شاید کاپ رو زیاد بردی بالا
طبق این لینک بهترین محدوده کاپ برای تان 9 و برای فارمینگ گلد یک هست تست کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید کاپ رو زیاد بردی بالا
طبق این لینک بهترین محدوده کاپ برای تان 9 و برای فارمینگ گلد یک هست تست کنید
یا به قول دوست بالایی کاپت بالا هست اما اصلا وقتی هال تاونت اپ میشه دیگه افراد خیلی ضعیف برات نمیاد منم قبلا خونه هفت بودم واسم خونه شیش زیاد میومد اما رفتم خونه هشت دیگه خیلی کم شد و اولش یکم سخت بود واسم ولی یکم که نیرو هام اپ شد دوباره خوب شد
کاپ بالا فقط مال لول بالای 150 خوبه شماها بیاین سیلور مثل چی که بگم لوت داره یعنی نه گلد نه کریستال به پاش نمیرش پنج تا مپ که سرچ کنی بقیه همش بالای سیصد تا میاره خیلی خفنه![]()
سلام
اینم از قلعه من
زیاد بازی نمی کنم این چند روزا امتحان دارم،به نظرتون تون هالم که هشت شد چیارو اول بزنم ارتقا ؟
این یکی هم قلعه داداشمه تازه تونشو هشت کرده !
چه طورن ؟
به نظرتون توی سه ماه تعطیلی که بیشتر آنلاین میشم میتونم بیام کلن بچه های انجمن ؟
داداشمم که همش آنلاینه !!
ممنون![]()
درود
من الان اگه جای شما بودم تو این مدتی که تان آپ میشه لوت میزدم اول دیوارها رو آپ می کردم همچنین کینک رو به لول پنج می رسوندم حالا چون شما وقت نداری زیاد ایراد نداره
در مورد اینکه اول چیا رو آپ کنی این رو بخون با دلیل توضیح داده
من هم هم لول شما هستم ولی هنوز نمیخوام تاونمو ببرم هشت
کینگم چهاره و داره پنج میشه
پنجاه تا دیوار 7 دارم و هنوز 100 تا دیوار 6 دارم که باید هفت بشه
و...
فک کنم تا وقتی که تاونمو ببرم هشت لولم هفتاد بشه![]()
تا وقتی تا اخرین دیوار ماکسیمم اپ نکردین اصلا تاون نبرین بالا من خرییت کردم lvl 60 رفتم تاون 9 از اون موقع دیگه نمیشه هیچی اپ کرد هم منابع زیاد میبرن هم نمیشه جمع کرد
بیشترین طلا که تونستم جمع کنم 3 میلیون بوده که ماهی یه بار واسه دفایی 2.5 خرج میکنم
خخخخخخ خیلی عجله کردی داداش من لول 65 شدم تاون هفت هنوزم یه عالمه چیز واسه اپگرید دارم![]()
چه خبره من لول 82 ام هنوز تو فکر تاون 9 نیفتادم الان 8 ام
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)