هی چی. مثل چرخ گوشت میشه!!!
هی چی. مثل چرخ گوشت میشه!!!
ما هم فردا میریم برای خرید
خیلی انتخاب سختی داشتم بین این مدل و مدل N56JR ولی ظاهر+صفحه نمایش لمسی IPS که مسلما بعد ها استفادش در ویندوز 9 و ویندوزهای بعدی هم خودشو نشون میده+اسپیکر های 4,1 کاناله و این که زیادم اهل بازی نیستم و فقط هر سال عناوین ژانر RPG را بازی میکنم که نیاز به گرافیک بالاتر احساس نمیشه...
یک فلش پر از نرم افزارهای تست و ... ریختم که 2 ساعت بشینم اونجا همه جای لپ تاپو تست کنمنگاه سوزناکه فروشنده هم برام مهم نیست
----------------------
ویندوز 8 اورجینال که بیاد بالا باید تمام درایورهای ایسوس روش نصب باشه , درسته ؟ پس برای تست ساب هم نباید مشکلی بابته عدم نصب درایور صدا ایجاد باشه...
دوست عزیز AF021 اگه میشه اون نرم افزار هارو یه فایل زیپ کن اپ کن یه جا ما هم دانلود کنید منم تا اخر این ماه میگیرم
به نظر من همین رو بگیر دیگه اخه کی بازی میکنه ( دیگه از ما گذشته )
حتما نرم افزار ها رو بزار خیلی ممنون بعد از خرید قیمت و گارانتی رو بگو لطفا
سلام
کسی میدونه چه طوری میشه میزان شارژ باتری رو تنظیم کرد؟
میخوام بعد از 70 درصد شارژ دیگه از باتری استفاده نکنه و از برق مستقیم استفاده کنه؟
ممنون
اره واقعا از ما گذشته و فقط بازی های RPG OFFLINE گاهی اوقات میزنم...
من 5شنبه هفته پیش پایتخت بودم قیمت مدل غیر لمسی+4 گیگابایت گرافیک با گارانتی سریر شده بود 4 تا 4100 و لمسی با گارانتی اواژنگ 4 گیگابایت گرافیک بین 4500 تا 4550 هم میشد پیدا کرد و یک مدل هم بود با بلوری+رم 12 با گارانتی (نمیدونم کجا ولی سریر و اواژنگ نبود) 4800 ... قبل عید نخریدیم حقمونه
البته من یک مغازه ای را تو اطراف تهران پیدا کردم قیمتشو هنوز اپدیت نکرده بود اول فردا میرم پیشه اون صفحه ی لمسی+گرافیک 4+گارانتی اواژنگ+کیف+موس پنج شنبه قیمت کردم میداد 4170خدا کنه که بوی قیمت های جدید به مشامش نخورده باشه
باشه داداش قبل از این که بخری (فردا یا پس فردا) برات اپلود میکنم : نرم افزار تست پیکسل سوخته صفحه ی نمایش و نرما افزارهای اطلاعات کامل تمام قطعات و چند تا خرت و پرت دیگه و همچنین تو فلشت یک اهنگ بیس دار با کیفیت 320 برای تست اسپیکرها و باس داشته باش![]()
یه هم چین چیزی رو این لب تاپ نمیشه انجام داد این لب تاپ بعد از اینکه به صد برسه میاد رو 99 بعد دیگه باتری رو از مدار خارج میکنه و دیگه شارژنمیشه و از برق استفاده میکنه![]()
امروز بلاخره این لپ تاپو تهیه کردم با کانفیگ زیر :
لمسی+4 گیگ گرافیک+12 گیگ رم+بلوری درایو+گارانتی سریر+ویندوز 8 اورجینال = 4680
مدل لمسی+4 گیگ گرافیک+رم 8+DVd ROM+گارانتی اواژنگ+بدون ویندوز هم بود = 4550![]()
بهترین انتخابو داشتین مطمعن باشین عالیه......پس با مدل 12gb هم پیدا میشه؟!؟
130 تومان که چهار گیگ رم اضافه بشه؟!؟! عالیه......به نظر شما لمسی بهتره یا غیره لمسی؟!؟ چون من احتمالا چند روز دیگه خواهم خرید....برای این می پرسم و قیمت هم برام مهم نیست![]()
Last edited by wrath of god; 05-05-2014 at 16:45.
به نظر غیر لمسی....صدبار نوت بوک با صفحه مات بگیرین اگه زیاد میشین پای نوت بوک ...چون صفحه براق بعد از 2 ساعت چشم رو درد می آره.....براق 50درصد نور را انعکاس میده..............
لمسیش براقه و غیر لمسیش ماته........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)