تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 308 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوستان بارسا اصلا به فکر مربی هست؟ این رورا کیه واسه تیم محلاتم خوب نیست چه به رسه به تیم بارسلونای بزرگ
    حالا اون کسایی که میگفتن گواردیولا تو بارسا هیچ کارس فقط بازیکنا بازی میکنن و بارسا بازیکناش خوبن تحویل بگیرن تو نیو کمپ 3 - 1 به رئال باختن خفت بزرگی بود اون زمان که تو برنابئو 6 - 2 و 5 - 0 بردیم با گواردیولا بردیم
    واقعا مربی بزرگی بود خوش به حال بایرن فصل بعد طوفان اروپا میشه.
    نه نیازی به مربی نداره!!!
    رورا همون کسی هست که تو تیم مربی گری دوره ی گواردیولا هم بوده و با همون نتیجه هایی که میدونین بردن!!
    یادمون نره که بعد از همون خفت و خواری بود که میلان رو 4-0 بردیم و رورا رو نیمکت بود!!!
    این تیم مربی گری از دوره گواردیولا بودن و فقط جایگاه هاشون تو تیم عوض شده و بعد از این همه بردای شیرین و مختلف حالا همه بیایم یکی رو که تو تمام مدت تو تیم بوده و زحمت کشیده و تو تمام پیروزی های گذشته و الان تیم نقش داشته مقصر بدونیم درست نیست!!

2. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ویا: «از اینکه با گل ها و پاس گل هایم به تیم کمک می کنم، خوشحالم».

مهاجم اسپانیایی بارسا هفته بسیار خوبی را سپری کرد. او در بازی برابر میلان و رایو وایکانو گلزنی کرد و به گفته خودش قصد دارد به همین روند ادامه دهد.

داوید ویا با تک گلی که به ثمر رساند و دو پاس گلی که به مسی داد، یکی از ستاره های میدان در بازی با رایو وایکانو بود. او در برنامه تلویزیونی «اِل مارکادور» توضیحاتی در این باره داد: «از اینکه با گل ها و پاس گل هایم به برد تیم کمک میکنم، بسیار خوشحالم. کمتر پیش می آید که من پاس گل بدهم و از اینکه در چند بازی اخیر چندین پاسِ گل دادم، احساس با ارزش بودن میکنم. از عملکردم در این هفته بسیار راضی ام و اکنون تنها هدف من اینست که به این روند ادامه دهم و به تیمم تا پایان رقابت های این فصل لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا کمک کنم».

دو پیروزی باعث بهبود وضعیت روحی تیم شده است. ویا اظهار داشت که پیروزی برابر میلان به کل تیم انگیزه خاصی بخشیده است. او گفت: «ما می دانستیم که می توانیم به دور بعد صعود کنیم،این را هم می دانستیم که نتیجه بازی رفت بد بوده و باید در بازی برگشت بهترین بازی مان را ارائه دهیم. مطمئنا هواداران از دو نتیجه خشنود خواهند بود؛ از نتیجه بازی روز سه شنبه( برابر میلان) و همچنین از نمایشی که برابر تیم با انگیزه رایو وایکانو داشتیم».

بازگشت به آمادگی کامل

وی پس از اینکه در دو بازی اخیر از ابتدا در ترکیب قرار گرفت، پذیرفت که از این بابت احساس خوبی دارد. وی گفت: «از لحاظ بدنی در بهترین شرایط قرار دارم. من از پس تمام مشکلات کوچکی که سر راهم قرار داشتند برآمدم و از اینکه دوباره در بارسا احساس خوبی دارم، بسیار خوشحالم. من برای اینکه بر مشکلاتم فائق بیایم، از تمام توانم استفاده کردم و از اینکه گلزنی می کنم و زمان بیشتری را بازی میکنم، بسیار خشنودم».

ویا همچنین آماده است تا در هر پستی که از او خواسته می شود بازی کند، سمت چپ یا حتی در مرکز. او در این باره گفت: «من در بارسا و اسپانیا نشان داده ام که با پستم در میدان چندان مشکلی ندارم، اما هر چقدر به محوطه جریمه نزدیکتر بازی کنم، برای من آسانتر است. زیرا من همیشه یک شماره 9 بوده ام».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم:محمد نجفی منش / FCBarcelona.ir
    لئو مسی، از اولین حضور در بارسا تا امروز

لیونل مسی در خصوص پیشرفت خود و نخستین سالهای حضورش در تیم بزرگسالان بارسلونا صحبت کرد.

