تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 457 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

نمیدونم داستان چیه!!!
    در هر صورت یکبار دیگه هم برای نمونه انجام دادم و بصورت ویدئو برای شما آپلود کردم.... خودتون ببنید... برای من که انجام شد..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم داستان چیه!!!
    در هر صورت یکبار دیگه هم برای نمونه انجام دادم و بصورت ویدئو برای شما آپلود کردم.... خودتون ببنید... برای من که انجام شد..
    دوست عزیز متوجه ایراد کار شدم، ببینید شما آی پی رو بلوک میکنی و بعد هم تو مرورگر با آدرس ای پی وارد سایت گوگل میشید و خب با توجه به بلوک شدن آی پی سایت گوگل باز نمیشه، اما اگه شما آدرس سایت گوگل یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد کنید به راحتی باز میشه، من میخوام از هر طریق نشه وارد سایت شد، چون مثلا اگه همین گوگل رو بخوام رو سیستم کسی فیلتر کنم طرف که نمیاد با آی پی عددی وارد گوگل شه، با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واردش میشه و در این صورت هم که سایت براحتی باز میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز متوجه ایراد کار شدم، ببینید شما آی پی رو بلوک میکنی و بعد هم تو مرورگر با آدرس ای پی وارد سایت گوگل میشید و خب با توجه به بلوک شدن آی پی سایت گوگل باز نمیشه، اما اگه شما آدرس سایت گوگل یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد کنید به راحتی باز میشه، من میخوام از هر طریق نشه وارد سایت شد، چون مثلا اگه همین گوگل رو بخوام رو سیستم کسی فیلتر کنم طرف که نمیاد با آی پی عددی وارد گوگل شه، با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واردش میشه و در این صورت هم که سایت براحتی باز میشه
    آقا این مشکل هم حل شد، به جای اینکه IPv4 Single Address رو انتخاب کنیم میایم گزینه Host Name رو انتخاب میکنیم و آدرس سایت رو اضافه میکنیم و به راحتی سایت مسدود میشه
    فقط الان یه مشکلی هست و اونم اینکه وقتی چیلترشکن رو روشن میکنم سایت بلوک شده به راحتی باز میشه، در واقع فقط بدون چیلترشکن سایت بلوک هست، در صورتی که ما تو قسمت قوانین در مورد آی پی مبدا قانون any address رو قرار دادیم و به طبع باید مرورگر از هر آی پی که خواست به اون آدرس host دسترسی پیدا کنه بلوک بشه ولی در عمل همچین اتفاقی نمیفته و به محض تغییر آی پی سایت بلوکش شده باز میشه، کسی راه حلی واسه این موضوع داره؟
    Last edited by fb.atheist; 02-07-2013 at 15:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

واسه من که اصلا جواب نمیده حتی فیلم دیدم و طبق اون انجام دادم ولی بازم نمیشه...
    کسی میتونه با TeamViewer بیاد و کمک کنه؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

دستت درست،فایلسو داشتم از متد معرفی به فایل های سالم اوکی شد پیشنهاد میکنم بقیه هم نصب کنن .

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    دادا کرکشا تو ویروس توتال آپ کردی بیبینی چنتا آنتی ویروس میشناسنش؟

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان این کمودو آنتی ویروس رایگانش خوبه
    چه جوریاس؟؟
    بعد کمودو رو با فایروال زون آلارم بذاریم کنار هم خوب میشه دیگه؟؟
    لازم نیست با فایروال زون الارم نصب کنی خودش بهترین فایروال رو داره

انتی ویروسش هم عالیه خیلی خیلی بهتر از قبل شده الان چیزی کمتر از کاسپر و نورتون و بیت و ... نداره

هوش مصنوعی عالی

کلا همه چیزش خوبه

8. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tiraxtork's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام من کومودو فایروالشو نصب کردم ولی در قسمت سیستم در بخش سرویس ها مینویسهunknowدر کمال تعجب
    جریان چیه؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

در مورد مسدود کردن یک سایت باید آدرس را در بخش حوزه های شبکه> حوزه های مسدود شده وارد بکنیم (یا بخش قوانین عمومی). میشه از Host Name هم استفاده کرد ولی IP بهتر است.

در مورد سایتهایی نظیر گوگل یک مقدار مسدود مشکل هست و باید یک رنج از آپی را ببندیم/ به دلیل سابدامین هایی که دارند. هرچند که همه اونها در یک host name خلاصه میشن که فعلا به این نمیپردازیم.

به هر حال یه فیلم هم تهیه کردم (3مگ هست) که میتونید ببینید:

11. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

در مورد مسدود کردن یک سایت باید آدرس را در بخش حوزه های شبکه> حوزه های مسدود شده وارد بکنیم (یا بخش قوانین عمومی). میشه از Host Name هم استفاده کرد ولی IP بهتر است.

در مورد سایتهایی نظیر گوگل یک مقدار مسدود مشکل هست و باید یک رنج از آپی را ببندیم/ به دلیل سابدامین هایی که دارند. هرچند که همه اونها در یک host name خلاصه میشن که فعلا به این نمیپردازیم.

به هر حال یه فیلم هم تهیه کردم (3مگ هست) که میتونید ببینید:

علی جان من این مراحل بالا رو میرم ولی وقتی با یه نرم افزار ف.ی.ل.ت.ر شکن به اون سایتی که مسدود شده میرم به راحتی سایت باز میشه ، این مشکل رو چطوری حل کنم؟

13. این کاربر از fb.atheist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

علی جان من این مراحل بالا رو میرم ولی وقتی با یه نرم افزار ف.ی.ل.ت.ر شکن به اون سایتی که مسدود شده میرم به راحتی سایت باز میشه ، این مشکل رو چطوری حل کنم؟
    اسم اون ابزار!! مورد نظر را از طریق پیغام خصوصی به من بدهید.

15. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •