تبریک به هـــمــه

پرسـپــولـیـسی هـای عزیـــز
خدا رو شکر با یه بازی خوب و فنی
بردیم، سایپا هم خوب بازی کرد، مخصوصا" پرسـیـنـگ شدیـدی
که روی تیم ما داشت واقعا" اذیتمون کرد
، مخصـوصـا" توی نیمه اول، ولی من انتـظارش رو داشتم که
بازیکنانشون از اواسط نیمه دوم ببرن و کـم بیارن که همینطور هم شد و با کم شـدن پرسینگشون تونستیم
فشـپار بیشتری رو دروازشون ایجاد کنیم و به گل هم برسیم. بنظرم بازی ـخـتـی بود و برد بسیـار شیرینی
شد برامون، این بردهای متوالی از بزرگترین مزایاش اینه که تیم اعتماد به نفس پیدا میکنه و از استرس هاش
کم میشه، این بازی از اون جهت که همه انـتـظـار برد داشتـیـم، مخصوصا" بعد از برد پـر گـل
هفته قبل؛
استرس ها خاص خودش رو داشت، من که مردم تا داور سوت رو زد.
از لحاظ فنی فقط امروز یه مشکل خیلی به چشم می اومد و اون هم اینکه کم توپ به هافبک هجومی و خط
حمله مون رسید، یعنی فضای خالی بین کفشگری و حقیقی، بـا مثـلـث برمـودامون
فرصت عرض اندام
رو به سایپا داده بود، دلیلش می تونه بازی تــخـریـبی سایپا باشه که مـانـع بازی سازی و توپ رسانی سـالم
به نـفـرات جلویی مون میشد. این بازی دایی می تونست (بهتر بود به نظرم) از همون ابتدا علی عسگر رو بذاره
دفاع چپ، چون دنبال برد بودیم و تیم فاکتور های تهاجمی می خواست که حسینی تقریبا" فـقـط دفـاع میـکنه،
از طرفی علی عسگر میتونست با فشار آوردن به هافبک های سایپا، توی ایجاد موقعیت بیشتر و توپ رسـانـی
بیشتر و شرکت در حمـلات به مهاجمین مون کمک بکنه. همـینطور می تونست بازی تخریبی سایپا رو با توجه
به ویژگی هایی که دار یه خورده مهار کنه.
تعویض حاتمی با سید درسته برای رسیدن به گل انجام شد، ولی نهایت" به ضررمون شد، چون سید صالحی
با دوندگی اش و فشاری که به دفاع و هافبک دفاعی تیم حریف میاره، فرصت بازی سازی رو بهشون نمیده و
حاتمی این ویژگی رو نداره.
اما بازیکنان:
نیلسون 9
سیدجلال حسینی 9
محسن بنگر 9
میثم حسینی 8
حسین ماهینی 7
رضا حقیقی 9
مهرداد کفشگری 9
محسن مسلمان 8
پیام صادقیان 9، من جای خلعتبری بودم، شدیدا" از دستش ناراحت میشدم، چند تا موقعیت اگه پیام پاس میداد
به خلعتبری، تیم می تونست موقیعت های بـهتـری داشتـه باشه، می تونست 10 بگیره ولی تک روی بی مورد
و توپ لو دادنش کم نبود 
سیدمهدی سیدصالحی 7
محمدرضا خلعتبری 9، واقعا" نیم فصل دوم عالی کار کرده، دمـش گــرم، این بازی هم حرف نداشت
حاتمی 6