تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 281 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه Mohammaduir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها کسی میتونه حدس بزنه متن اون لینکی که سایت سازمان قراره برای فردا صبح بزاره چیه ؟ از نصف شب شروع کنیم لینک رو تایک کنیم خودمون شاید فرجی شد
    این طرح دیشب پریشب هم مطرح شد و پس از تلاش های بسیار به هیچ نتیجه ای نرسیدیم!

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این طرح دیشب پریشب هم مطرح شد و پس از تلاش های بسیار به هیچ نتیجه ای نرسیدیم!
    ما نباید خودمون رو ببازیم.
    لینک رو باید حدس بزنیم.
    حدس حدس تا پیروزی

در آغاز فعالیت apm2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بچه ها کسی میتونه حدس بزنه متن اون لینکی که سایت سازمان قراره برای فردا صبح بزاره چیه ؟ از نصف شب شروع کنیم لینک رو تایک کنیم خودمون شاید فرجی شد
    اونشب گفتم کسی به نتیجه ای نرسید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من لینکشو پیدا کردم. چقدر پول می‌دید تا بهتون بگم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من لینکشو پیدا کردم. چقدر پول می‌دید تا بهتون بگم؟
    دیگه اینقدر ها هم استرس نداریم که برای لینکش پول بدیم!
    4 5 ساعت صبر می کنیم میاد دیگه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با توجه به عکس زیر میتونیم حدس هایی بزنیم ولی....

سنجش امسال برای نتایج نهایی از ساب دامین result استفاده کرده حتی برای کارشناسی ارشد!!! ولی برای علمی کاربردی از www3 استفاده کرده
    پس تا حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد
    مربوط به سراسریه پس فولدر سراسریو میزنیم یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سال 91 پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی از اینجا به بعد اصلا نمیشه حدس زد چون ممکنه تو هر فولدری که خواسته باشن اطلاعاتو بزارن مثلا Final_m_Announc2 یا nahsam2 یا resanM1 یا هر چیز دیگه....
    کلا احتمالش زیر 5 درصده که بشه حدس زد چون اون یارو که مسئول این چیزاس تو سنجش دلش بخواد هر اسمی رو اونا میزاره که ما واردش نشیم و پشتیبانی های لازمو ازش بگیرن بعد فردا لینکو تغییر نام میده

7. این کاربر از rpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با توجه به عکس زیر میتونیم حدس هایی بزنیم ولی....

سنجش امسال برای نتایج نهایی از ساب دامین result استفاده کرده حتی برای کارشناسی ارشد!!! ولی برای علمی کاربردی از www3 استفاده کرده
    پس تا حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد
    مربوط به سراسریه پس فولدر سراسریو میزنیم یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سال 91 پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی از اینجا به بعد اصلا نمیشه حدس زد چون ممکنه تو هر فولدری که خواسته باشن اطلاعاتو بزارن مثلا Final_m_Announc2 یا nahsam2 یا resanM1 یا هر چیز دیگه....
    کلا احتمالش زیر 5 درصده که بشه حدس زد چون اون یارو که مسئول این چیزاس تو سنجش دلش بخواد هر اسمی رو اونا میزاره که ما واردش نشیم و پشتیبانی های لازمو ازش بگیرن بعد فردا لینکو تغییر نام میده

شاید هم بشه گفت 0 درصد شانس داریم. چون که ممکنه مثلا اسم فولدرش Jingool باشه و ساعت 7:45 دقیقه فردا این اسم رو به اسن اصلی تغییر بدن!

9. این کاربر از Mohammaduir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sam_sami_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان عزيز يك سوال ديگر از مهندس هاي اينده مملكت چرا خيلي ها دوست دارند در شهر تهران قبول بشوند و بروند . بنده خودم حتي اگر رتبه ام طوري بشود كه تهران بتوانم برم نمي روم . چهار سال برم اون جا چ كار بكنم . در شهر خودم رشته اي مورد علاقه ام را مي خوانم و همان جا اشنا هاي زيادي پيدا مي كنم . و به دردم بيشتر مي خورد . خيلي از دوستانم را مي شناسم مي روند تهران درس مي خوانند و بر مي گردند . در صورتي اگر ادم در شهر خودش باشد يك چيز ديگري هست . استاد را مي شناسد كار هاي مورد علاقه اش را بهتر مي تواند پيدا بكند كنار خانواده هست دوري را تامل نمي كند صبح مي رود دانشگاه و بعد از ظهر مي ايد خانه اش و حتي بهتر مي تواند درس بخواند و تمركزش بيشتر مي شود ايا فكرم خوبه چون خودم سال ديگر فقط در شهرم خودم مي خواهم قبول بشوم
    دوست عزیز شک نکن حرفت درسته . من با رتبه 137 ، عمران شیراز زدم . خیلی ها به من گفتن چرا شیراز ، باید شریف میزدی، وااااااای تو دیوانه ای فلان و بیسار اما چیزی که من میبینم آیندم هست.
    این ایده ی من هست : اینجا درسم رو میخونم ، توی شهر خودم ، از طریق دوستان خانوادگی با آدم های جدیدی آشنا میشم ، کسایی که در آینده به دردم میخورن ، جای پام رو توی شهر خودم سفت میکنم ، برم شریف که چی بشه ؟ اینجا میمونم و آیندم رو میسازم. ( هم من میدونم هم همتون که تحصیلات 1% آیندمون هم نیست ، بهتره جوگیرانه انتخاب نکنید.)

11. 3 کاربر از sam_sami_2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز شک نکن حرفت درسته . من با رتبه 137 ، عمران شیراز زدم . خیلی ها به من گفتن چرا شیراز ، باید شریف میزدی، وااااااای تو دیوانه ای فلان و بیسار اما چیزی که من میبینم آیندم هست.
    این ایده ی من هست : اینجا درسم رو میخونم ، توی شهر خودم ، از طریق دوستان خانوادگی با آدم های جدیدی آشنا میشم ، کسایی که در آینده به دردم میخورن ، جای پام رو توی شهر خودم سفت میکنم ، برم شریف که چی بشه ؟ اینجا میمونم و آیندم رو میسازم. ( هم من میدونم هم همتون که تحصیلات 1% آیندمون هم نیست ، بهتره جوگیرانه انتخاب نکنید.)
    حرف شما متینه، ولی برای بعضی شهر ها مثل اصفهان و مشهد و تبریز و اینا که انگشت شمارند. چون دانشگاه های موجود در این شهر ها تقریبا هم سطح با دانشگاه های تهران هستند. پس دلیلی نداره که اینکار رو بکنید. (اگه ناراحت نشید میشه گفت بعضی دانشگاه های تهران که یه سر و گردن کامل بالاتر از بقیه این دانشگاه ها هست.)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

حرف شما متینه، ولی برای بعضی شهر ها مثل اصفهان و مشهد و تبریز و اینا که انگشت شمارند. چون دانشگاه های موجود در این شهر ها تقریبا هم سطح با دانشگاه های تهران هستند. پس دلیلی نداره که اینکار رو بکنید. (اگه ناراحت نشید میشه گفت بعضی دانشگاه های تهران که یه سر و گردن کامل بالاتر از بقیه این دانشگاه ها هست.)
    همه‌ی این دانشگاه‌ها شاید بین دانشگاه‌های افغانستان و سوریه و عراق و کویت مقامی داشته باشند اما در سطح بین‌المللی در حد "پخ" هم نیستند! برای ما بزرگش کردند!

14. 2 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •