درود
این آدرس فیلتر لینک دانلود راپید نداره
درود
این آدرس فیلتر لینک دانلود راپید نداره
AC'97 Audio Codecs
سلام میشه برا این لینک مستقیم بدین ؟ با خود سایتش نمیشه یا حداقل من مشکل دارم لینک 4shared ندارین ؟
درود
این آدرس فیلتر لینک دانلود راپید ندارههمش اینجا هست:AC'97 Audio Codecs
سلام میشه برا این لینک مستقیم بدین ؟ با خود سایتش نمیشه یا حداقل من مشکل دارم لینک 4shared ندارین ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه ی دوستان گلم
آقا ما 2 تا درایور میخواستیم یکی دایور مودم Creative modem Blaster V.90 PCI DI5655 و دیگری درایور مودم وایرلس با مدل WT-2000ARM ساخت شرکت AirLive که هر دوشون رو برای نصب روی ویندوز ویستا میخواستم ...
اما هیچ کس جواب من رو نداد ...
میدونم دلیلش چیه و این رو هم میدونم که بخاطره نداشتن پست های زیاد جواب بنده رو نمیدین . اما بد نیست بگم که من خودم یه برنامه نویس هستم و نمیتونم با سرعت Dial-up تو این سایت حضور پر رنگ داشته باشم ...
اما اگر شما درایور مودم وایرلس برای نصب روی ویندوز ویستا رو به بنده بدید ، خوب به طبع من هم فعالیتم رو شروع خواهم کرد ...
پس لطفآ تجدید نظر بفرمایین ...
با تشکر از همه ی دوستان
دوست عزیز برداشتت کاملا اشتباه هست!!!!سلام به همه ی دوستان گلم
آقا ما 2 تا درایور میخواستیم یکی دایور مودم Creative modem Blaster V.90 PCI DI5655 و دیگری درایور مودم وایرلس با مدل WT-2000ARM ساخت شرکت AirLive که هر دوشون رو برای نصب روی ویندوز ویستا میخواستم ...
اما هیچ کس جواب من رو نداد ...
میدونم دلیلش چیه و این رو هم میدونم که بخاطره نداشتن پست های زیاد جواب بنده رو نمیدین . اما بد نیست بگم که من خودم یه برنامه نویس هستم و نمیتونم با سرعت Dial-up تو این سایت حضور پر رنگ داشته باشم ...
اما اگر شما درایور مودم وایرلس برای نصب روی ویندوز ویستا رو به بنده بدید ، خوب به طبع من هم فعالیتم رو شروع خواهم کرد ...
پس لطفآ تجدید نظر بفرمایین ...
با تشکر از همه ی دوستان
اگه پستی دیده نمیشه و جواب داده نمیشه تو پروفایل کاربرای فعال یا همکارا یادآوری کنید ...
این اولی:
اینم وایرلس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Firmware:
درایورش برای ویستا یکم سخت گیر بیاد با 7 تست کن ببین خودش شناسایی می کنه!؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم سازنده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض سلام و خسته نباشید
از شما یک درخواست داشتم:
اگر امکان داره درایور این قطعات رو فراهم کنید:
intel(R) pentium(R) D cpu 3.20 GHZ core 2 dou
motherboard gigabyte 965P- S3
modem conexant PCI Soft V.92 56K HSF
bios رو هم خوندم که بهتره آپدیت بشه، اما بلد نیستم نوع و ورژنش رو از کجا باید پیدا کنم.
از تمام زحمات شما ممنونم
دوست عزیز اولی که هیچی
دومی فقط بایوس داره (منظور ت درایور صدا آنبرد و ... هست!؟)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم سومیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان سلام
من یه مودم ADSL Symphony 3200U دارم که متاسفانه درایورش رو ندارم البته برای XP
لطفا اگر کسی لینکی سراغ داره برام بزاره ممنون می شم
من یه مودم ADSL Symphony 3200U دارم که متاسفانه درایورش رو ندارم البته برای XP
لطفا اگر کسی لینکی سراغ داره برام بزاره ممنون می شم
تو جست و جو به مورد جالبی برخوردم گفتم اینجا بزارم جالبه!
No Driver at the Moment
Hi.
I guess that you are probably from Iran and a subscriber to ParsOnline ADSL service!
because I am at the same situation. I googled SY3200u and the only pages that google finds is
the manufacturers web site and the sites that Iranian online gameplayers list their hardware details.
Symphony is a obscure company based in Dubai. ParsOnline has bought all of its modems from there.
Now the only thing to do is to write a driver ourselves! we should find the chipset that is used
in this model, based on chipset, we can probably find a driver.
The other option is to search all ISPs that use this modem(the 5200 modem)
Keep in touch with me
شما به سازنده یا وارد کننده میل بزنید...!!
Last edited by Kianoosh; 15-09-2009 at 19:33.
با سلام
درایور کارت TV با مشخصات زیر را نیاز دارم
s/n:71300612c5a1415 techincs
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)