تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 754 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    من يه مشكلي اساسي برام پيش اومده . الان نزديكه 1 ماه و نيم هست كه بعضي موقع ها كه بازي ميكردم وسط بازي چراغ ديتا ثابت ميشد و لينك ريست ميشد. باز كانكت ميشد . 5 مين وصل بود باز همين بساط بود.
    خيلي عصبي شده بودم . پشتيباني هم كه يه سري حرف هاي تكراري ميزد كه تو اون لينك اون پايين توضيح دادم. شركت هم پارس انلاين هست .رفتم يه سيم مستقيم از پايين كشيدم زدم به مودم. ولي باز همين ماجرا برقرار هست. منم وقتي تموم شد ديگه تمديد نكردم . گفتم يه پرس و جويي كنم ببينم از كجا بگيرم . بعد برخوردم به اينجا.
    رفتم snr و Line Attentuation v رو ديدم. طبق حرف هايي هم كه با پشتيباني براي بار 4000 زدم ؛ گفت كه خيلي خوب نيست ولي اونقدر هم بد نيست كه قطعتون كنه. منم خيلي زياد قطع نميشم ولي يه روز يه دفعه 10 بار قطع ميشدم يه روز 3 بار . بعد ساعت هاشم تويه بازه خاصي بود اون موقع. امروزم كه صحبت ميكردم با پشتيباني يه دفعه لينك رفت . البته به صورت بريج وصل شده بودم . جالب بود كانكش ويندوز قطع نشد !

يكيش T1.413 هست. يكيشم مولتي مد كه خودش رو G.dmt ست شده.

2 تا پست هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم ، اگر حالشو داشتيد بخونيد. مفصل توضيح دادم.

با اين وضعيت نميدونم اگر عوض كنم باز همين طوريه ؟! تازه بقيه ISP يا گرونتر هستن يا شبانه درست حسابي ندارن . راستي يه مودم ASUS هم دارم . ممكنه مودم زياد تاثير داشته باشه ؟
    يه خط ديگه هم دارم كه روش اينترنت مخابرات هست. خط رو تازه گرفتيم تقريبا 1 2 سال هست. اونو چك كردم ديدم نويزش خيلي كمتر هست و كيفيتش خيلي خوبه.

به سرم زده برم از اين اينترنت م ا ه - و - ا- ره انلاين كه رسيو داره و سندش با نت معمولي هست بگيرم ولي هم نميدونم هزينش چقدره هم اينكه اونجا هم با يه جور نويز ديگه ( پارازيت) رو به روهستم . خيلي دراماتيك هست وضعيت
    Last edited by NIMA_AZX; 17-02-2014 at 23:20.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان.
    من يه مشكلي اساسي برام پيش اومده . الان نزديكه 1 ماه و نيم هست كه بعضي موقع ها كه بازي ميكردم وسط بازي چراغ ديتا ثابت ميشد و لينك ريست ميشد. باز كانكت ميشد . 5 مين وصل بود باز همين بساط بود.
    خيلي عصبي شده بودم . پشتيباني هم كه يه سري حرف هاي تكراري ميزد كه تو اون لينك اون پايين توضيح دادم. شركت هم پارس انلاين هست .رفتم يه سيم مستقيم از پايين كشيدم زدم به مودم. ولي باز همين ماجرا برقرار هست. منم وقتي تموم شد ديگه تمديد نكردم . گفتم يه پرس و جويي كنم ببينم از كجا بگيرم . بعد برخوردم به اينجا.
    رفتم snr و Line Attentuation v رو ديدم. طبق حرف هايي هم كه با پشتيباني براي بار 4000 زدم ؛ گفت كه خيلي خوب نيست ولي اونقدر هم بد نيست كه قطعتون كنه. منم خيلي زياد قطع نميشم ولي يه روز يه دفعه 10 بار قطع ميشدم يه روز 3 بار . بعد ساعت هاشم تويه بازه خاصي بود اون موقع. امروزم كه صحبت ميكردم با پشتيباني يه دفعه لينك رفت . البته به صورت بريج وصل شده بودم . جالب بود كانكش ويندوز قطع نشد !

يكيش T1.413 هست. يكيشم مولتي مد كه خودش رو G.dmt ست شده.

2 تا پست هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم ، اگر حالشو داشتيد بخونيد. مفصل توضيح دادم.

با اين وضعيت نميدونم اگر عوض كنم باز همين طوريه ؟! تازه بقيه ISP يا گرونتر هستن يا شبانه درست حسابي ندارن . راستي يه مودم ASUS هم دارم . ممكنه مودم زياد تاثير داشته باشه ؟
    يه خط ديگه هم دارم كه روش اينترنت مخابرات هست. خط رو تازه گرفتيم تقريبا 1 2 سال هست. اونو چك كردم ديدم نويزش خيلي كمتر هست و كيفيتش خيلي خوبه.

به سرم زده برم از اين اينترنت م ا ه - و - ا- ره انلاين كه رسيو داره و سندش با نت معمولي هست بگيرم ولي هم نميدونم هزينش چقدره هم اينكه اونجا هم با يه جور نويز ديگه ( پارازيت) رو به روهستم . خيلي دراماتيك هست وضعيت
    من دو هفته ای هست اومدم پارس آنلاین و از همون روز اول همین مشکلات شما رو داشتم.
    جالبه که پای تلفن هم دقیقا کپی حرفایی که به شما زدن به من میزنن در صورتی که چندین ساله از 2 جای دیگه سرویس داشتم اصلا اینطوری نبوده. تابلوئه مشکل از خودشون هست.
    تنها راهی که هست تخلیه والسلام.

3. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من دو هفته ای هست اومدم پارس آنلاین و از همون روز اول همین مشکلات شما رو داشتم.
    جالبه که پای تلفن هم دقیقا کپی حرفایی که به شما زدن به من میزنن در صورتی که چندین ساله از 2 جای دیگه سرویس داشتم اصلا اینطوری نبوده. تابلوئه مشکل از خودشون هست.
    تنها راهی که هست تخلیه والسلام.
    اين جوري كه خيلي ضد حاله تو 2 هفته . نه ماله من از اول خيلي خوب بود. 2 3 سال هست دارم. من اون اولا شب ها با 200 150 دانلود ميكردم. شبي 2 گيگ شايد ميگرفتم . حالا الان تو روز سرعتم 150 200 هست ولي شب ها شايد بتونم يه شب 1200 1300 بگيرم ، يه شبم 400 500 مگ.

والا من خيلي اينترنت و تاپيك هاي بقيه isp ها رو زير و رو كردم . اخرش به نتيجه خاصي نرسيدم. تازه ميگفتن پارس انلاين شبانش از همه بهتره. حالا اگر نويز درست نشد كه وقت تلف كردنه تعويض isp.

شما snr ت چطوري هست ؟ سرعتت چي ؟ اينترنتت قطع ميشه يا كلا چراغ dsl يا link هم قطع ميشه ؟

5. این کاربر از NIMA_AZX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

می گم یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم:پهنای باندی که پارس آنلاین به هر شهر می ده رو نمایندگی تقسیم می کنه؟آیا نمایندگی می تونه توش دست ببره یا مثلا کارای دیگه باهاش بکنه که سرعت پایین بیاد؟خواهش می کنم جواب بدین حیاتیه. چون سرعت من رو 4 مگ بسته شده ولی به زور تا 50 می ره.خیلی فکرمو مشغول کرده.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اين جوري كه خيلي ضد حاله تو 2 هفته . نه ماله من از اول خيلي خوب بود. 2 3 سال هست دارم. من اون اولا شب ها با 200 150 دانلود ميكردم. شبي 2 گيگ شايد ميگرفتم . حالا الان تو روز سرعتم 150 200 هست ولي شب ها شايد بتونم يه شب 1200 1300 بگيرم ، يه شبم 400 500 مگ.

والا من خيلي اينترنت و تاپيك هاي بقيه isp ها رو زير و رو كردم . اخرش به نتيجه خاصي نرسيدم. تازه ميگفتن پارس انلاين شبانش از همه بهتره. حالا اگر نويز درست نشد كه وقت تلف كردنه تعويض isp.

شما snr ت چطوري هست ؟ سرعتت چي ؟ اينترنتت قطع ميشه يا كلا چراغ dsl يا link هم قطع ميشه ؟
    snr من زیر 10 هست و در طول روز مدام پرش لینک دارم.(اینترنت هم قطع میشه دیگه)
    سرعت دانلود توی روز به 200 هم میرسه ولی شب بین 10 تا 60 در نوسانه.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

می گم یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم:پهنای باندی که پارس آنلاین به هر شهر می ده رو نمایندگی تقسیم می کنه؟آیا نمایندگی می تونه توش دست ببره یا مثلا کارای دیگه باهاش بکنه که سرعت پایین بیاد؟خواهش می کنم جواب بدین حیاتیه. چون سرعت من رو 4 مگ بسته شده ولی به زور تا 50 می ره.خیلی فکرمو مشغول کرده.
    شما هم نویز داری،چند صفحه آخر همین تاپیک و پست اول رو بخون.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

نه خیر نماینده به طور مستقیم نمیشتونه چون که ISP کشوری هست و از مرکز کنترل میشه
    سرعت شما به این خاطر کمه چون مرکز مخابراتی شما پهنای باند کمتری به اون اختصاص داده شده
    چه ربطی به نویز داره ؟
    مگه نمیگه 4 مگ بسته شده پس وضعیت خط در حدی هست که 4 مگ رو پوشش بده

10. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

نویز ندارم تازه سیمکشی ها رو نو کردم و قدیمی ها رو انداختم دور.
    در ضمن SNR من 15 هست.
    حالا نمایندگی می تونه کاری کنه یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

نویز ندارم تازه سیمکشی ها رو نو کردم و قدیمی ها رو انداختم دور.
    در ضمن SNR من 15 هست.
    حالا نمایندگی می تونه کاری کنه یا نه؟
    نه نمایندگی نمیتونه کاری کنه.کنترل از خود شرکت اصلی هست و کیفیت تجهیزات مرکز مخابراتیتون.نماینده کار فروش سرویس و تبلیغ و اندکی پشتیبانی که باز هم خودش متصل میشه به پشتیبان مرکزی تا حل کنه.یعنی اختیارات کامل ندارن.مگرنماینده ای باشه که تو اون شهر هم مشترک هاش و هم مراکزی که ساپورت کرده زیاد باشه که شرکتی بتونه اختیارات بیشتری رو بهش ارائه بده

13. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

نه نمایندگی نمیتونه کاری کنه.کنترل از خود شرکت اصلی هست و کیفیت تجهیزات مرکز مخابراتیتون.نماینده کار فروش سرویس و تبلیغ و اندکی پشتیبانی که باز هم خودش متصل میشه به پشتیبان مرکزی تا حل کنه.یعنی اختیارات کامل ندارن.مگرنماینده ای باشه که تو اون شهر هم مشترک هاش و هم مراکزی که ساپورت کرده زیاد باشه که شرکتی بتونه اختیارات بیشتری رو بهش ارائه بده
    پس کار کار خود پارس آنلاینه.

15. این کاربر از aligoodbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •