این طرح دیشب پریشب هم مطرح شد و پس از تلاش های بسیار به هیچ نتیجه ای نرسیدیم!![]()
این طرح دیشب پریشب هم مطرح شد و پس از تلاش های بسیار به هیچ نتیجه ای نرسیدیم!![]()
ما نباید خودمون رو ببازیم.
لینک رو باید حدس بزنیم.
حدس حدس تا پیروزی![]()
اونشب گفتم کسی به نتیجه ای نرسید
![]()
من لینکشو پیدا کردم. چقدر پول میدید تا بهتون بگم؟
دیگه اینقدر ها هم استرس نداریم که برای لینکش پول بدیم!
4 5 ساعت صبر می کنیم میاد دیگه!
با توجه به عکس زیر میتونیم حدس هایی بزنیم ولی....
سنجش امسال برای نتایج نهایی از ساب دامین result استفاده کرده حتی برای کارشناسی ارشد!!! ولی برای علمی کاربردی از www3 استفاده کرده
پس تا حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد
مربوط به سراسریه پس فولدر سراسریو میزنیم یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال 91 پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از اینجا به بعد اصلا نمیشه حدس زد چون ممکنه تو هر فولدری که خواسته باشن اطلاعاتو بزارن مثلا Final_m_Announc2 یا nahsam2 یا resanM1 یا هر چیز دیگه....
کلا احتمالش زیر 5 درصده که بشه حدس زد چون اون یارو که مسئول این چیزاس تو سنجش دلش بخواد هر اسمی رو اونا میزاره که ما واردش نشیم و پشتیبانی های لازمو ازش بگیرن بعد فردا لینکو تغییر نام میده
![]()
شاید هم بشه گفت 0 درصد شانس داریم. چون که ممکنه مثلا اسم فولدرش Jingool باشه و ساعت 7:45 دقیقه فردا این اسم رو به اسن اصلی تغییر بدن!
دوست عزیز شک نکن حرفت درسته . من با رتبه 137 ، عمران شیراز زدم . خیلی ها به من گفتن چرا شیراز ، باید شریف میزدی، وااااااای تو دیوانه ای فلان و بیسار اما چیزی که من میبینم آیندم هست.
این ایده ی من هست : اینجا درسم رو میخونم ، توی شهر خودم ، از طریق دوستان خانوادگی با آدم های جدیدی آشنا میشم ، کسایی که در آینده به دردم میخورن ، جای پام رو توی شهر خودم سفت میکنم ، برم شریف که چی بشه ؟ اینجا میمونم و آیندم رو میسازم. ( هم من میدونم هم همتون که تحصیلات 1% آیندمون هم نیست ، بهتره جوگیرانه انتخاب نکنید.)
حرف شما متینه، ولی برای بعضی شهر ها مثل اصفهان و مشهد و تبریز و اینا که انگشت شمارند. چون دانشگاه های موجود در این شهر ها تقریبا هم سطح با دانشگاه های تهران هستند. پس دلیلی نداره که اینکار رو بکنید. (اگه ناراحت نشید میشه گفت بعضی دانشگاه های تهران که یه سر و گردن کامل بالاتر از بقیه این دانشگاه ها هست.)
همهی این دانشگاهها شاید بین دانشگاههای افغانستان و سوریه و عراق و کویت مقامی داشته باشند اما در سطح بینالمللی در حد "پخ" هم نیستند! برای ما بزرگش کردند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)