تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 376 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بچه ها بعضی از پستهاتون خیلی برام عجیبه من1 ساله با تورنت دارم کار میکنم نزدیک به 150 تا فیلم از تورنت تا حالا دانلود کردم آخریشم فیلم رستگاری از شائوشنگ بود همین الان تموم شد.. یعنی چی ثبت نام میکنید.. شما در mininova یه سرچ کوچیک که میکنید انواع تورنتها رو بهتون تحویل میده..نه فیک و نه چیزه دیگه ای که فکرش رو کنید.. چرا بعضی از دوستان انقدر خودشون رو عذاب میدند..به سایتهای معروفی مثل همین mininova برید هم مشکل سرعت ندارید و هم فایلها معتبرند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    یک دوستمون یک درخواست داشت من پاسخ دادم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد نحوه ی دانلود و .... راهنماییش کنید .

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ولی Azureus امکان ----- داره ها !

یادمه یه چند وقت پیش یه بابایی منو محدود کرده بوود و نمیذاشت ازش دانلود کنم منو بنش کردم

پروفشنال SHABAHPASHA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    shabahpasha.blogfa.com

پيش فرض

ولی Azureus امکان ----- داره ها !

یادمه یه چند وقت پیش یه بابایی منو محدود کرده بوود و نمیذاشت ازش دانلود کنم منو بنش کردم
    من که خيلي با برنامه ور رفتم لطف مي کني بگي چه جوري....با محدوديت سرعتي که اينجا داريم خيلي حياتي که بشه تو ترا کرهاي عمومي خود برنامه قابليتي داشته باشه که يه همچين افرادي رو بن کرد چون همه به تراکر هاي خصوصي دسترسي ندارن .....
    اون نکته اي که دوستمون در مورد mininova گفت درسته ولي يه چيزم بگم ببين فيلمهاي اروپايي يا قديمي مثل فيلماي هاليوودي نيستند که به سرعت روي نت و شبکه هاي p2p قرار بگيرند بنابراين بايد در تراکرهاي منطقه اي دنبال اونا گشت اينه که هر فيلمي رو نميشه تو اين سايت يافت...

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

الان خودم به برنامه دسترسی ندارم و دقیق نمیتونم بگم ولی . . . .

فکر کنم تب دوم از سمت چپ بوود که IP و کشور اونایی رو دارن ازت دانلود میکنن نشون میده و شما برای اینکار باید روی ip راست کلیک کنی و از اونجا یه همچین گزینه ای رو انتخاب کنی

یکم بگردی پیداش میکنی

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من که خيلي با برنامه ور رفتم لطف مي کني بگي چه جوري....با محدوديت سرعتي که اينجا داريم خيلي حياتي که بشه تو ترا کرهاي عمومي خود برنامه قابليتي داشته باشه که يه همچين افرادي رو بن کرد چون همه به تراکر هاي خصوصي دسترسي ندارن .....
    اون نکته اي که دوستمون در مورد mininova گفت درسته ولي يه چيزم بگم ببين فيلمهاي اروپايي يا قديمي مثل فيلماي هاليوودي نيستند که به سرعت روي نت و شبکه هاي p2p قرار بگيرند بنابراين بايد در تراکرهاي منطقه اي دنبال اونا گشت اينه که هر فيلمي رو نميشه تو اين سايت يافت...
    mininova خودش موتور سرچ کنندست ... همونطور که میدونید سال قبل هم برای چندمین بار بهترین سایت تورنت از سوی منتقدان انتخاب شد...البته شما درست میگید هیچ موقع نمیشه گفت که فلان سایته تورنت تمام مشکلات رو حل میکنه ..من البته با فیلمای قدیمی تا الان مشکلی نداشتم مثل بیمار روانی هیچکاک 1960 که دانلود کردم یا پاپیلون..

