[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیفم اومد اینو ندارم
Sent from my C5303 using Tapatalk 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیفم اومد اینو ندارم
Sent from my C5303 using Tapatalk 4
حالا یکی دو نفر بعد از اون حرف من اومدن پرسیدن واقعا دکمه ای داره ایرانسل؟![]()
اینطوری که من متوجه شدم ایراسنل با شرکت هواوی قرارداد داره و این تجهیزات رو قراره پیمانکار ایرانسل که شرکت هواوی هست نصب و راه اندازی کنه.
فعلا در مرحله تست هست و احتمالا سرعت ها ثابت نبوده تا الان و کاملا در مرحله آزمایشی و تست است
اینکه چه اتفاقی بعد از معارفه این سرویس قراره بیقته ، هنوز معلوم نیست ولی موضوع اینه که نصب این قطعات زمان بر هست!
بعد از اون مثل سرویس های دیگه یک حداکثری براش تنظیم خواهند کرد!
بعضی نظرات رو میخونم میترکم از خنده ! طرف جوری نظر میده انگار ایرانسل اپوزوسیونه نظامه ! طرف میگه ایرانسل داره پافشاری میکنه کوتاه نیومده زیر بار حرف زور نرفته داره انقلاب میکنه![]()
فکر کنم منظورتون من بودمدرستع اپوزیسیون نییت ایرانسل ولی حداقل میدونیم کمی بیشتر از همراه اول به فکر خدمات هست.... همین ایرانسل میتونست قینت سیم کارت و از اول مثل همراه اول کنه ... و اینکع میگم پافشاری می کنه مورد مشخصی هست که دوست داره سرعت بالاتر بده و و مطمعنا سود خیلی بیشتر وگرنه تا الان قیمت رو اعلام کرده بود.... در ضمن ایرانسل حتی 1 مگ هم محدود کنه رو باز بزاره احتمالا
سلام
با توجه به قوانین انجمن ها پست بزنید
و به پرداختن به مباجث بی ارتباط به تاپیک خودداری کنید
با تشکر
نقاط که به سرعت داره گسترش پیدا می کنه. الان مهمترین بحث تعرفه ها هست که باید منتظر موند و دید بالاخره چیکار می خواهند انجام بدهند... روز موعود رسید...
به نظر شما چه قدر طول می کشه تا شهرهای کوچیک رو هم پوشش بده
و حتی جاده ها؟؟؟؟؟
فقط باید امیدوار بود که این تعرفه ها ثابت بمونه...
![]()
تعرفه ها منظور همین قیمت بسته هاست؟ در مورد بسته ها فکر کنم گفتن همون قیمت های سابق.
Tapatalked
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)