برو به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کرکش رو دانلود کن...
باید قسمت GTA: San Andreas v1.01 [EURO] No-CD/Fixed EXE رو دانلود کنی...
برو به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کرکش رو دانلود کن...
باید قسمت GTA: San Andreas v1.01 [EURO] No-CD/Fixed EXE رو دانلود کنی...
دو تا سوال دارم
1.وقتی از کنار خیابون دختر بلند میکنم باید کجا ببرمش.
2.این ون رو وقتی سوار میشم دکمه2رو میزم ماموریت میره ولی باید کجا برم
![]()
1-گویا باید ماشین رو ببری یه جای خلوت و توقف کنی و ...دو تا سوال دارم
1.وقتی از کنار خیابون دختر بلند میکنم باید کجا ببرمش.
2.این ون رو وقتی سوار میشم دکمه2رو میزم ماموریت میره ولی باید کجا برم
2-محلی رو که برای انجام ماموریت باید بری با مربع قرمز توی نقشه مشخص می کنه ...
نه عزیز با این میرن دزدی وارد خونه ها شو و دزدی کن
مثل همون مرحله اي كه بايد بري جعبه از توي خونه ي پيرمرده بياري بيرون و نبايد بيدار بشه .نه عزیز با این میرن دزدی وارد خونه ها شو و دزدی کن
بازی وقتی 100% میشه یک پیغام بهت میده و اطلاع میده یک تانک جلوی خونه ی سی جی و یک هیدرا بالای سقف خونه ی اسویت اومده.وقتی تمام مراحل رو رد کردی چی اتفاقی می افته؟
+ پول هم میگیری . ( البته اگه از رمز پول استفاده نمیکنی )بازی وقتی 100% میشه یک پیغام بهت میده و اطلاع میده یک تانک جلوی خونه ی سی جی و یک هیدرا بالای سقف خونه ی اسویت اومده.
از جوابتون ممنون.
لطف کنید در مورد پك ضد سانسور هم یه توضیحی بدید که چه اثری توی بازی میذاره؟(چه تغیراتی)
هوووم.لطف کنید در مورد پك ضد سانسور هم یه توضیحی بدید که چه اثری توی بازی میذاره؟(چه تغیراتی)
همونطور که میدونی وقتی با دوست دخترهات پیشرفت بالا بکنی، وقتی میبریشون بیرون و خوب تفریح کردن، گاهی اوقتا تو رو تو دعوت میکن تا یک قهوه بخوری و...
اما توی بازی اصلی اینها سانسور شده و فقط دوربین بالا پایین میره.
وقتی سانسور رو Flip کردی، وقتی تو دعوت میشی داخل خونه رو نشون میده... یکم... و یک خط جای FUN ظاهر میشه به نام Examination که اگه پر بشه و و و و دوستیت افزایش پیدا میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)