راستی یادتون باشه برای اینکه در تورنت راحت تر کار کنید همیشه برای فیلمهای قدیمی سال اکران فیلم رو هم کنار فیلم ذکر کنید ..برای مثال من وقتی فیلم psycho یا همون بیمار روانی رو در mininova سرچ میکنم هیچ تورنتی مشاهده نمیشه.. ولی وقتی مینویسم psycho 1960 نزدیک به 80 تا تورنت ظاهر میشه

جدیدا پسر داییم یه سایت تورنت معرفی کرده بود که واقعا عالی بود..تمام فیلمهای روز هالیوود یا آلبومهای موسیقی رو فورا با بهترین کیفیت دسته بندی میکنه ... سرعتش هم برای دانلود فوقالعاده بود..از اون روز تاحالا همش میخوام برم دوباره ازش بپرسم کدوم سایت بود وقت نمیکنم

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    نرم افزاری هست که مخفیانه بشه با اون از تورنت دانلود کرد. مثلا µTorrent موقع دانلود ایکونش پایین کنار ساعت ویندوز هست.
    ولی من یه برنامه میخام که توی بک گراند کار کنه و موقع دانلود هیچ ایکون یا نشانه ای نداشته باشه. و اگر بشه روش پسورد گذاشت که چه بهتر.
    ممنون

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    نرم افزاری هست که مخفیانه بشه با اون از تورنت دانلود کرد. مثلا µTorrent موقع دانلود ایکونش پایین کنار ساعت ویندوز هست.
    ولی من یه برنامه میخام که توی بک گراند کار کنه و موقع دانلود هیچ ایکون یا نشانه ای نداشته باشه. و اگر بشه روش پسورد گذاشت که چه بهتر.
    ممنون
    می خوای کسی برنامه رو موفع استفاده نبنده؟( گرچه احتمالا مجبور میشب اخرش قطع کنی)
    تا انجا که می دونم نرم افزار های هست که قابلیت اجرا نرم افزارهای دیگر را در پس زمینه کار کنه و کسی نتونه پیدا کنه تا وقتی شما نرم افزار رو اول اجرا کنی بعد ان یکی را از توش به حالت عادی در بیاد.
    تو بخش در خواست نرم افزار بپرس .
    پیدا کردی اینجا هم معرفی کن تا اگر کسی بعدا خواست هم بتونه راحت استفاده کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان

یه سوال در مورد NAT داشتم

الان من Azereus رو نصب کردم ورژن جدید ( خیلی مهشره ) مثل اینکه پورت بستس و بیچاره نمیتونه تورنتارو آپ کنه

با توجه به اینکه من قبلا با این موم بدون دستکاری تو مودم بدون مشکل از تورنت فایل دانلود و آپلود میکردم فکر میکنم مشکلی از جانب مودم نباشه

تو کسپرسکی هم که تمام اختیارات رو به این برنامه دادم ( نمیدونم آیا باید پورت رو هم باز کرد یا خودش بازه ؟ )

یه قسمتی هم تو کسپرسکی بوود که نوشته بوود UDP و TCP که جلوش ضربدر قرمز بوود فعالش کردم ( این دو تا هم به تورنت مربوط میشه ؟ )

ولی جدیدا ISP رو عوض کردم

الان راه چاره ی من چیه ؟

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

می خوای کسی برنامه رو موفع استفاده نبنده؟( گرچه احتمالا مجبور میشب اخرش قطع کنی)
    تا انجا که می دونم نرم افزار های هست که قابلیت اجرا نرم افزارهای دیگر را در پس زمینه کار کنه و کسی نتونه پیدا کنه تا وقتی شما نرم افزار رو اول اجرا کنی بعد ان یکی را از توش به حالت عادی در بیاد.
    تو بخش در خواست نرم افزار بپرس .
    پیدا کردی اینجا هم معرفی کن تا اگر کسی بعدا خواست هم بتونه راحت استفاده کنه
    اخه من از تو دانشگاه دانلود میکنم و اینکه دست زیاد شده!
    سلام
    اینکه از Azureus استفاده کنیم یا از µTorrent توی سرعت دانلود اثر داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •