تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 229 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2284

نام تاپيک: راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

من يه گوشی لازم دارم با امکانات زير:
    1:شارژشو به مدته طولانی نيگه داره(خيلی مهم)
    2:بلوتوث داشته باشه
    3:قيمتش 100 تا 150 بشه
    4:يه دوربين هم داشت بد نيست
    mamnun az shoma
    كا750 توي شيراز تا 150 هم گير مياد
    كا510
    كا320
    تاشو
    W300
    Z530
    هم هستند.به ترتيب اولويت گفتم
    سلام
    من یه k750 دست دوم می خوام بگیرم به نظرتون 130.000 خوبه بگیرمش.

اگه مدل قديميشه آره.برو به قسمت مسيج و بخش ايميل و ببين تاريخ اون ايميل خوش امدگوئي كي هست اگه قبل از 10-2006 هست خوبه.بقيه چيزهاشو هم ديگه چك ميكني خودت حتما كه سالم باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بر همه اساتید.
    من دو تا گوشی می خوام خواهشا با قیمتش(برای گوشی نو و تهران) معرفی کنین:

یکی 50-150 تومن (ارزون تر بهتر) بشه باهاش درست فایل انتقال داد ( حافظه بخوره ، به کامپیوتر وصل شه و بلوتوث( البته همه این امکانات لازم نیست ولی طوری باشه که حداقل برای موزیک گوش دادن راحت باشه.)) در ضمن ترجیحا گوشی تاشو باشه و کوچیک. گارانتی هم اگه بود خوبه نبود هم زیاد مهم نیست. شکل ظاهریش هم باخودتون ولی مثلا تو مایه های z550 خوبه. برندش خیلی مهم نیست. حالا چند تا گوشی تو این رنج و امکانات معرفی کنید. یا مثلا گوشی حتی اگه این امکانات رو نداره تو رنج قیمت ( به خصوص نزدیک به 50 تومن) باشه.

دوم حول وحوش 200 تومن باشه امکاناتی هم که می خوام اتصال درست وحسابی به pc و بلوتوث و ایناست دوربین خیلی مهم نیست چند مگ باشه 1.3 یا 2 خوبه. حافظه داخلی هم در حد معقولی باشه.(ولی خیل زیاد لازم نبست.) برای موزیک گوش کردن مناسب باشه. اگه ممکن باشه PDF باز کنه. ترجیحا سیمبین دار باشه. البته بیشتر قیمتش برام مهمه تا امکانات و مثلا از نظر منw800 یا w810 خوبن. ولی خب سیمبین ورژن بالا باشه یا حداقل PDF باز کنه عالی میشه. طراحیش هم زیاد مهم نیست. البته از گوشی های بزرگ هم بدم نمی آد. فقط طراحیش دخترونه نباشه( موکدا). چند تا گوشی معرفی کنید تا ما یه انتخاب کنیم ممنون میشم.

یه لطفی بکنید قضیه فوریه مخصوصا اولی.
    من کماکان کمک می خوام مخصوصا چون قیمتها رو ندارم.

داره خودمونی میشه oqazviny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    من یه سئوال دارم لطفا منو کمک کنید
    آیا من میتونم گوشی پیدا کنم که صدا رو خوب ضبط کنه مثل pm3 برای سر کلاس میخوام صدای استاد رو ضبط کنم و قیمتش حدود 150 تومن باشه امکانات دیگش زیاد برام مهم نیست فقط گوشی محکمی باشه. ممنون میشم کمکم کنید

داره خودمونی میشه mbmd_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من دیگه کلافه شدم! 200000 تومن پول دارم یه گوشی میخوام که قابلیت های موسیقیش خوب باشه کشویی ام باشه بهتره!
    چیکار کنم؟!

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    من دو تا گوشی می خوام خواهشا با قیمتش(برای گوشی نو و تهران) معرفی کنین:

یکی 50-150 تومن (ارزون تر بهتر) بشه باهاش درست فایل انتقال داد ( حافظه بخوره ، به کامپیوتر وصل شه و بلوتوث( البته همه این امکانات لازم نیست ولی طوری باشه که حداقل برای موزیک گوش دادن راحت باشه.)) در ضمن ترجیحا گوشی تاشو باشه و کوچیک. گارانتی هم اگه بود خوبه نبود هم زیاد مهم نیست. شکل ظاهریش هم باخودتون ولی مثلا تو مایه های z550 خوبه. برندش خیلی مهم نیست. حالا چند تا گوشی تو این رنج و امکانات معرفی کنید. یا مثلا گوشی حتی اگه این امکانات رو نداره تو رنج قیمت ( به خصوص نزدیک به 50 تومن) باشه.

دوم حول وحوش 200 تومن باشه امکاناتی هم که می خوام اتصال درست وحسابی به pc و بلوتوث و ایناست دوربین خیلی مهم نیست چند مگ باشه 1.3 یا 2 خوبه. حافظه داخلی هم در حد معقولی باشه.(ولی خیل زیاد لازم نبست.) برای موزیک گوش کردن مناسب باشه. اگه ممکن باشه PDF باز کنه. ترجیحا سیمبین دار باشه. البته بیشتر قیمتش برام مهمه تا امکانات و مثلا از نظر منw800 یا w810 خوبن. ولی خب سیمبین ورژن بالا باشه یا حداقل PDF باز کنه عالی میشه. طراحیش هم زیاد مهم نیست. البته از گوشی های بزرگ هم بدم نمی آد. فقط طراحیش دخترونه نباشه( موکدا). چند تا گوشی معرفی کنید تا ما یه انتخاب کنیم ممنون میشم.
    مورد اول رو که که خودتون به خوب گوشیی اشاره کردید خوب می تونه 750 رو هم بگیره
    مورد دوم هم اینایی که گفتین خوبه N70 دست دو هم میتونه خوب باشه
    آیا من میتونم گوشی پیدا کنم که صدا رو خوب ضبط کنه مثل pm3 برای سر کلاس میخوام صدای استاد رو ضبط کنم و قیمتش حدود 150 تومن باشه امکانات دیگش زیاد برام مهم نیست فقط گوشی محکمی باشه. ممنون میشم کمکم کنید
    فکر کنم سری w سونی بتونن راضیتون کنن
    من دیگه کلافه شدم! 200000 تومن پول دارم یه گوشی میخوام که قابلیت های موسیقیش خوب باشه کشویی ام باشه بهتره!
    چیکار کنم؟!
    عزیز 810 گوشی خوبی میتونه براتون باشه ولی همیشه گوشیهای با امکانات قابل قبول یه مقدار گرونتر هستند

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

پيش فرض

سلام
    منظور از اینکه گوشی دارای Java MIDP 2.0 هست چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[QUOTE=seyyedi;1710913]دوستان سلام

QUOTE]

ممنون750 چیه؟ چنده؟ بعد یه سوال n70 خیلی عالی است. ولی می ترسم گوشی سالم نباشه یا زود خراب بشه. نمی دونم از کجا میشه مطمئن شد. یه گوشی نو هم از بین v3x,6680,w810, سامسونگ ها تو این قیمت ( چون نمی شناسمشون) یه پیشنهاد بدید. بازهم از کمک تون ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anathema&sin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ...Right Here

پيش فرض

چرا هیچکی جواب منو نمیده؟
    Apple iPHONE 4 gig چنده؟
    کجا داره؟

داره خودمونی میشه oqazviny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان سلام

فکر کنم سری w سونی بتونن راضیتون کنن

عزیز 810 گوشی خوبی میتونه براتون باشه ولی همیشه گوشیهای با امکانات قابل قبول یه مقدار گرونتر هستند
    ببخشید میتونید امکانات این گوشی سری w سونی را نام ببرید عکسی ازش هست ببینم از کجای تهران میتونم پیدا کنم و حدود قیمت چنده ؟
    ممنون از زحمات شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •