تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 266 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام...

Asus p5q
    E8400 333

من تازه شروع کردم و خیلی وارد نیستم به همین خاطر از EPU 6-Engine خود مادر بورد Asus واسه over استفاده می کنم...(خودم می دونم که نمی تونه خیلی خوب اور کنه چون خودش فرکانس و ولتاژ رو دست کاری میکنه یعنی تنظیماتBios روی هستش) ولی چون سریع از تو Win میشه تغییرش داد خیلی به دردم می خوره...
    الان وقتی تو حالت Max Power Savingهستش میتونه under clock کنه. میشه یه خورده در مورد underClocking هم توضیح بدین...؟ یعنی تا چه مقدار میشه این کار رو کرد...؟ من تا %40- هم رفتم ( که خودش تا%50- جا داره) fsb رو کرده 198.8x6 که میشه 1192.7 با ولتاژ 0.92 ولی رو %50- سیستم هنگ میکنه.ضرر نداره...؟؟
    رو حالت turbo هم %13 over شده 375.7x6 که میشه 2254 ولتاژ هم 1.15 (سیستم تو حالت Idle) که با x9 میشه 3381 البته هنوز جا داره ولی یه مشکلی دارم که وقتی می خوام با occt تست بگیرم باز هم با x6 تست میگیره. چطوری بهش بفهمونم که با x9 تست بگیره...؟؟؟

ببخشید...! امکان ویرایش یا حذف وجود نداشت مجبور شدم از اول بنویسم...!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

شرمنده بخاطر اینترنت داغون مجبور شدم اینجور آپلود کنم
    حجمش کمه
    راستی چجوری از رم تست بگیرم؟
    دوست عزیز دمای پیشفرض رو تغییر ند ادی؟؟چون این تستها ارور cpu is too hot دادن!!!!

با mem test و ...

سلام...

Asus p5q
    E8400 333

من تازه شروع کردم و خیلی وارد نیستم به همین خاطر از EPU 6-Engine خود مادر بورد Asus واسه over استفاده می کنم...(خودم می دونم که نمی تونه خیلی خوب اور کنه چون خودش فرکانس و ولتاژ رو دست کاری میکنه یعنی تنظیماتBios روی هستش) ولی چون سریع از تو Win میشه تغییرش داد خیلی به دردم می خوره...
    الان وقتی تو حالت Max Power Savingهستش میتونه under clock کنه. میشه یه خورده در مورد underClocking هم توضیح بدین...؟ یعنی تا چه مقدار میشه این کار رو کرد...؟ من تا %40- هم رفتم ( که خودش تا%50- جا داره) fsb رو کرده 198.8x6 که میشه 1192.7 با ولتاژ 0.92 ولی رو %50- سیستم هنگ میکنه.ضرر نداره...؟؟
    رو حالت turbo هم %13 over شده 375.7x6 که میشه 2254 ولتاژ هم 1.15 (سیستم تو حالت Idle) که با x9 میشه 3381 البته هنوز جا داره ولی یه مشکلی دارم که وقتی می خوام با occt تست بگیرم باز هم با x6 تست میگیره. چطوری بهش بفهمونم که با x9 تست بگیره...؟؟؟
    سلام

برای اون مورد ضرر و مشکلی نداره !جز مواردی که سیستم IDLE هست و خودکار ضریب کاهش پیدا می کنه نیازی نیست فرکانس از اون هم کمتر بشه!!شما ضرب کننده رو از بایوس روی 9 ثابت کنید و البته عجیب هست!!!چون موقع باردهی باید خودکار ضریب-فرکانس افزایش پیدا کنه ویندوزت چیه؟بالاخره با یه چیزی تست کن نتیجه رو بگو...

cpu ratio:9x

fsb frequency: 444

fsb nb :400

dram:888mhz 1:1

cpu voltage: 1.30v

fsb termination:1.50v

dram: 1.9v

NB: 1.50v

شما از 3600 شروع کن ولتاژ ها نسبی هست باید خودت کمترین ولتاژ پایداری رو پیدا کنی...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

برای اون مورد ضرر و مشکلی نداره !جز مواردی که سیستم IDLE هست و خودکار ضریب کاهش پیدا می کنه نیازی نیست فرکانس از اون هم کمتر بشه!!شما ضرب کننده رو از بایوس روی 9 ثابت کنید و البته عجیب هست!!!چون موقع باردهی باید خودکار ضریب-فرکانس افزایش پیدا کنه ویندوزت چیه؟بالاخره با یه چیزی تست کن نتیجه رو بگو...

cpu ratio:9x

fsb frequency: 444

fsb nb :400

dram:888mhz 1:1

cpu voltage: 1.30v

fsb termination:1.50v

dram: 1.9v

NB: 1.50v

شما از 3600 شروع کن ولتاژ ها نسبی هست باید خودت کمترین ولتاژ پایداری رو پیدا کنی...

ویندوز XP 32 هستش...! البته 2-3 روز دیگه میشه vista 64 ...!
    پس ضرری نداره...under clocking عمر cpu رو افزایش میده...؟
    نمی خوام دستی اور کنم...! چون اون جوری مجبورم هر دفعه سیستم رو ریست کنم واسه تغییر پروفایل، نه...؟
    نیاز دارم از تو Win این کار رو بکنم به همین خاطر تنظیمات Bios روی Auto هستش...! نمی دونم میشه ratio رو تغییر داد یا نه...!! امتحان می کنم خبر می دم...!

ببینید تنظیمات occt درسته...؟
    test mode : large data set
    priority : normal
    فکر کنم یه جاش یه کاره دیگه ای باید بکنم ،کار دیگه ای باید بکنم...؟ اصلا cpu usage بالا نمیره...؟!!!
    حتی وقتی روی نرم افزار رو حالت Auto هستش که اتوماتیک زیر بار ،سیستم رو به حالت اور ببره تست میکنم پروفایل به حالت Turbo نمیاد...!!! و با همون حالت under clock تست می گیره...!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

احتمالا بد نصب شده بود...! الان دوباره نصبش کردم درست شد...!
    یه تست کوتاه گرفتم 10min دما رفت روی 67...زیاد نیست...؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

مرسی ار اینکه جواب میدی
    mem test برای gpu بود فقط!
    اینم نتیجش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درضمن من اصلا با این نرم افزار کار نکردم نمیدونم منظور از دمای پیش فرض چیه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ویندوز XP 32 هستش...! البته 2-3 روز دیگه میشه vista 64 ...!
    پس ضرری نداره...under clocking عمر cpu رو افزایش میده...؟
    نمی خوام دستی اور کنم...! چون اون جوری مجبورم هر دفعه سیستم رو ریست کنم واسه تغییر پروفایل، نه...؟
    نیاز دارم از تو Win این کار رو بکنم به همین خاطر تنظیمات Bios روی Auto هستش...! نمی دونم میشه ratio رو تغییر داد یا نه...!! امتحان می کنم خبر می دم...!

ببینید تنظیمات occt درسته...؟
    test mode : large data set
    priority : normal
    فکر کنم یه جاش یه کاره دیگه ای باید بکنم ،کار دیگه ای باید بکنم...؟ اصلا cpu usage بالا نمیره...؟!!!
    حتی وقتی روی نرم افزار رو حالت Auto هستش که اتوماتیک زیر بار ،سیستم رو به حالت اور ببره تست میکنم پروفایل به حالت Turbo نمیاد...!!! و با همون حالت under clock تست می گیره...!!
    دوست عزیز آندر کلاک می خوای برای چی؟!؟

عمر مفید مشخصی در کاری نیست !!اور کلاک بکنید!

نه نیازی نیست دیگه یه بار ذخیره میشه رو بایوس بایوس رو هم بروز کنید...

میشه! چرا نشه!؟

می خوای با اینتل بورن تست 30 دور تست بگیر

مرسی ار اینکه جواب میدی
    mem test برای gpu بود فقط!
    اینم نتیجش:
    کد:
    کد:
    درضمن من اصلا با این نرم افزار کار نکردم نمیدونم منظور از دمای پیش فرض چیه؟
    خواهش

برادر شما cpu رو اور کردی تست gpu گرفتی!؟

دمای حداکثر نرم افزار 80 هست به 90 افزایشش بده تو آپشن >>>سیستم مانیتورینگ ستینگ)و اینکه حتما حداقل تست 1 ساعت باشه خواستی شما هم با اینتل بورن تست بگیر

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز آندر کلاک می خوای برای چی؟!؟

عمر مفید مشخصی در کاری نیست !! اور کلاک بکنید!

نه نیازی نیست دیگه یه بار ذخیره میشه رو بایوس بایوس رو هم بروز کنید...

میشه! چرا نشه!؟

می خوای با اینتل بورن تست 30 دور تست بگیر

با تشکر...

من سیستمم دائما تحت فشار هستش...! سی پی یو 3 قدیمیم تو Task Manager عین cpu دو هسته ای دو تا نشون می ده...!! نمی دونم چه بلایی سرش اومده...! یدونه 2.8 هم سوزوندم...! کار انالیز و راندو دارم...! اگه دائم اور باشه دوباره می سوزه ، مطمئنم...! under clock رو هم واسه همین می خوام...! الان با under clock دما خیلی میاد پایین تر...! 24-27 درجه است...! در حالت عادی رو 35-40...!

احتمالا پست قبلی رو ندیدید...با همون occt یه تست کوتاه گرفتم رفت رو 67 درجه...! زیاده ، نه..؟

می دونم انجا جاش نیست ولی اگه بخوام یه cooler خوب بگیرم در حد 30-40 تومان، که تو ایران هم گیر بیاد، شما چی پیشنهاد می کنید...؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

آخه من گزینه ی mem test ندیدم باشه!
    الان تست cpu occt گرفتم با اون تنظیماتی که شما گفتی
    تست cpu linpack گرفتم همون 5 دقیقه ی اول ارور cpu too hot داد!
    کد:
    تست رم روکه آخر نفهمیدم از کجا باید گرفت!
    پاور رو که قبلا گذاشته بودم.
    ورژن نرم افزار 3.1.0 هست.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با تشکر...

من سیستمم دائما تحت فشار هستش...! سی پی یو 3 قدیمیم تو Task Manager عین cpu دو هسته ای دو تا نشون می ده...!! نمی دونم چه بلایی سرش اومده...! یدونه 2.8 هم سوزوندم...! کار انالیز و راندو دارم...! اگه دائم اور باشه دوباره می سوزه ، مطمئنم...! under clock رو هم واسه همین می خوام...! الان با under clock دما خیلی میاد پایین تر...! 24-27 درجه است...! در حالت عادی رو 35-40...!

احتمالا پست قبلی رو ندیدید...با همون occt یه تست کوتاه گرفتم رفت رو 67 درجه...! زیاده ، نه..؟

می دونم انجا جاش نیست ولی اگه بخوام یه cooler خوب بگیرم در حد 30-40 تومان، که تو ایران هم گیر بیاد، شما چی پیشنهاد می کنید...؟
    اگه تهویه خوب باشه هیچ چیزی نمیسوزه و نیازی به آندر کلاک نیست!دیگه و شزایط عادی که نباید مشکل داشته باشه !

tuniq tower 120

برادر من سو تفاهم شده! mem test یه نرم افزار جدا هست!!

خب باید تهویه رو بهتر کنی یا ولتاژ رو ک مکنی نگفتی دمای پیشفرض رو دستکاری کردی یا نه!؟

برای رم هم ولش با everest تست کن:

کد:
    mem test:

کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با تشکر...

اگه تهویه خوب باشه هیچ چیزی نمیسوزه و نیازی به آندر کلاک نیست!دیگه و شزایط عادی که نباید مشکل داشته باشه !اونم هسته مجازی هست بله کمی بالاست مخصوصا برای بلند مدت

tuniq tower 120

برادر من سو تفاهم شده! mem test یه نرم افزار جدا هست!!

خب باید تهویه رو بهتر کنی یا ولتاژ رو ک مکنی نگفتی دمای پیشفرض رو دستکاری کردی یا نه!؟

برای رم هم ولش با everest تست کن:

کد:
    mem test:

کد:

11. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •