تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1820 از 2365 اولاول ... 82013201720177018101816181718181819182018211822182318241830187019202320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,191 به 18,200 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه darush 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mini Hell

پيش فرض

سلام دوستان

برای پراید یه پخش و یه جفت باند میخواستم معرفی کنید

بودجه هم 500 هزار. بالا پایینش مشکل نداره

از سیستم هم انتظار تفکیک صدای بالا، گوش رو طولانی مدت اذیت نکنه، بیس نرم، تو ولوم های بالا صدا خراب نشه!

یکمی سرچ زدم ولی فقط گیج تر و گیج تر میشم!
    ممنون میشم راهنمایی کنید

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان و حمید آقا ممنون از پاسختون.
    من فقط می خوام یه پخش و یه باند بگیرم و در آینده هم قصد خرید آمپلی فایر و ... رو ندارم. حالا به نظرتون از بین دو پخش 3750 و X400 که پیشنهاد دادید کدوم یکی بدون آمپ و فقط با یک جفت باند صدای بهتری واسه پراید داره؟ اگه این دو مدل بدون آمپ خوب نیست چه پخشی رو پیشنهاد می دید؟ برای باند چی پیشنهاد می دید؟
    سلام مخلصم.
    هر دو جزو پخشهای خوب هستن. X400 رو بعضی از دوستان میگن صدای های رنجش خوب نیست.به نظر من اینطور نیست ولی خب تجربه و نظر دوستان همگی محترم هست.
    اگر صدای باز تر و تریبل بیشتر دوست دارید احتملا پایونیر بیشتر به کار شما میاد.
    اسپیکر هم اگر بیس خیلی بالا نمیخواهید هلیکس E69X گزینه مناسبی هست. 265 هم قابل تهیه هست.اگر بیس بیشتری دوست دارید 7158 جی وی سی یا 6965V2 پایونیر گزینه های بعدی هستند.
    سلام به همه دوستان عزیز وسیستم باز...و به طور ویژه خدمت دوستانی که راهنماییمون میکنند.
    می خواستم راجب یه سیستم ازتون مشورت بگیرم.ماشین تندر 90 هستش و خیلی هم نمیتونم هزینه کنم...نظرات قبلی رو تا یه جاهایی خوندم ولی به جمع بندی نرسیدم.خیلی اهل کوبش و پخش آهنگ برای افراد رهگذر نیستم ولی از بیس نرم و خوبم بدم نمیاد.
    یکی از دوستان اینو بهم پیشنهاد کرد:
    پخش pioneer x2750ui
    اسپیکر e69x helix
    آمپ 527 kenwood یا 3602 pioneer (کدوم بهتره؟؟)
    شاید تا حول و حوش 700 بتونم هزینه کنم...البته اگه پیشنهادهای دیگه ای هم دارید بگید...خیلی خیلی ممنونم

البته یه چیز دیگه...اینجا(رامسر) من از هر کی میپرسم helix کار کردی میگه اصن نشنیدم...میگم اگه قرار باشه این باندو بگیرم واس نصبش چیکار کنم؟آیا کسی ک تا حالا کار نکرده میتونه نصبش کنه و تنظیمش کنه؟؟
    یا ببرم یه جای دیگه؟
    باند فابریکی جلوی تندر رو بردارم یا بزارم همراه اینا باشه؟؟
    ببخشید که طولانی شد..مرسی از دوستان
    سلام دوست عزیز به جمع صمیمانه ما خوش آمدین
    به نظر من پخش رو مدل بالاتر انتخاب نمائید.اینده رو چی دیدین شاید آمپ و ...هم بستید.
    E69X یکی از با کیفیت ترین کواکسیلهای 9*6 موجود هست با هر دو آمپی که گفتین درایو میشه.
    میتونید اسپیکرهای جلو رو هم مستقیم بدین به پخش تا استیج جلو هم صدا داشته باشید.
    هلیکس رو اگر خواستین میتونم براتون بگیرم و ارسال کنم.برای دوستان قبلا هم این کار و انجام دادم.صفحات زیر رو ملاحظه بفرمائید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و...
    برای نصب هم باید برش بیضی براتون بزنن.اگر خودتون میتونید و لوازمش رو دارید که نصبش کاری نداره.

سلام دوستان

برای پراید یه پخش و یه جفت باند میخواستم معرفی کنید

بودجه هم 500 هزار. بالا پایینش مشکل نداره

از سیستم هم انتظار تفکیک صدای بالا، گوش رو طولانی مدت اذیت نکنه، بیس نرم، تو ولوم های بالا صدا خراب نشه!

یکمی سرچ زدم ولی فقط گیج تر و گیج تر میشم!
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    شما هم میتونی یا سری 3 پایونیر و یا X400 کن وود رو با هلیکس E69X بگیری ضمنا آمپلیفایر هم میخواهید اگر میخوای دیستورشن نداشته باشی ولی خب بودجتون بالا میره.

3. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mini Hell

پيش فرض

شما هم میتونی یا سری 3 پایونیر و یا X400 کن وود رو با هلیکس E69X بگیری ضمنا آمپلیفایر هم میخواهید اگر میخوای دیستورشن نداشته باشی ولی خب بودجتون بالا میره.
    باشه ممنون

آمپلی رو بعدا میتونم اضافه کنم؟

نظرتون راجب 2750+6975 چیه؟

ترکیب دیگه ای هم مد نظر هست پیشنهاد بدید. ممکنه هر قطعه ای گیرم نیاد

بعد اینکه اصل و غیر اصل دارن؟تشخیصش چطوریه؟

واقعا ممنون که حوصله میکنی و جواب میدی!

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه ممنون

آمپلی رو بعدا میتونم اضافه کنم؟

نظرتون راجب 2750+6975 چیه؟

ترکیب دیگه ای هم مد نظر هست پیشنهاد بدید. ممکنه هر قطعه ای گیرم نیاد

بعد اینکه اصل و غیر اصل دارن؟تشخیصش چطوریه؟

واقعا ممنون که حوصله میکنی و جواب میدی!
    بله میتونید ولی خب خیلی نمیتونید ولوم رو بالا ببرین
    3750 بگیرید.6975 هم خوبه ولی خب آمپ حتما لازم دارید.E69X صدای با کیفیت تری داره. 6975V2 قدرت بیشتر.

6. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعد از 9 ساعت کار مداوم ، بلاخره کامپوننت های soundstream sc6t رو نصب کردم .

ماشین RD .
    وقتی رودری ها رو باز کردم دیدم محل قرار گیری باند ها ، کلا خورده و اگه نوار پشتش نبود ، بکل ریخته بود ، با 123 چسبوندمش .
    بعد شروع مراحل .

1.قیر پیکانی و چسب دو طرفه خریدم و پشت محل باند رو بصورت عریضی تا ته زدم .
    قیر پیکانی هر ورق 2500 ، که دو تا ورق لازم شد .
    چسب دو طرفه متری 1ت ، که 7 متر خریدم ، 2 مترش اضافه اومد .

2.رد کردن سیم تیوتر ها ، سخت ترین مرحله کار ! اگر میخواستم اصولی رد کنم باید از زیر ستونی جلو رد میکردم که نیاز بود داشبور بیاد جلو ، برا همین بیخیالش شدم و با سیم مفتول به این صورت عمل کردم .

3.وصل کردن کراس آور ، چون رو دری ها رو در آورده بودم ، شیشه بالابر ها هم کار نمیکرد ، نمیدونستم کجا بزارم ، با کلی تخمین زدن به این شکل چسبوندم که مشکلی هم برای شیشه ایجاد نکرد .

4.نصب ووفر/میدرنج . بعد از نصب رو دری ها که خودش کلی زمان برد ، چون سیم بالا بر ها رو از وسط چیده بودم ، باید دوباره بهم وصلشون میکردن و نوارچسب میزدم و ...

5.تقریبا تمام . هنوز رویه قسمت ووفر رو نصب نکردم .

البته اگه با جزییات میخواستم بگم خیلی بیشتر میشد ، چون تجربه اولم بود و ناوارد بودم . که البته جزییات نه در حوصله من هست نه در حوصله شما .

فعلا تست صدا گرفتم ، خیلی خوب بود ، بنظرم دوبرابر قیمت 120ت میرزه و در رنج قیمتش عالیه .

سیستم فعلی :
    پخش Pioneer 5850MPH
    کامپوننت SoundStream SC6T

در مورد کامپوننت : کیفیت ساخت خوب اما سیم های ضعیف و معمولی که من از همینا استفاده کردم دیگه .
    کیفیت صداشم بنظرم توییترش خوش صداست ، یعنی تیزی پایونییر رو تا حد زیادی میگیره ، ووفر هم میدبیس خوبی داره ، ولی بیشتر میدرنج هست .

البته بدون آمپ ، تو ولوم های بالای 45 ، صدای توییترش بهم میریزه ، اوایل هم احساس کردم تو بعضی آهنگا توییتر سمت چپی نویز داره ولی باید بیشتر تستش کنم . شاید رد کردن سیم تیوتیر از کنار سیم برق بالابر ها کار اشتباهی باشه ، اما راه دیگه ای به ذهنم نیومد .
    کراس آور سمت خودم هم وقتی نصب کردم وقتی گوشمو میبردم کنارش یک نویزی داشت ! شاید برا اینه که بریک این نشده ، شایدم طبیعیه ! نمیدونم .

حالا یکی از گزینه هام ، اضافه کردن آمپ هست ، که البته سیم آمپ رو میکشم و از پشت پخش ، خروجی رو قطع میکنم و میدم به آمپ ، دوباره باز کردن رودری ها و ... کابوسه ...
    یکی دیگش اضافه کردن یک جفت دیگه از همین کامپ هست .
    و البته خرید پخش آلپاین 141 هم تو برنامه ها هست ، احتمالا کیفیت صدا بهتر هم بشه .

پ.ن: 405 های جدید رو نمیدونم ولی این RD و 405 قدیمی ها که سبک رودریشون یکیه واقعا نصب کامپوننت روشون سخت و خسته کنندست ...

آقا حمید نظرت چیه ؟؟
    Last edited by r0ss0neri; 01-07-2015 at 20:22.

8. 4 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mini Hell

پيش فرض

بله میتونید ولی خب خیلی نمیتونید ولوم رو بالا ببرین
    3750 بگیرید.6975 هم خوبه ولی خب آمپ حتما لازم دارید.E69X صدای با کیفیت تری داره. 6975V2 قدرت بیشتر.
    رفتم بازار یه دوری زدم اکثرا پایونییر پیشنهاد میدادن و داشتن. (خوزستانم، تنوع جنس محدوده)

چیزی هم دیدم سیستم بدون آمپ انگار یه چیزی کم داره! و فهمیدم بودجه ای که من در نظر گرفتم خیلی کمه!

3750 قیمت تقریبیش 330 بود تا 370 هم قیمت میدادن، همین رو میگیرم.

اسپیکر هم E69X. چه قیمته؟ اگه گیرم نیومد تو همین مایه یعنی کیفیت دار چی جاش رو میگیره؟

الان یه آمپ هم واجب شد بگیرم، چی پیشنهاد میدین؟ تا 270 280 یا ...

دستمزد هم با سیم و سوکت و اینا 30 میگرفت، خوبه؟ کلا قیمت جنسا رو خوب دادن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

پ.ن: 405 های جدید رو نمیدونم ولی این RD و 405 قدیمی ها که سبک رودریشون یکیه واقعا نصب کامپوننت روشون سخت و خسته کنندست ...

