دوست عزیز لزومی برای اینکار نیست
آخه چه فایده وقتی که 20 دقیقه از این نوع فایل تمام رمتو پر می کنه
دوست عزیز لزومی برای اینکار نیست
آخه چه فایده وقتی که 20 دقیقه از این نوع فایل تمام رمتو پر می کنه
نخیر...نمی شه
ضمن اینکه تاکید می کنم مجددا که برای جاوا تا کنون player ساخته نشده که کار کنه
پس هیچ راهی نداره؟
اگه میشه یک convertor خوب برای تبدیل فایل های mpg و mov و ... به 3gp معرفی کنید.
یه سوال دیگه. الان این گوشی دقیقا چه فایل های تصویری رو پخش میکنه؟ فقط 3gp ؟
ببین دوست عزیز من هنوز پست قبلیت رو تو ذهن دارم.....وقتی که شما از والکمن گوشیت 1 ساعت حتی در روز استفاده کنی طبیعیه که خیلی شارز کم کنه..تاکید می کنم والکمن باطری رو قورت می ده و این کاملا طبیعیه...با عوض کردن باطریه گوشیت دنبال معجزه نباش
فقط:
اگه بدون کارهای اضافی مثل استفاده از والکمن...ویدو کلیپ ها و گیم و....3 روز دوام نمی یاره
اگه مطمئنی شارز اصل هست و مشکلی نداره
حالا می تونیم بگیم که باطریت مشکل داره و دیگه باید تعویض بشه
w810i be che vaselehaye vasl meshavad
Special Thank
w810i be che vaselehaye vasl meshavad
ba tozeh kamel beged
Special Thank
به نظر من بده بیرون فلشش کنه چون ممکنه رجستر دستی باشه اون وقت 20000تومن خرجت میشه یا اگه خودت فلش کنی ممکنه برق بره یا گوشی خاموش بشه یا کامپیوتر ری استارت اون وقت گوشی خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه و گوشی غیر قابل استفاده میشه پس بده بیرون خرجش معمولاً 5/6 هزارتومن میشه اما مطمئن هست
این مشکل که برای شما پیش اومده امکان داره گوشی به کامپیوتر وصل بوده و بعد کامپیوتر رو ری استارت کردی که اینجوری شده مال من یه بار اینجوری شد به کامپیوتر وصل بود یه دفعه برق رفت بعد گوشی خاموش شد و وقتی روشن شد صفحه سفید بود و منو بالا نمیومد
بده بیرون فلشش کنه هم مطمئنه هم درست میشه یه موقه خودت فلش نکنی به ریسکش نمیرزه چون سونی اریکسون با باکس مخصوصی باید فلش بشه و اوجوری بهتره
مغازه تعمیرات موبایل داری
مگه نه![]()
آخه دوست عزيز چرا در مورد چيزي كه اطلاع نداري نظر ميدي؟كي گفته سرعت جي پي آر اس 283 كيلوبايت بر ثانيه است؟
حداكثر سرعتي كه اين فناوري پوشش ميده 58.6 كيلوبايت بر ثانيه است تازه اونم در تئوري وگرنه در عمل كه كمتر از اون جواب ميده. خود ايرانسل ادعا كرده 40 كيلوبايت بر ثانيه ميتونه ارايه بده كه اونم در حد ادعا است چون در عمل 15 يا 20 بيشتر نيست
. تنها تكنولوژي كه تو اون حد سرعت داره UMTSهست با سرعت 384 كيلو بايت بر ثانيه كه مربوط به نسل سوم جي اس ام است كه تو ايران فكر نكنم تا چند ساله ديگه رنگشو ببينيم.
(خود من 2 سال پيش تو اروپا با ماهي 40 يورو استفاده ميكردم.)
Last edited by red_avalanche; 03-03-2007 at 23:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)