سلام دوستان.
من يه مشكلي اساسي برام پيش اومده . الان نزديكه 1 ماه و نيم هست كه بعضي موقع ها كه بازي ميكردم وسط بازي چراغ ديتا ثابت ميشد و لينك ريست ميشد. باز كانكت ميشد . 5 مين وصل بود باز همين بساط بود.
خيلي عصبي شده بودم . پشتيباني هم كه يه سري حرف هاي تكراري ميزد كه تو اون لينك اون پايين توضيح دادم. شركت هم پارس انلاين هست .رفتم يه سيم مستقيم از پايين كشيدم زدم به مودم. ولي باز همين ماجرا برقرار هست. منم وقتي تموم شد ديگه تمديد نكردم . گفتم يه پرس و جويي كنم ببينم از كجا بگيرم . بعد برخوردم به اينجا.
رفتم snr و Line Attentuation v رو ديدم. طبق حرف هايي هم كه با پشتيباني براي بار 4000 زدم ؛ گفت كه خيلي خوب نيست ولي اونقدر هم بد نيست كه قطعتون كنه. منم خيلي زياد قطع نميشم ولي يه روز يه دفعه 10 بار قطع ميشدم يه روز 3 بار . بعد ساعت هاشم تويه بازه خاصي بود اون موقع. امروزم كه صحبت ميكردم با پشتيباني يه دفعه لينك رفت . البته به صورت بريج وصل شده بودم . جالب بود كانكش ويندوز قطع نشد !

يكيش T1.413 هست. يكيشم مولتي مد كه خودش رو G.dmt ست شده.
2 تا پست هم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادم ، اگر حالشو داشتيد بخونيد.

مفصل توضيح دادم.
با اين وضعيت نميدونم اگر عوض كنم باز همين طوريه ؟! تازه بقيه ISP يا گرونتر هستن يا شبانه درست حسابي ندارن . راستي يه مودم ASUS هم دارم . ممكنه مودم زياد تاثير داشته باشه ؟
يه خط ديگه هم دارم كه روش اينترنت مخابرات هست. خط رو تازه گرفتيم تقريبا 1 2 سال هست. اونو چك كردم ديدم نويزش خيلي كمتر هست و كيفيتش خيلي خوبه.
به سرم زده برم از اين اينترنت م ا ه - و - ا- ره انلاين كه رسيو داره و سندش با نت معمولي هست بگيرم ولي هم نميدونم هزينش چقدره هم اينكه اونجا هم با يه جور نويز ديگه ( پارازيت) رو به روهستم . خيلي دراماتيك هست وضعيت