می تموم شد
4.2.2 نیومد ؟
زنگ زدم نمایندگی میگه با هزینه تعویض 900تومن خرج داره
راستش شیشه رویlcd سالم هستش و lcdهم بدون هیچگونهضربه ای از یک گوشه شکست
آیا دوستان اطلاعی در این زمینه دارند?
سامسونگ چرا اپدیت رسمی اندروید 4.2.2 برای گلکسی اس 3 تا الان نداده بیرون![]()
Last edited by clau; 08-06-2013 at 22:13.
سلام دوستان
من میخوام پس از چندین سال که w810 دارم گوشیمو بفروشمو یه پول ناقابل بزارم روش و برم یه اس 3 بگیرم یه چند تا سوال داشتم.
اول اینکه ارزش داره گوشیمو بفروشمو اس 3 بگیرم.![]()
دوم اینکه این گوشی با رم 2 گیگ هم موجوده یا همین رم 1 گیگ هست.
سوم اینکه ، اینکه رمش 1 گیگ باشه مشکلی هست که میبینم بعضی از دوستا ایراد میگیرن.یعنی به آندرویدایه بعدی آپدیت نمیشه این رم 1 گیگ
چهارم اینکه باطریو نمیگم. اون دوستومون به توضیحاتی داد. تشکر
پنجم اینکه اپتیموس جی بگیرم یا اس3 (این رو بولد میکنم چون که مهمه)
ششم اینکه تشکر میکنم.
هفتم اینکه پاسخ یادتون نره.
هشتم اینکه دوباره تشکر میکنم.
سلام.
این گوشی تاچ و ال سی دیش روی همه یعنی باید با هم عوض بشه.
امروز هم قیمت گرفتم (از یه آدم منصف) گفت 950 تومن ولی خودش پیشنهاد داد ببرید نمایندگی .(مال یکی از رفقای منم شکسته میگه مونده لای در ماشین).گفت اونجا ارزونتر تموم میشه.علت گرونی رو هم گفت چون توی بازار خیلی کمه پس قیمتش بالاست.
![]()
سلام.
بصورت آزمایشی داده ولی هنوز رسمی نشده.![]()
سلام.
مورد اول که اره حتما" ارزشش رو داره W810 رو بفروشی اینو بگیری(مگه هنوز کسی پیدا میشه دبلیو 810 بخره اونم کار کرده؟!!! چند میخوای بفروشی ؟
)
2:گوشی با رم 2 برای ایران نیست یکی 2تا اپراتور آمریکایی و کانادایی دارن.(نمیدونم برای جای دیگه هم 2 گیگ ساخته شده یا نه).
3:خیر مشکلی نداره همین الان 4.2.2 بصورت آزمایشی براش اومده و تا چند وقت دیگه رسمی این رام رو براش میدن.(الان مال اسرائیله)(من خودم همین الان همین رام رو دارم)
4: باطریش هم اگه برنامه هاش رو کنترل کنی مشکلی نداره.من همین امروز صبح ساعت 7 از شارژ گوشی رو کشیدم تا الان صحبت کردم (زیاد) اس ام اس (کم) بازی در حد معمولی الانم 62% شارژ دارم.
5: با آپتیموس G کار نکردم پس نمیتونم نظر بدم کدوم بهتره.
6:خواهش میکنم.
7: پاسخ که دادم.
8:خواهش میکنم.
سلام.
به سلامتی که samsung apps هم دیگه کار نمیکنه . یعنی حالا که سامی بهمون برنامه یا گیم نمیده پس 100% آپگرید ورژن فیرم ویر هم نمیده دیگه درسته ؟ در این صورت چجوری باید گوشیهامونو آپگرید کنیم ؟
یه سوال دیگه .. آیا برنامه ای یا حرکتی میشه زد که مثلا فکس به گوشیمون بیاد ؟ یعنی متنی رو به گوشی فکس کنیم ؟
ممنون
جالبه بدونی این W810 رو 7 ساله خریدم در رابطه با فروشش شوخی کردم ولی باز جالبه بدونی که 6-7 نفر این گوشی رو میخوان و تا 100 تومن هم براش میدن.
حالا که شما این گوشیو داری دوربینش چطوره. البته دوست من این گوشیو داره عکسایه دوربین تو خود دوربین خیلی قشنگن ولی تو کامپیوتر چنگی به دل نمیزنن.حالا شاید اون چند تا عکس اونطور بوده. نظر شما چیه؟
راستی یه نکته مهم دیگه ، این گوشی تو جیب جا میشه؟(جیب شلوار(جین))
بازم تشکر میکنم.
Last edited by omid.pari; 09-06-2013 at 17:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)