لئو مسی در یکی از مصاحبه های اخیر خود با شبکه ورزشی تی وای سی اسپورت آرژانتین در مورد پیشرفت های ورزشی خود و همچنین چگونگی گذران نخستین روزهای خود در تیم بزرگسالان بارسلونا بعنوان یک نوجوان صحبت کرد.

کمال بی نهایت غیر قابل دستیابی است

جوزپ گواردیولا در نخستین سال حضورش در بارسا بعنوان سر مربی در مورد مسی گفت: «مسی همواره خود را به جلو پیش می برد. او همیشه برای پیشرفت تلاش می کند». این عبارت از قول تیتو ویلانووا و جوردی رورا نیز در طول این چند سال نقل شده است که تا کنون از فرد دیگری این چنین تعریف نشده است.

مسی با خنده گفت: «طبق گفته های پدرم، من در کودکی خیلی خوب فوتبال بازی نمی کردم! اکثر اوقات چهار گل می زدم ولی همیشه چیزی وجود داشت که پدرم انتظار بهتر از آن را از من داشت». مسی، برنده چهار توپ طلا بدون در نظر گرفتن آمار افتخاراتی که ظاهراً تمامی ناپذیر است، عمدتاً به عنوان بهترین بازیکن دنیا و به گفته بعضی دیگر، یکی از بهترین های دنیا در زمینه ورزش شناخته و تمجید می شود. اگر چه با وجود تمجید ها، هنوز افتخاراتی وجود دارد که هنوز دست نخورده باقی مانده است. او گفت: «من خودم بزرگترین منتقد خود هستم. من عملکرد های بد فراوانی دارم و هر بار به خاطر آنها خودم را سرزنش می کنم».

وقتی از او در مورد چگونه شکست خوردنش پرسیده شد، او گفت: «من اکثر اوقات و حتی هنگامی که فوتبال بازی می کنم، عصبانی می شوم. من دوست ندارم تا در هیچ چیزی شکست بخورم. من فوتبال آنلاین پلی استیشن را هم بازی می کنم و حتی از باختن در آن نیز ناراحت می شوم».

شروعی نو در بارسلونا

او در جواب سوالی در مورد نخستین سالهای حضورش در بارسا گفت: «من از روزاریو و از محله خودمان به اینجا آمدم و اغلب اوقات مردم متوجه صحبت کردن من نمی شدند». وی افزود: «من تلاش می کردم تا لغاتی که مردم اینجا آن را استفاده می کنند را استفاده کنم تا همه متوجه صحبت من شوند. اما وقتی که به تیم اول رفتم، مخلوطی از زبان های مختلف در رختکن صحبت می شد و این چیز جالبی بود».

مسی به صحبت در مورد افرادی که به او کمک کردند تا او به عنوان یک بازیکن تیم اول بارسا آماده شود، پرداخت: «سیلوینیو و دکو با من بودند و مرا راهنمایی می کردند. من به گابی میلیتو اعتماد داشتم و او نیز همین حس را نسبت به من داشت. همچنین باید بگویم که از بودن رونالدینیو بسیار خوشحال بودم . او و موتا همیشه در کنار من بودند. رونالدینیو در رختکن یک الگو و بهترین بازیکن دنیا بود و طوری که با من رفتار می کرد موجب می شد حس خوبی داشته باشم. صحبت های او شبیه نصیحت نبود بلکه حرفهایی بود که به کمک من می آمد».

منبع:سایت رسمی باشگاه
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    تیترهای روزنامه الموندو-21 مارس

بارسا به دنبال دروازه بان است واینها مناسب ها هستن:رینا و ده خیا

بارسا به دنبال کسی است که بتواند به آینده او تکیه کند و قبلا والدس نشان داد تیتو نمی تواند او را متقاعد کند که بماند

رورا این هفته در نیویورک است و با تیتو باز می گردد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو گزیده از صحبت امروز مسی :

1-تتوی جدید من ؟در مورد آن چندوقتی است دارم فکر می کنم .وقتی به آرژانتین رسیدم قصد داشتم عملیش کنم.

2=وقتی بارسلونا 3-2 و مشابه آن می بازد ، بدخواهان شروع به صحبت کردن می کنند ولی طبیعی است ولی ما گروه فعال و متحدی داریم که همواره می خواهیم ببریم.بازی با میلان نشان داد ما هر نتیجه ای را می توانیم بازگردانیم.

مسی:

"خوش شانس بودم که تونستم با تیم باشگاهیم به همه چیز برسم. حالا میخام همین کارو با تیم ملی انجام بدم"

مسی و ماسکرانو در کمپین "دوست دارم زندگی رو جشن بگیرم"، از طرف یونیسف، آرژانتین

Last edited by runner; 22-03-2013 at 01:01.

4. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Http://Admin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ДнШДz

پيش فرض

نه نیازی به مربی نداره!!! رورا همون کسی هست که تو تیم مربی گری دوره ی گواردیولا هم بوده و با همون نتیجه هایی که میدونین بردن!! یادمون نره که بعد از همون خفت و خواری بود که میلان رو 4-0 بردیم و رورا رو نیمکت بود!!! این تیم مربی گری از دوره گواردیولا بودن و فقط جایگاه هاشون تو تیم عوض شده و بعد از این همه بردای شیرین و مختلف حالا همه بیایم یکی رو که تو تمام مدت تو تیم بوده و زحمت کشیده و تو تمام پیروزی های گذشته و الان تیم نقش داشته مقصر بدونیم درست نیست!!
    میدونم تو تیم مربی گری گواردیولا م بود ولی به عنوان یه مربی ساده بود این دلیل نمیشه من منظورم اینه که ایشون قدرت رهبری نیم رو ندارن تمرینات خوبی نمیدن از کنار زمین تیم رو خوب رهبری نمکنن تعویضاشم که دیگه تو حلقم و این کاملا از نتایج اخیر معلومه حالا شانس اوردیم تو بازی با میلان برنده شدیم وگرنه نمی دونم اگه بازی رو واگذار میکردیم شما از کدوم نتیجش طرفداری میکردید داداش قصد توهین ندارم ولی دلم به حال تیم محبوبم میسوزه

6. 2 کاربر از Http://Admin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

میدونم تو تیم مربی گری گواردیولا م بود ولی به عنوان یه مربی ساده بود این دلیل نمیشه من منظورم اینه که ایشون قدرت رهبری نیم رو ندارن تمرینات خوبی نمیدن از کنار زمین تیم رو خوب رهبری نمکنن تعویضاشم که دیگه تو حلقم و این کاملا از نتایج اخیر معلومه حالا شانس اوردیم تو بازی با میلان برنده شدیم وگرنه نمی دونم اگه بازی رو واگذار میکردیم شما از کدوم نتیجش طرفداری میکردید داداش قصد توهین ندارم ولی دلم به حال تیم محبوبم میسوزه

ایشون آنالیزور تیم بودن فکر نمیکنم نقش ساده ای باشه تو یه تیم یا بهتره بگیم نقش بی فایده ای اصلا تو یه تیم هست؟؟؟
    تیم یه مجموعست و کار بد یک نفر تیم رو خراب میکنه
    نمیدونم رهبریشون چجوریه واینکه کسی که چندین سال کنار پپ بوده یعنی نمیتونه الان همون تمرینای تکراری رو بده؟
    شما به عنوان یه بارسایی کجای بازی باا میلان رو شانسی دیدین 4-0 فکر نمیکنم شانسی بوده باشه اگرم منظورتون تیری هست که خوردیم مطئن باشید اگه گل هم میشد اون همه موقعیت بعد از تیرک میلان رو میتونستیم گل کنیم که با نتیجه 5-1 ببریم!!
    ما داریم صحبت میکنیم و کسی قرار نیست ناراحت بشه و نه من فکر میکنم که شما دارین توهین میکنین شما دارین نظرتون رو میگین و اون هم محترم
    این افت هر ساله برا بارسا بوده تو زمانای مختلف حتی تو دوره پپ این فصل خورد به مریضی تیتو و افت کلی تیم که با حضور رورا همراه بود و همه اتفاق گردن اون افتاد که باید پاسخگو هم باشه ولی نتایج بدی هم نگرفیم فقط باخت برابر رئال بوده که اونم خیلی دلایل بوده برا باخت که اگه رخ نمیداد شاید نتایج دیگه ای رقم میخورد!!
    بارسا چون جلوی رئال باخت ، باختاش به چشم میاد وگرنه این 10 بازی آخر بارسا تو اروپا و لالیگا هست که از 10 بازی 6 تا پیروزی بوده و 3باخت و 1 تساوی که فکر نکنم نتیجه بدی باشه!!!

8. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سابه یا (مربی آرژانتین):

"مسی یکی بزرگترین ستاره های جهانه، از مشهورترین افراد. همین الان هم یه اسطورست، کارایی که کرده خارق العادست"

در روزاریو، محل تولد مسی، یه موزه به افتخار مسی ساخته خواهد شد.
    خانواده مسی هم قول دادن که اشیا بخصوصی از مسی به این موزه تقدیم کنن.

قسمتی از این موزه هم به دی ماریا که اونم متولد همین شهره اختصاص داده خواهد شد.

21 مارس تولد یکی دیگه از بازیکنای دوست داشتنی خانواده بارساس که همزمان شده با جشن های نوروز فارسی زبانان تا شادی مضاعفی برای هممون باشه .

پلاناس اولین مصدوم بارسلونا در تیم‌های ملی

کارلس پلاناس که به تیم زیر 21 سال اسپانیا دعوت شده بود با مصدومیت به بارسلونا بازگشت

بیشترین گل زده (باشگاهی + ملی)

- آمار فقط مربوط بازیکناییه که هنوز دارن بازی میکنن

Last edited by runner; 22-03-2013 at 01:32.

10. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Http://Admin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ДнШДz

پيش فرض

ایشون آنالیزور تیم بودن فکر نمیکنم نقش ساده ای باشه تو یه تیم یا بهتره بگیم نقش بی فایده ای اصلا تو یه تیم هست؟؟؟
    تیم یه مجموعست و کار بد یک نفر تیم رو خراب میکنه
    نمیدونم رهبریشون چجوریه واینکه کسی که چندین سال کنار پپ بوده یعنی نمیتونه الان همون تمرینای تکراری رو بده؟
    شما به عنوان یه بارسایی کجای بازی باا میلان رو شانسی دیدین 4-0 فکر نمیکنم شانسی بوده باشه اگرم منظورتون تیری هست که خوردیم مطئن باشید اگه گل هم میشد اون همه موقعیت بعد از تیرک میلان رو میتونستیم گل کنیم که با نتیجه 5-1 ببریم!!
    ما داریم صحبت میکنیم و کسی قرار نیست ناراحت بشه و نه من فکر میکنم که شما دارین توهین میکنین شما دارین نظرتون رو میگین و اون هم محترم
    این افت هر ساله برا بارسا بوده تو زمانای مختلف حتی تو دوره پپ این فصل خورد به مریضی تیتو و افت کلی تیم که با حضور رورا همراه بود و همه اتفاق گردن اون افتاد که باید پاسخگو هم باشه ولی نتایج بدی هم نگرفیم فقط باخت برابر رئال بوده که اونم خیلی دلایل بوده برا باخت که اگه رخ نمیداد شاید نتایج دیگه ای رقم میخورد!!
    بارسا چون جلوی رئال باخت ، باختاش به چشم میاد وگرنه این 10 بازی آخر بارسا تو اروپا و لالیگا هست که از 10 بازی 6 تا پیروزی بوده و 3باخت و 1 تساوی که فکر نکنم نتیجه بدی باشه!!!
    این نظر من تنها نیست همه ی هوادارای بارسا یه همچین نظری دارن کاش به قول شما یه افت زودگذر باشه
    شما خودتونم باید قبول کنی که زیاد از این نتاجی که بالا گذاشتین راضی هستین دو باخت به رئال کمتر از دو هفته خیلی سنگینه
    ===========================================
    کمتر از دو هفته ی دیگه هم با پاری سن ژرمن بازی داریم خدا کنه تیتو برگرده
    جام حذفیو که از دست دادیم لیگ قهرمانان رو دیگه نباید از دست بدیم ... /

12. 4 کاربر از Http://Admin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در رابطه با مربی :
    حالا که خدا رو شکر تیتو داره برمیگرده ولی اگر خدای نکرده برنمی گشت بارسا بنظر منم نمیتونه با رورا سر کنه
    حالا رورا خیلی رو نیمکت نبوده و همینطور زمانی بوده که بارسا سخت ترین بازی های فصل رو داشته
    رورا مطمئنا تجربه ی اینو نداشت که به عنوان یه مربی تو دو سه هفته دو بار با رئال و یه بار با میلان بازی کنه
    در کل تیم نمیتونه دو بار دوبار به رئال ببازه تا یه روحیه بگیره و یه بازی رو ببره
    در کل نظر من اینه رورا نمیتونه یه فصل تیم رو هدایت کنه به دلیل بالا ( دو تا باخت بخاطر روحیه گرفتن برا یه برد)
    حالا میشه اینم گفت چون مربی گریش تو این مدت هم کوتاه بوده هم غیر رسمی خوب به چشم نیومده
    اما اگه از اول فصل توی مراسم به عنوان مربی اعلامش کنن و این مسئولیت رو مقدمه چینی شده بذارن رو دوشش شاید موفق باشه شاید
    وگرنه اینجوری که مربی اصلی یهو از تیم بره و کل مسئولیت بی افته رو این شخص فکر نمیکنم ...
    رورا یا نقشی داشته که هیچکس نمیدونه خوب ایفاش کرده ا نه یا تو چند هفته سخت ترین کار رو داشته که کنترلش برای یه مربی با تجربه هم مشکله
    در کل میگم رورا خوب امتحان نشده چون نقش اصلیش رو ما ندیدیم بعنوان یه مربی هم نمیشد ازش انتظار داشت دو بار ئال و یه بار میلان رو ببره که میلان رو برد البته
    در کل زمان همه چیز رو مشخص میکنه

در کل چقدر گفتم در کل
    Last edited by Hatek; 22-03-2013 at 19:30.

14. 7 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

این نظر من تنها نیست همه ی هوادارای بارسا یه همچین نظری دارن کاش به قول شما یه افت زودگذر باشه
    شما خودتونم باید قبول کنی که زیاد از این نتاجی که بالا گذاشتین راضی هستین دو باخت به رئال کمتر از دو هفته خیلی سنگینه
    ===========================================
    کمتر از دو هفته ی دیگه هم با پاری سن ژرمن بازی داریم خدا کنه تیتو برگرده
    جام حذفیو که از دست دادیم لیگ قهرمانان رو دیگه نباید از دست بدیم ... /
    در رابطه با مربی :
    حالا که خدا رو شکر تیتو داره برمیگرده ولی اگر خدای نکرده برنمی گشت بارسا بنظر منم نمیتونه با رورا سر کنه
    حالا رورا خیلی رو نیمکت نبوده و همینطور زمانی بوده که بارسا سخت ترین بازی های فصل رو داشته
    رورا مطمئنا تجربه ی اینو نداشت که به عنوان یه مربی تو دو سه هفته دو بار با رئال و یه بار با میلان بازی کنه
    در کل تیم نمیتونه دو بار دوبار به رئال ببازه تا یه روحیه بگیره و یه بازی رو ببره
    در کل نظر من اینه رورا نمیتونه یه فصل تیم رو هدایت کنه به دلیل بالا ( دو تا باخت بخاطر روحیه گرفتن برا یه برد)
    حالا میشه اینم گفت چون مربی گریش تو این مدت هم کوتاه بوده هم غیر رسمی خوب به چشم نیومده
    اما اگه از اول فصل توی مراسم به عنوان مربی اعلامش کنن و این مسئولیت رو مقدمه چینی شده بذارن رو دوشش شاید موفق باشه شاید
    وگرنه اینجوری که مربی اصلی یهو از تیم بره و کل مسئولیت بی افته رو این شخص فکر نمیکنم ...
    رورا یا نقشی داشته که هیچکس نمیدونه خوب ایفاش کرده ا نه یا تو چند هفته سخت ترین کار رو داشته که کنترلش برای یه مربی با تجربه هم مشکله
    در کل میگم رورا خوب امتحان نشده چون نقش اصلیش رو ما ندیدیم بعنوان یه مربی هم نمیشد ازش انتظار داشت دو بار ئال و یه بار میلان رو ببره که میلان رو برد البته
    در کل زمان همه چیز رو مشخص میکنه

چقدر گفتم در کل
    در حال حاضر بارسا مشکل خاصی نداره تیتو هم بر میگرده برا بازی با پاری سن ژرمن ، چیزی هم که هست توقع بیش از حد ماست ما به عنوان طرفدار پیروزی می خوایم و این رو خوده کادر فنی و تمام بازیکنان می خوان ولی باید شرایط رو هم در نظر گرفت همیشه پیروزی نشونه ی یه تیم عالی نیست ما میتونیم یه تیم خوب رو اینجوری توصیف کنیم تیمی که همه مشکلی داشته با باختای بد تو 2هفته اونم از رئال و میلان ولی یه برگشت فوق العاده داشته
    جام حذفی برا بارسا ارزش چندانی در حال حاضر نداره ما چمپیون و لالیگا رو بیشتر از جام حذفی می خوایم!!!
    ما مشکلمون اینه که فکر کردیم بارسا شکست ناپذیره و باید در هر بازی پیروز باشه و داریم برا خودمون تیمای دیگه رو غول میکنیم!!!!!

ولی در کل تیم بر میگرده و مربیش هم بر میگرده و در کنار کمک مربی فعلی یعنی رورا به راهشون ادامه میدن من فکر نمیکنم طرفدارای بارسا نظر دیگه ای داشته باشن همشون به این افتای سالیانه آشنایی دارن!!!!

16. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ستاره بارسلونا در فینال ومبلی، رونالد کومان، 50 ساله شد

اسطوره هلندی آبی و اناری ها یکی از مهمترین گل های تاریخ باشگاه بارسلونا را در فینال جام اروپا به ثمر رساند و با ضربه کاشته خارق العاده او بارسا برای اولین بار به این عنوان دست یافت.

در دقیقه 111 بازی در ورزشگاه ومبلی رونالد کومان یکی از ضربات کاشته مخصوص به خود را به ثمر رساند تا بارسا به برتری یک بر صفر در برابر سمپدوریا دست یابد. گل او یکی از گل های نمادین در تاریخ باشگاه به حساب می آید که اولین قهرمانی جام اروپا را برای بارسلونا بدست آورد.

ستاره هلندی بارسا که در سال 1989 به باشگاه پیوست و در 345 بازی، 102 برای آبی و اناری ها به ثمر رساند؛ امروز 50 ساله شد. او رختکن تیم رویایی بارسلونا را در کنار بازیکنانی مانند هریستو استویچکوف، خوزه ماریو باکرو، تیکسی بگیریستین، میشل لادروپ،جوزپ گواردیولا و آندونی زوبی زارتا به سرمربیگری یوهان کرایف تشکیل می داد. علاوه بر قهرمانی اروپا، او در بارسا به چهار قهرمانی لالیگا، یک قهرمانی جام حذفی، یک قهرمانی سوپر کاپ اسپانیا و در نهایت به یک عنوان قهرمانی در سوپر کاپ اروپا رسید.

تولدت مبارک رونالد!

مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir
    ************************************************** **************************
    خلاصه ای از لالیگا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by runner; 22-03-2013 at 14:47.

18. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اینیستا: «اگر فوتسال بازی می کردم، تغییری در شیوه بازی خود نمی دادم».

اینیستا بر این باور است که فوتبال و فوتسال دو ورزش متفاوت هستند ولی در بسیاری از ابعاد مانند تصاحب و کنترل توپ و تصمیم گیری سریع با هم اشتراک دارند.

آندرس اینیستا، ستاره تبلیغاتی جدید شرکت نایک، در کنار تیم فوتسال بارسا و یاران نیمکت نشین این تیم قرار گرفت. او پیش از صحبت در مورد جزییات فوتسال کفش های تمرین خود را تعویض کرد. اینیستا در مصاحبه ای با سایت رسمی و شبکه بارسا در خصوص دو ورزش فوتبال و فوتسال گفت: «این دو ورزش نقاط مشترک زیادی دارند. . . با وجود تاکتیک ها و حرکات متفاوت، ماهیت کنترل توپ، بازی ترکیبی و تصمیم گیری سریع در هر دو ورزش یکسان است». ولی با این وجود او هنوز معتقد نیست که تغییر بازی از چمن به سالن و بالعکس می تواند آسان باشد.

همان اینیستا، ولی این بار در سالن

آیا آندرس اینیستا مانند همان بازیکن تیم یازده نفره در سالن بازی خواهد کرد؟ او گفت که جدا از دروازه بان، او احتیاج دارد تا موقعیت صحیح خود در زمین را برای انجام شیوه بازی خود پیدا کند. او گفت: «باید زمان بگذرد تا با تیم هماهنگ شوم، ولی خوشبختانه ایده ها و شیوه بازی در فوتسال مانند فوتبال است. . . پس از شناخت دقیق این ورزش، باید ببنیم که در چه شیوه و تاکتیکی کارآمد تر خواهم بود. ولی از شیوه ای که بازی می کنم دست نخواهم کشید».

مهارت شگفت انگیز

چیزی که از تماشای بازی تیم فوتسال بارسا مورد ستایش اینیستا قرار گرفته است «خروجی مشترک تیم در کنترل توپ است. از جوردی توراس گرفته، تا ویلده، فرناندو، ایگور و . . . همه آنها توانایی فوتبال بازی کردن را دارند. همه این گفته ها در مورد ماهیت بازی است و همه آنها مهارت کار با توپ شگفت انگیزی دارند».

او همچنین در مورد صحبت هایی که اغلب در مورد بازی این دو تیم مطرح می شود گفت: «بازی خوبی از آب در می آید!» او خندید و گفت: «اول فوتسال بازی می کنیم و در نتیجه آنها می برند، بعد فوتبال بازی می کنیم و ما می بریم. . . وقتی که شما صرفاً به تماشای فوتسال می نشینید، فکر می کنید که می توانید حرکاتی که انجام دهید که در حقیقت قادر به انجام آن نیستید . . . به نظر من فوتسال ورزش مفرحی است ولی به خاطر قدرتی بودن کمی دشوار است».

بازی زیبای تیم فوتسال بارسا از نظر اینیستا دور نماند و او گفت: «چیزیی که در این سال های اخیر موجب لذت بردن ما در بارسا شده بی نظیر و غیر قابل تکرار است».

روزهای مدرسه

هافبک بارسا همیشه دوست داشته تا فوتبال بازی کند، ولی نخستین مواجهه او با توپ درر فوتسال بوده است. او توضیح داد: «من بیشتر از هر چیزی فوتسال بازی می کردم، چون تنها چیزی بود که در اختیار داشتیم. فوئن تلبیا شهر کوچکی بود و چیز بیشتری جز یک سالن فوتسال در مدرسه نداشت. تمام بچه هایی که به فوتبال علاقه داشتند به آنجا می رفتند. . . ولی فوتبال تنها چیزی بود که بیشتر از همه به آن علاقه داشتم. من تا هشت سالگی که به آلباسته رفتم، فوتسال هفت نفره بازی می کردم. اگر چه در آغاز با فوتسال کار را شروع کردم، ولی همیشه دوست داشتم تا فوتبالیست شوم».

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    تقدیر فدراسیون فوتبال آرژانتین از مسی فبل بازی و اهدای یادبود بهش

تیترهای روزنامه اسپورت-22 مارس

اختصاصی : بوسکتس به زودی تمدید خواهد کرد
    قراردادم: رییس باشگاه به من یک پیشنهاد دادند و اشتیاق بالایی برای آن دارم.
    مادرید:هرگز به آنجا نخواهم رفت .این خلاف عرق بارسایی دو آتیشه بودنم است.
    بازگشت :وقت آن بود گامی برای حذف تمام انتقادها علیه رورا برداشته شود

امشب هفت بارسایی آغاز کننده هستند.

پپ و لاپورتا در یک جلسه در ارتباط با مستقل شدن کاتالونیا.پپ از آخرین روزهای در بارسلونا بودن لذت می برد

توییتر شکیرا : کاری از دستم بر نمیاد ، فقط میتونم اینو به اشتراک بزارم .میلان کوچولو ما دو ماهه شد

فرانکو دی سانتو
    (بازیکن ویگان که اخیرا به تیم ملی آرژانتین هم دعوت میشه):

"برای هر فوتبالیستی یه لحظه غرور آمیزه که یه جلسه تمرینی با بازیکنی مثل مسی حضور داشته باشه"

هرگز به رئال نخواهم پیوست،احساسی که در بارسا دارم از هر چیز دیگری با ارزش تر است.

Last edited by runner; 23-03-2013 at 09:51.

20. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •