من هنوز فیف 13 رو نصب نکردم ولی احتمالا باید مثل فیفا 12 باشه. برای پنالتی و حرکات تکنیکی باید دکمه شوک سمت راستی رو تعریف کنید. با اون هم مشکل دروازه بان موقع پنالتی برطرف میشه هم باهاش میتونید حرکات تکنیکی رو انجام بدید
من هنوز فیف 13 رو نصب نکردم ولی احتمالا باید مثل فیفا 12 باشه. برای پنالتی و حرکات تکنیکی باید دکمه شوک سمت راستی رو تعریف کنید. با اون هم مشکل دروازه بان موقع پنالتی برطرف میشه هم باهاش میتونید حرکات تکنیکی رو انجام بدید
اه اه چقدر توی کریر سخت شده بازی . اومدم چلسی رو برداشتم . 6-1 از اینتر خوردم . 1-0 هم از فیورنتینا . حالم به هم خورد از این نتیجه . بیرون کریر که میزنم با چلسی معمولا میزنم اما توی کریر ... اه اه چه وضعشه .
اصلا به کل بازیکن هام ضعیف شده بودن . یه توپ رو که میگرفتن به هیچ وجه نمیتونستن خوب کنترل کنن . یعنی first touch سخت شده بود . جای گیری هاشون هم که دیگه بدتر از قبل . یه لحظه حس کردم دارم دوباره فیفا 12 بازی میکنم .
در حالی که اصلا توی بازی معمولی و exhibition اینجوری نیست و کاملا کنترل بازی دستمه . بادم رفت بگم یه چند باری هم گل به خودی زدم توی کریر . نمیدونم واسه شما هم همینطوره ؟ سختی بازی توی کریر زمین تا اسمون فرق میکنه ؟
آمار FIFA 13 به نقل از فیس بوک EA SPORTS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میگم گزارشگر عربی برای بازی هست؟؟
یه درخواستی داشتم کسی تنظیمات مخصوص کیبورد را داره؟(همون تنظیمات کلاسیک و قدیمی که مثلا شوت دکمه d پاس s وسانتر a و....) اگه دارین ممنون میشم بدین بهم
دوستان توی اجرای بازی لگ ندارند؟ با اینکه سیستمم برای این بازی نسبتا خوبه ولی کاملا روان اجرا نمیشه. البته آنچنان محسوس نیست ولی موقع اجرای بازی یک مقدار لرزش داره.سیستمم هم اینه:کارت گرافیک:سافایر 7750/رم 4/سی پیو corei2120
کسی مشکل لگ نداره؟این تنظیمات fifaconfig باید چطور باشه؟این msaa option باید off باشه؟ربطی به ویندوز سون یا ایکس پی که نداره؟من روی سون نصب کردم.
Last edited by hamidkabiri6270; 11-10-2012 at 19:38.
خوب چطوری این کار رو کنم برنامه ی خاصیه یا مثل پیس جای خاصی برای این کار هست
(دسته ی سیمی پلی دارم با مبدل وصلش میکنم)
یکی به ن بگه ضربه ایستگاهی چطوری بزنم هر چی میزنم بیرون میره با کلی فاصله!
سلام
بازی فوق العادس اصلا فکر نمی کردم اینهمه تغییر کنه
حدود نیم ساعت بازی کردم بیشتر نمیتونم توضیح بدم ولی خیلی عالیه
سوال منم هست![]()
خیلی ممنون خودم پیداش کردم وای چه باحال شده از نصف امکانات فیفا محروم بودم دوستانی که شک سمت راستشون تکنیک نمیزنه این فایل رو جایگزین کنن تو پوشه ی fifa 13 توی my documents
http://uploadkon.ir/?file=buttonDataSetup.rar
Last edited by sam09ft; 11-10-2012 at 20:45.
با سلام خدمت دوستان
فیفا 13 را نصب کردم چند مشکل داشت. کسی میتونه کمکم کنه؟
1) بازی کمی لگ داشت. (مشخصات سیستم: لپ تاپ سونی fw dfb 490 - سی پی یو: core 2 dou 2.8 - کارت گرافیک : atia mobility hd 4650 1g up to 2 g - رم : 4 gig - ویندوز 7 )
2) کیبورد تنظیم نیست.
ضمن اینکه کارت گرافیک هم آپدیت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)