فقط چند بازیکن چهار کارته ی خیلی مهم داریم که امید وارم تلفات ندیم برا فینال.....
فقط چند بازیکن چهار کارته ی خیلی مهم داریم که امید وارم تلفات ندیم برا فینال.....
من چشمم روشنه واسه امشب ، اگه حرکت خارق العاده بعضی از بزرگان یقمونو نگیره![]()
نمیدونم چرا من که 20 ساله مادریدیم امشب دلم نسوخت....نمیدونم چی بگم؟!
یعنی کی قراره از دست بیل و کارواخال خلاص بشیم؟؟؟؟ بیل و بفروشین بره بابا، همون که تو لیگ جزیره بازی کنه بهتره...
دفاعم که کلا تعطیلات...........
چقدر راحت و ساده باختیم واقعا!!!
خدائیش اگه منصف باشیم این تیم با این بازیش لیاقت رفتن به فینال رو هم نداشت!!
الان نسبت به پارسال دقیقا جای رئال و بارسلونا عوض شده!!
عجیبه بعضی از دوستان بعد از مساوی دارن عجیب حرف میزنن انصافا بیل خیلی هم خوب بازی کرد یعنی بازیکن بدی دیشب نداشتیم اگه فقط یکم قدر موقعیت هامون را میدونستیم الان نتیجه چیز دیگه ای بود به هر حال فوتبال هست دیگه این رئال زیباترین بازی فوتبال را ارائه میده اما برخلاف تیمای دیگه فقط شانس نداریم اون از بازی والنسیا و اون هم از دیشب که تیم فوق العاده هجومی بود مشکل مصدومیت بازیکنا هم از یک طرف به تیم در چند مقطع فصل فشار آورد ولی امیدوارم هم بیل و هم آنجلوتی بمونه تو رئال فصل بعد یقین دارم که به جای بزرگتری میرسیم این فصل هم برامون تموم شده است
کارلتو که رفتی شد. خدا کنه پرز هم باهاش بره.
امیدوارم زیدان رو نیارن بکنن سرمربی چون تبدیل میشه به اینزاگی رئال! هم خودش خراب میشه هم رئال رو خراب میکنه. یه مربی مثل هیدینک یا کلوپ یا راجرز یا لازمه برای فصل بعد.
البته بیشتر از مربی، یه جانشین خوب برای مودریچ لازم داریم. یه بازیکنی که تا بهش چپ نگاه میکنن قلم پاش نشکنه
فصلی که فوق العاده و با دو جام شروع شد، اما افتضاح و بدون جام تمام شد. بیل پرتلاش اما بی دقت. چقدر موقعیت داشتیم...
+
کمیته انضباطی طی تصمیمی، آنجلوتی رو از حضور بر نیمکت رئال دو بازی باقی مانده لیگ (اسپانیول و ختافه) محروم کرد.
برای فصل بعد دنیلو رو که داریم باید آلابا هم گرفته بشه و بازیکن جانشین یا جایگزین مودریچ که بابت این موضوع میشه گفت این فصل رو از دست دادیم وقتی جلوی تیمی مثل یوونتوس تیم بازیکنی مثله مودریچ رو نداشته باشه ناچار به سانتر میشه که اینم میشه نتیجش متاسفانه این فصل خیلی بدشانس بودیم و امتیازهای بدی رو واقعا مفت تو لالیگا ازدست دادیم که دیگه هیچ جامی رو این فصل بدست نمیاریم به نظر من جانشینی اگه قراره بجای کارلتو بیارن کسی بهتر از یوپ هاینکس نبود و حالا هم معلوم نیست ولی به احتمال زیاد کارلتو رفتنیه و شاید دخیا هم جانشین ایکر بشه
Last edited by reza0034; 14-05-2015 at 11:20.
هاینکس که کلا اعلام بازنشستگی کرده و برنمیگرده روی نیمکت هیچ تیمی
هیدینک هم که تیم ملی هلند رو داره و از طرف دیگه خیلی دوره به رئال ؛ چون بیشتر اهل چالشهایی نظیر همون کره جنوبی و استرالیا و روسیه هست و البته اون چلسی که میانه ی فصل بهش پیوست هم جزو چالشی مقطعی بود براش
کلوپ مربی خوبیه ولی خب کارکردن با اینهمه ستاره نیاز به تجربه ی بیشتری داره ؛ چون میدونیم از طرفی کلوپ هم یه جورایی تو مایه های مورینیو هست و احتمال مشکل خوردنش با بازیکنها وجود داره
به هر حال انقلابهای این چنینی در تیمها بیشتر میتونه به نتیجه ی عکس منتهی بشه که به یک مرتبه کاپیتان و سرمربی رو بزاریم کنار ؛
من فکر میکنم کارلتو هنوز یک فصل دیگه جا داره و میتونه فصل بعد نتایج بهتری بگیره و صد البته خوش اقبال تر باشه ، ولی خب در مورد کالتو باید این رو گفت که در طی این سالها فقط سه بار قهرمان لیگهایی شده که درشون مربیگری کرده ، و کلا مربی لیگ نیست ولی تا دلتون بخواد مرد نایب قهرمانی لیگ رو تبحر و تخصص داره توش![]()
+++++++++++++++++++++++++++
به هر حال بازم قرار نیست یک تیم دوبار پشت سر هم سی ال رو ببره ،
تیمهای بهتر از رئال هم نتونستن این کار رو انجام بدن و اتفاق غیر طبیعی ای نیفتاده
بهر حال با این تیم بشدت معمولی نیم فصل دوم ( در قیاس با تیم این چند سال اخیر ) ، تا همین نیمه نهایی اومدن هم نتیجه ی قابل قبولی بحساب میاد خصوصا با این فرم بد بازیکنها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)