-60
    شبانه 10!!!
    کسایی که دارن همه همینطوره؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان هدیه اخر ماه سوخت میشه یا میره واسه دوره بعد ؟

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

به گزارش آکامای سرعت اینترنت و ارتباطات باند پهن دنیا، به طور پیوسته در حال افزایش است. طبق آمار وضعیت اینترنت در سه ماهه اول ۲۰۱۲ که به تازگی توسط Akamai منتشر شده، هم اکنون میانگین جهانی اینترنت پرسرعت، 2.6 مگابیت بر ثانیه است که در مقایسه با 2.3 مگابیت سه ماهه گذشته رشد مناسبی را نشان می دهد.

به گفته آکامای سرعت اینترنت در یک سال گذشته بیش از ۲۵ درصد رشد داشته است. کره جنوبی همچنان با میانگین سرعت 15.7 مگابیت بر ثانیه، سلطان ارتباطات دنیا است. ایالات متحده هم با اینکه نتوانسه رتبه ای بهتر از دوازدهم را از آن خود کند، با رسیدن به میانگین 6.7 مگابیت بر ثانیه، رشد ۲۹ درصدی را نسبت به سال گذشته و رشد ۱۷ درصدی را نسبت به سه ماهه آخر ۲۰۱۱ نشان می دهد.

آکامای می گوید که اینترنت همچنان در حال رشد است. این شرکت طی سه ماهه اول ۲۰۱۲ بیش از ۶۶۶ میلیون آی پی را ثبت کرده که از ۲۳۸ کشور جهان به پلتفرم هوشمند آکامای متصل شده اند. که این میزان به معنی افزایش ۶ درصدی نسبت به سه ماهه چهارم ۲۰۱۱ و همچنین افزایش ۱۴ درصدی نسبت به مدت زمان مشابه در سال قبل است. و جالب اینجا است که این رشد بیشتر در کشورهای کوچک اتفاق افتاده است.

افزایش تعداد کابران اینترنت با سرعت و پهنای باند بالا هم نسبت به سال قبل کاملا معنی دار بوده است. هم اکنون در کره جنوبی بیش از ۵۳ درصد کاربران از اینترنت پرسرعت بهره می برند. این میزان در ژاپن ۳۷ و در هنگ کنگ ۲۸ درصد است. در لاتویا ۲۶ و در هلند ۲۴ درصد مردم را در بر می گیرد. آکامای می گوید که طی این مدت زمان ۱۲۵ کشور سرعت اینترنت خود را افزایش داده اند و در ۱۰ کشور شاهد کاهش سرعت بوده ایم.

البته در بازار ارتباطات موبایل داستان به گونه دیگری رقم می خورد و آلمان تاج سریع ترین شبکه موبایل را (با سرعت ۶ مگابیت در ثانیه) بر سر گذاشته است. بیش از ۶۵ اپراتور در دنیا سرعت بیش از یک مگابیت بر ثانیه را عرضه می کنند و تنها سه اپراتور سرعت اینترنتی کمتر از ۵۰۰ کیلوبیت بر ثانیه دارند. البته تماشای مقایسه ۵ ساله آکامای درباره میزان استفاده از تماس صوتی و تبادل اطلاعات از طریق موبایل هم خالی از لطف نیست.
    یکی نیست بشون بگه شما هر چقدرم سرعتتون بالا باشه به پارس آنلاین نمیرسه که بخاطر تحریم اسم مارو نیاوردن وگرنه ما اولیم!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همسایه تون میدونه داری از اکانتش استفاده میکنی؟اگر آره از همسایه تون بخواه که مودم رو ریست فکتوری کنه و از اول کانفیگ کنه اگر درست نشد نویز خط رو بررسی کن ببین اسپیلیتر به خط وصله یانه یا سیم کشی مشکلی اره یانه؟شرکت ارائه دهنده اینترنت در این مورد چی میگه و در آخر شرکت سازنده مودم چیه؟؟؟؟
    بابا ما با هم اینترنت گرفتیم،آره میدونه!!
    ریست فکتوری و غیره هم کردم درست نشد.
    نویز خط خیلی بالاست قبول دارم که میتونه مشکل از اون باشه.
    اما من فقط یه روشی میخوام که وقتی اینطوری میشه مجبور نباشم به همسایه بیچاره هی بگم برو مودمو خاموش کن بعد 5 دقیقه روشن کن.بدبختو کلافه کردم.
    شرکت هم هر وقت زنگ میزنم میگه نویز خط خیلی زیاده بعدم مگه برو مودمو خاموش کن بعد 5 دقیقه روشن کن.

مودم tplink 8811 هست و من فقط راهی میخوام که بتونم از توی تنظیمات کاری کنم که مودم برای چند دقیقه سعی برای کانکت شدن نکنه یا برای چند دقیقه خاموش بشه و بعد سعی کنه آی پی بگیره.
    خیلی خیلی ممنون

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان هدیه اخر ماه سوخت میشه یا میره واسه دوره بعد ؟

Sent from my iPhone4 using Tapatalk
    ترافیک هدیه به دوره بعد منتقل میشه.

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بابا ما با هم اینترنت گرفتیم،آره میدونه!!
    ریست فکتوری و غیره هم کردم درست نشد.
    نویز خط خیلی بالاست قبول دارم که میتونه مشکل از اون باشه.
    اما من فقط یه روشی میخوام که وقتی اینطوری میشه مجبور نباشم به همسایه بیچاره هی بگم برو مودمو خاموش کن بعد 5 دقیقه روشن کن.بدبختو کلافه کردم.
    شرکت هم هر وقت زنگ میزنم میگه نویز خط خیلی زیاده بعدم مگه برو مودمو خاموش کن بعد 5 دقیقه روشن کن.

مودم tplink 8811 هست و من فقط راهی میخوام که بتونم از توی تنظیمات کاری کنم که مودم برای چند دقیقه سعی برای کانکت شدن نکنه یا برای چند دقیقه خاموش بشه و بعد سعی کنه آی پی بگیره.
    خیلی خیلی ممنون
    فقط یه راهنمایی میتونم بکنم...اون هم اینه که مودم رو از سرخط یعنی جای که سیم تلفن از پست تلفن وارد خونه شده تست کنید و ببینید که بازهم نویز دارید یانه؟اگرچنانچه مشکل پابرجابود مشکل از مرکز مخابرات منطقه شماست و مشکل رو باید از امورمشترکین پیگیری کنید/اما اگر مشکل حل نشد باید اسپیلیتر رو سرخط به سیم ورودی نصب کنین و از اونجا یه انشعاب برای مودم جداکنید و به پورت مودم روی اسپیلیتر و تلفن خونه رو هم به قسمت فون اسپیلیتر وصل کنید.

12. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    دوستان پار آنلاین این سرویسای 128 و 256 که ارائه میده با همون سرعته یا روی 2 مگ مینده همه رو؟
    POL-128-2G * 128 Kbps 128 Kbps 2 GB 80,700
    POL-256-2G * 256 Kbps 256 Kbps 2 GB 80,700

اگر کسی تو تهران داره میتونید سرعت دانلور روز و شب رو بگید لطفا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •