مسیج اومد یا ایمیل؟؟
این صورت حساب ماه بعدته ، از 20 روز پیش برات میزنن
دوستان منم بار اولمه گرفتم ، برای من مهلت پرداخت رو 3 روز قبل از اتمام دوره زده ، اگه 1 روز قبلش پرداخت کنم ، مشکلی داره؟؟
اصلا مهلت پرداخت یعنی چی؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مسیج اومد یا ایمیل؟؟
این صورت حساب ماه بعدته ، از 20 روز پیش برات میزنن
دوستان منم بار اولمه گرفتم ، برای من مهلت پرداخت رو 3 روز قبل از اتمام دوره زده ، اگه 1 روز قبلش پرداخت کنم ، مشکلی داره؟؟
اصلا مهلت پرداخت یعنی چی؟؟
همه ي سايتا فيل تر شده ، هرچي لينكه فيل تره!
اين چه وضعيه؟
مثه اينكه عيديمونه!!!!!!!!!!!!
ای بابا . فلش پلیر هم نمیشه اپدیت کرد .
نمیدونم از چیه ولی وقتی یه بازی تحت فلش تو اینترنت میارم سیستم ریستارت میشه مثل DinoRpg
نفرین خدا بر تو باد شاتل
آقا این اپراتورای شاتل خیلی خیلی باحالن ، اگه من میدونستم ، هر روز با هاشون چت میکردم ، بیکار نباشن:محتوای مخفی: فرق بین دانلود کردن و باز کردن صفحه وب در شاتل:
البته مشکل من که حل شده ،
ولی به جای یاهو مسنجر برای پر کردن وقت ، از اینم میشه استفاده کرد
دانلودای دیشب ما رو که کامل به فنا دادن ، ولی غمی نیست
این چه وضع مسخره ای هست باز اینها در آوردن ؟!
تا ما اومدیم روی ART اینطوری شد ؟
دیشب که اصلاً نتونستم دانلود کنم سرعت 15 کیلوبایت !
مثلاً آرت 3 گرفتم 44 تومن در ماه باید بدم بهشون بعدش اینطوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الانم که میبینم سرعت از 50 بیشتر نمیشه !
چه وضعشه ؟
مگه نباید سرعت حداقل روی 100 باشه ؟
بر پدر و مادرشون لعنت
یکی لطف میکنه از تهران تست speedtest بندازه فقط رو سرور باکو باشه اون هم با لیتک خود سایت.
صورت حساب رو همیشه 20 روز جلوتر میزنند من وقتی سرعتم خوب بود 10روز جلوتر پرداخت می کردم ولی از وقتی سرعت شبانه افتضاح شد دقیقا روز آخر شارژ میکنم البته صبح که خودشون باشند اگر مشکل پیش اومد حلش کنند. واقعا خیلی خوب سرویس میده 1 ماه و 20 روز جلوتر پول میگیره مخابرات خوبه که 2 ماه بعد پول رو میگیره یعنی آخر دوره. فقط مواظب باشید هر چند روز که از آخرین روز دوره بگذره و شما پول رو بریزیر از تعداد روزهای دوره بعد کم میشه ولی حجم همون حجمه.
زنگ زدم مرتیکه بهم میگه برو تو سایت اُپرا دانلود کن ببین چطوریه !
بهش گفتم مگه همه لینک های من از سایت اُپراست که میگی برو اُپرا ؟!!!
میگه مشکل از مخابراته که رپید و 4shared سرعت کم میشه !!!
گفتم مشکل از مخابراته یا شما اجازه ندارید یک سری چیزها رو بگید ؟!!
عوضی های دزد
من 2 ماهه جد هر کی تو شاتل کار میکنه نبش قبر میکنم ولی هیچ فایده ای نداره آخه گفتم شاید فیبر شاتل از زیر قبر یکی از اجداد کارمندای شاتل رد شده که انقدر سرعت شب رو کم می کنند.اون زیر تسبیح ندارند با فیبر نوری صلوات می فرستند.
خوب میبینم که تخم مرغ شانسی شما توزرد دراومده امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه چون خیلی زور داره آدم انقدر پول بده سرعتش اینجوری باشه.
می خواستی بگی مرتیکه این سایت قدیمی شده یک چیز دیگه بگو. یک دفعه یک احمقی باعث شد من کلی دانلود رو ببندم بعد گفت برو از اپرا بگیر همون اولش گفته بودم سرعت اپرا خوبه بعد 10 دقیقه حرف زدن گفت همه دانلودها رو ببند بعد گفت برو تو اپرا خدایی اگر پشتیبانی نزدیک خونمون بود پا می شدم میرفتم همونجا حالش رو میگرفتم.
خیلی ممنون من از تهران و قم و شیراز تست می خوام با سرور باکو با لینک اصلی . اصلا بحث سرعت نیست می خوام یکی چیز دیگه رو مقایسه کنم.
هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)