تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1820 از 2199 اولاول ... 8201320172017701810181618171818181918201821182218231824183018701920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,191 به 18,200 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منکه رفتم نگاه کردم ولی سوال 12 رو ندیدم..حالا باید حتما رمزمون عوض کنیم؟

اگه بخش وایرلس یا همون وای‌فای مودمتون فعال هست که حتماً رمز رو عوض کنید. چون اگه یه هکر بیکار بتونه ردیابی‌تون کنه با توجه به اینکه آیدی و رمز رو داره و هر دو هم "admin" هست، می‌یاد وارد بخش تنظیمات‌تون می‌شه و از اونجا اطلاعات رو برای هــک بیشتر یا خرابکاری ور می‌داره. اگه مثل من هم هستین و همیشه نیاز به وای‌فای ندارین که بهتره اینجور مواقع اون بخش رو خاموش کنید که خیالتون راحت باشه. توی 635 که خاموش یا روشن کردن وای‌فای راحت هست و نیاز به لوگین و رفتن به صفحه تنظیمات نداره. یه کلید کنارش هست که با زدن اون کار انجام می‌شه. اگه اشتباه نکنم یادم هست که 9200 هم یه همچین کلیدی داشت.

برای تعویض رمز توی 635 برید Maintain > Account > Account و از اونجا رمز قدیم رو بدید و رمز جدید رو وارد کنید. فکر کنم 632 هم همینطوری عوض می‌شه. ولی برای 9200 گشتم و نتونستم فایلهای راهنمام رو پیدا کنم که بتونم مراحل تعویض رمز اون رو ببینم.

البته یه نکته رو برای کمتر کردن احتمال هــک خودم انجام می‌دم که شاید بتونه کمکی باشه. اون هم اینکه توی مودم، لیست سفید مک‌آدرسهایی رو که باید به مودم وصل بشن رو فعال می‌کنم که دیگه هر کسی نتونه راحت بیاد و سعی به تماس با مودم و هــک داشته باشه. هر چند که می‌شه حدس زد که هکرها هم روز به روز روشهاشون رو قویتر و بهتر می‌کنن و کلاً اینطور چیزها رو بایستی خود شرکتهای ایرانسل و مبین‌نت به فکرش باشن و نه کاربران. بالاخره همه اینقدر سواد یا وقت و حوصله ندارن که برن اینطور چیزها رو یاد بگیرن و ازش استفاده کنن.
    Last edited by ninipc; 25-09-2013 at 03:58.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه snsd32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وااااااااااای بچه ها بدبخت شدم دیشب همینطور که ای پی عوض میکردم یهو رفتم تو این قسمت:

و نفهمیدم این دوتا کلیک رو زدم..حالا دیگه اینترنتم از همون دیشب تا الان وصل نمیشه. چیکار کنم؟!!؟!؟ چرا دیگه وصل نمیشه؟ یعنی دیگه خراب شده!؟!

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وااااااااااای بچه ها بدبخت شدم دیشب همینطور که ای پی عوض میکردم یهو رفتم تو این قسمت:

و نفهمیدم این دوتا کلیک رو زدم..حالا دیگه اینترنتم از همون دیشب تا الان وصل نمیشه. چیکار کنم؟!!؟!؟ چرا دیگه وصل نمیشه؟ یعنی دیگه خراب شده!؟!

متاسفانه شما گرفتی ریست فکتوری کردی!
    با یوزر و پسورد admin وارد مودم بشو.

+

تنظیمات رو طبق تصویر انجام بده(در صورت وصل نشدن) :

در اخر Apply رو بزن.
    Last edited by and-roid2; 25-09-2013 at 11:00.

5. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کلید اول که مربوط به ریبوت کردن دستگاهه که همون ری استارت کردنه و قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاره.
    کلید دوم احتمالا مربوط به بازگردانی تنظیمات کارخونس که فک کنم مشکل از همین جا درست شده. با این حال در قسمتی که در تنظیمات وجود داره میتونید با وارد کردن URI و رمز عبور مبین نت که معمولا روی جعبه مودم هست، دوباره به نت وصل بشید.

7. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه snsd32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واااااااااااااای مررررررررررررررررررررسی دوستانننننننننننننننننننن ننننننننننن یوزر و پسورد مودممو وارد کردم وصل شدددددددددددددددددددددد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    من وایمکش ایرانوِل دارم خیلی افتضاحه
    میخوام بدونم این چیزی که مبین نت تو ساتش گذاشته - 2 مگ 3 گیگ ماهانه 30 تومن این چطوره
    و برای دادنش چه مدرکی میخوان
    آیا شبانه میتونی با سرعت 2 مگ دانلود کنی یا نه؟
    با تشکر از دوستان

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام بچه ها
    من وایمکش ایرانوِل دارم خیلی افتضاحه
    میخوام بدونم این چیزی که مبین نت تو ساتش گذاشته - 2 مگ 3 گیگ ماهانه 30 تومن این چطوره
    و برای دادنش چه مدرکی میخوان
    آیا شبانه میتونی با سرعت 2 مگ دانلود کنی یا نه؟
    با تشکر از دوستان
    مبین نت اپراتور سراسریه و در همه جا کیفیت و سرعتش یکسان نیست بسته به شلوغی دکل و شهرتون و کیفیت لینک دانلودتون سرعت شبانه برای 2 مگ می تونه از 30 تا 260 کیلو باشه

من الان شبانه با طرحی که سرعتش رو 2 مگ بسته شده متوسط شبی حدود 3.5 تا 4 گیگ دانلود دارم تو روز هم تقریبا سرعت ثابت طزح انتخابی تون هست

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

یکی دو روزه فری.گیت برای من سایت ها رو یه خط در میون باز میکنه برای شما هم اینطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مبین نت اپراتور سراسریه و در همه جا کیفیت و سرعتش یکسان نیست بسته به شلوغی دکل و شهرتون و کیفیت لینک دانلودتون سرعت شبانه برای 2 مگ می تونه از 30 تا 260 کیلو باشه

من الان شبانه با طرحی که سرعتش رو 2 مگ بسته شده متوسط شبی حدود 3.5 تا 4 گیگ دانلود دارم تو روز هم تقریبا سرعت ثابت طزح انتخابی تون هست
    با تشکر
    اینجا که ما هستیم Adsl نداره و بیشتری ها وایمکس ایرانوِل دارن که خیلی افتضاحه
    مودم هم fm130
    فکر کنم باید بفروشمش یه مودم مبین نت بگیرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قطعا مبین نت کیفیت و ثبات بهتری داره ولی به نظرم پینگ شبکه مبین نت از ایرانسل بیشتره .چون در تعرفه های یکسان برای وبگردی مبین نت کندتر عمل میکنه.شاید هم منطقه ای باشه.الله اعلم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •