تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 427 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.
    راهی هست که بشه فایل های mpg رو روی این گوشی دید؟
    مثلا با یک player مخصوص؟
    دوست عزیز لزومی برای اینکار نیست
    آخه چه فایده وقتی که 20 دقیقه از این نوع فایل تمام رمتو پر می کنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میشه رو 810 واکمن 2 نصب کرد؟
    نخیر...نمی شه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز لزومی برای اینکار نیست
    آخه چه فایده وقتی که 20 دقیقه از این نوع فایل تمام رمتو پر می کنه
    ضمن اینکه تاکید می کنم مجددا که برای جاوا تا کنون player ساخته نشده که کار کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پس هیچ راهی نداره؟
    اگه میشه یک convertor خوب برای تبدیل فایل های mpg و mov و ... به 3gp معرفی کنید.
    یه سوال دیگه. الان این گوشی دقیقا چه فایل های تصویری رو پخش میکنه؟ فقط 3gp ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

متاسفانه با خالی کردن کامل باطری وشارژ 10 ساعته اون در حالت خاموش ، باز هم مشکل زود باطری خالی شدن حل نشد که نشد . داشتم تو فروم ، انجمن های سونی اریکسون گشت می زدم دیدم یه تاپیک در مورد باطری هست که خیلی ها هم مثل من همین مشکل رو داشتن . انگاری یه درصد کمی از باطری های made in china, finished in china که تو بازارن تقلبیه و شانس من هم یکی از اونا بوده ، باید به پیشنهاد آقا مسعود و چند تا از بچه های دیگه عمل کنم برم یه باطری کره ای بگیرم .باشد که راستی راستی رستگار شوم!!!
    ببین دوست عزیز من هنوز پست قبلیت رو تو ذهن دارم.....وقتی که شما از والکمن گوشیت 1 ساعت حتی در روز استفاده کنی طبیعیه که خیلی شارز کم کنه..تاکید می کنم والکمن باطری رو قورت می ده و این کاملا طبیعیه...با عوض کردن باطریه گوشیت دنبال معجزه نباش
    فقط:
    اگه بدون کارهای اضافی مثل استفاده از والکمن...ویدو کلیپ ها و گیم و....3 روز دوام نمی یاره
    اگه مطمئنی شارز اصل هست و مشکلی نداره
    حالا می تونیم بگیم که باطریت مشکل داره و دیگه باید تعویض بشه

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

w810i be che vaselehaye vasl meshavad
    Special Thank

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

w810i be che vaselehaye vasl meshavad
    ba tozeh kamel beged
    Special Thank

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

سلام دوستان!
    من یه گوشی W810i گرفتم دیروز ولی یدفعه بعد لز اینکه از کامپیوتر جداش کردم بهم ریخته! الان وقتی روشنش می کنم فقط صفحه سفید می شه!
    به نظرتون مشکل چیه؟! چجوری می شه Flashesh کرد!؟ مثله نوکیا کد داره؟!
    خواهش می کنم عجله کنید!!! دارم دیونه می شم!
    به نظر من بده بیرون فلشش کنه چون ممکنه رجستر دستی باشه اون وقت 20000تومن خرجت میشه یا اگه خودت فلش کنی ممکنه برق بره یا گوشی خاموش بشه یا کامپیوتر ری استارت اون وقت گوشی خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه و گوشی غیر قابل استفاده میشه پس بده بیرون خرجش معمولاً 5/6 هزارتومن میشه اما مطمئن هست
    این مشکل که برای شما پیش اومده امکان داره گوشی به کامپیوتر وصل بوده و بعد کامپیوتر رو ری استارت کردی که اینجوری شده مال من یه بار اینجوری شد به کامپیوتر وصل بود یه دفعه برق رفت بعد گوشی خاموش شد و وقتی روشن شد صفحه سفید بود و منو بالا نمیومد
    بده بیرون فلشش کنه هم مطمئنه هم درست میشه یه موقه خودت فلش نکنی به ریسکش نمیرزه چون سونی اریکسون با باکس مخصوصی باید فلش بشه و اوجوری بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به نظر من بده بیرون فلشش کنه چون ممکنه رجستر دستی باشه اون وقت 20000تومن خرجت میشه یا اگه خودت فلش کنی ممکنه برق بره یا گوشی خاموش بشه یا کامپیوتر ری استارت اون وقت گوشی خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه و گوشی غیر قابل استفاده میشه پس بده بیرون خرجش معمولاً 5/6 هزارتومن میشه اما مطمئن هست
    این مشکل که برای شما پیش اومده امکان داره گوشی به کامپیوتر وصل بوده و بعد کامپیوتر رو ری استارت کردی که اینجوری شده مال من یه بار اینجوری شد به کامپیوتر وصل بود یه دفعه برق رفت بعد گوشی خاموش شد و وقتی روشن شد صفحه سفید بود و منو بالا نمیومد
    بده بیرون فلشش کنه هم مطمئنه هم درست میشه یه موقه خودت فلش نکنی به ریسکش نمیرزه چون سونی اریکسون با باکس مخصوصی باید فلش بشه و اوجوری بهتره
    مغازه تعمیرات موبایل داری
    مگه نه

داره خودمونی میشه red_avalanche's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    tehran

7

عزیز من سرعتش 283Kbs ولی dial up همش 48Kbp هست
    آخه دوست عزيز چرا در مورد چيزي كه اطلاع نداري نظر ميدي؟ كي گفته سرعت جي پي آر اس 283 كيلوبايت بر ثانيه است؟ حداكثر سرعتي كه اين فناوري پوشش ميده 58.6 كيلوبايت بر ثانيه است تازه اونم در تئوري وگرنه در عمل كه كمتر از اون جواب ميده. خود ايرانسل ادعا كرده 40 كيلوبايت بر ثانيه ميتونه ارايه بده كه اونم در حد ادعا است چون در عمل 15 يا 20 بيشتر نيست . تنها تكنولوژي كه تو اون حد سرعت داره UMTSهست با سرعت 384 كيلو بايت بر ثانيه كه مربوط به نسل سوم جي اس ام است كه تو ايران فكر نكنم تا چند ساله ديگه رنگشو ببينيم. (خود من 2 سال پيش تو اروپا با ماهي 40 يورو استفاده ميكردم.)
    Last edited by red_avalanche; 03-03-2007 at 23:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •