روی ال سی دی n73 اصل فقط یه برچسب هست که نوشته Nseries
روی ال سی دی n73 اصل فقط یه برچسب هست که نوشته Nseries
خيلي خوشحال شدم كه تصميم درستي گرفتي
كيا جان
اگر جايي گير كردي و سوالي داشتي در خدمتيم![]()
دوستان کسی نمیدونه چطور میشه گوشی رو اپدیت کرد
و
چطور میشه گالری را طوری دسته بندی کرد که عکس با فیلم قاطی نشه
برو سایت symbian-freak.com اونجا اینا رو داره من یوزرمو فراموش کردم با همون ایمیل هم نتونستم چک کنم ولی ظاهرا گوشیتون واسه اروپا ساخته شده
برو سایت symbian-freak.com اونجا اینا رو داره من یوزرمو فراموش کردم با همون ایمیل هم نتونستم چک کنم ولی ظاهرا گوشیتون واسه اروپا ساخته شده[/quote]
اقا مرسی چون گوشی من من عربی نداره . چرا هر گوشی که منو عربی داره هنگام عکس انداختن صدا داره و نمیشه با سایلنت هم قطعش کرد؟
راست میگه. من قبلا با پروداکت کد عربی گوشیم رو آپدیت کردم هم به میوزیک ادیشن و هم به معمولی که در هر دو با سایلنت کردن صدای دوربین قطع نمیشد. اما چون به عربی احتیاج نداشتم گوشیم رو به پروداکت کد اروپا آپدیت کردم الان سایلنت میکنم و صدای دوربین قطع میشه...
یه خبرایی هستا ... فکر کنم نوکیا iهم فهمیده مردم خاورمیانه بی ظرفیت هستن . ممکنه یواشکی از اینو اون عکس بگیرن![]()
از کجا بفهمیم n73 music eedition اصل فنلانده؟
سلام عزیز ممنونم که یه سئوالم جواب دادی می دونی صبحش از یکی پرسیدم همون جوابو داد چهار صفرو وارد کردم شناختش ولی صداش کلان قطع شده بود رو یه موبایل دیگه امتحان کردم ذرسته یه نفر گفت گوشیرو فرمت کن تا شاید درست شه نظر تو چیه دوست عزیز هندزفری من سامسونگه و اولش که خریدم ذرست بود و صدا واضح میومد یه دفعه صداش قطع شد منم رفتم تو قسمت بلوتوس حذفش کردم و از دوباره سرچ کردم تا بشناسش ولی ازم پس کد میخاست وقتی پس کدشم پرسیدم و وارد کردم شناحتش و بهش کانکت میشد ولی صدا نمی یومد
آقا بالاخره این جریان 09 به کجا کشید.برای من که 09 است برای کجاست و چه حکمتی داره؟
ضمناً چطور شما می گید روی لیبل گوشی اصل نوشته nseries یعنی روی لیبل چاپ شده است و دایم وجود داره.برای من که که گوشه سمت راس یک مثلث آبی رنگ نقاشی شده چطوره؟
برنامه ptp کرابردش چطوریه؟میشه توضیح بدید؟
فکر کنم این کد 09 هم مثل کد 2 تا صفر معمولیها باشه چون سری اول 00 و سری دوم 01 هستش شاید موزیکال هم 08 و 09 باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)