آقا حمید نظرت چیه ؟؟[/QUOTE]

سلام.افرین خسته نباشی دوسته عزیز خیلی خوب شده ولی جای تیوترات فکر میکنم که خوب نیس یه کم باید زاویه بدی .
    با نصب امپ که 100% صدات بهتر میشه و اون نویز که میگی فکر نمیکنم مربوط به رد کردن سیم تیوتر از جای پاور شیشه باشه.
    برای 141 هم پرسیدم برات اینجا کسی نداشت یه جا 123 داشت قیمت نکردم راستشو بخوای بازم اگه دیدم بهت خبر میدم
    اون قیر پیکانیا با اوم چسب ها کنده نمیشه ؟؟؟؟؟ این همه زحمت کشیدی یا حرارت میدادی بهشون دیگه
    ایشالا به بهترین صدا برسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام مخلصم.
    هر دو جزو پخشهای خوب هستن. X400 رو بعضی از دوستان میگن صدای های رنجش خوب نیست.به نظر من اینطور نیست ولی خب تجربه و نظر دوستان همگی محترم هست.
    اگر صدای باز تر و تریبل بیشتر دوست دارید احتملا پایونیر بیشتر به کار شما میاد.
    اسپیکر هم اگر بیس خیلی بالا نمیخواهید هلیکس E69X گزینه مناسبی هست. 265 هم قابل تهیه هست.اگر بیس بیشتری دوست دارید 7158 جی وی سی یا 6965V2 پایونیر گزینه های بعدی هستند.

سلام دوست عزیز به جمع صمیمانه ما خوش آمدین
    به نظر من پخش رو مدل بالاتر انتخاب نمائید.اینده رو چی دیدین شاید آمپ و ...هم بستید.
    E69X یکی از با کیفیت ترین کواکسیلهای 9*6 موجود هست با هر دو آمپی که گفتین درایو میشه.
    میتونید اسپیکرهای جلو رو هم مستقیم بدین به پخش تا استیج جلو هم صدا داشته باشید.
    هلیکس رو اگر خواستین میتونم براتون بگیرم و ارسال کنم.برای دوستان قبلا هم این کار و انجام دادم.صفحات زیر رو ملاحظه بفرمائید:
    و...
    برای نصب هم باید برش بیضی براتون بزنن.اگر خودتون میتونید و لوازمش رو دارید که نصبش کاری نداره.

مرسی آقا حمید...این پخش 2750 مگه چه ضعفی داره از نظر شما؟؟پخش بالاتر چی پیشنهاد میدین؟؟
    آقا حمید یه سوال دیگه...باند فابریکی صداش با این باند قاطی شه بهم نمیریزه؟؟

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

رفتم بازار یه دوری زدم اکثرا پایونییر پیشنهاد میدادن و داشتن. (خوزستانم، تنوع جنس محدوده)

چیزی هم دیدم سیستم بدون آمپ انگار یه چیزی کم داره! و فهمیدم بودجه ای که من در نظر گرفتم خیلی کمه!

3750 قیمت تقریبیش 330 بود تا 370 هم قیمت میدادن، همین رو میگیرم.

اسپیکر هم E69X. چه قیمته؟ اگه گیرم نیومد تو همین مایه یعنی کیفیت دار چی جاش رو میگیره؟

الان یه آمپ هم واجب شد بگیرم، چی پیشنهاد میدین؟ تا 270 280 یا ...

دستمزد هم با سیم و سوکت و اینا 30 میگرفت، خوبه؟ کلا قیمت جنسا رو خوب دادن؟
    با این قیمتا اگه از اینترنت بخری ارزون تر درمیاد. از حمید اقا بگیر

13. این کاربر از saeedsh7j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Mini Hell

پيش فرض

با این قیمتا اگه از اینترنت بخری ارزون تر درمیاد. از حمید اقا بگیر
    چه قدر فرق داره؟

هزینه پست میخوره اینترنتی بگیرم.

حمید آقا اگه داری قیمت بده+هزینه پست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •