دوستان من پچ من انگار کار نمیکنه چون من تاحالا از پچ مچ استفاده نکردم میشه راهنماییم کنید مرسی
دوستان من پچ من انگار کار نمیکنه چون من تاحالا از پچ مچ استفاده نکردم میشه راهنماییم کنید مرسی
كاري نداره...
بري نصب پچ pesedit:
اگه تو محل نصب pes 13 پوشه ي kitserver13 داري پاكش كن...
پچ رو تو محل (پوشه ي) بازي نصب كن...
بعدش اگه ميخواي تنظيمات ليگ و استاديوم ها يا اسكوربردها و ... رو تغيير بدي Selector رو اجرا كن و ...
بازي رو از محل نصب بازي اجرا كن و يا از سلكتور و...
Last edited by M E S S I; 21-01-2013 at 12:19.
دوستان من پچ 2.8 رو ریختم ولی فایل pes2013_103.exe رو اجرا میکن ارور close the program میده باید چیکار کنم؟بعدش من هیچ تغییراتی اضافه نشیدش برام
معمولا یادمه اولش که میزد press any key وقتی میخواست بره توی منو ها چیزای جدید مدیدشو میزد هان؟
دوستان یه سوال داشتم تو setting تب audio قسمت منوی audio buffer size برای چه چیزی هست آیا به کیفیت صدا ربط داره یا نه
دوست عزیز ممنون حالا به نظر شما بالاتر باشه بهتره یا پایین تر اگه میشه یکم توضیح بدید
اغلب اوقات اندازه بافر کوچکتر بهتره ، اگه مشكلی توی صدا و تاخير توی گزارش و ... نداری بزار رو همون درجه بمونه وگرنه با تست كردن اندازه های مختلف ميتونی به اون درجه ايده آل برسی...
دوستان من دارم لپتاپ عوض ميكن بعد يه چيزي من اگه پوشه Konami تو My document هستش رو كپي كنم تو فلش بعد تو ويندوز لپتاپي كه ميخوام بگيرم كپي كنم كار ميكنه آيا؟؟؟؟
پدرمون دراومد اونقدر Masterleague رفتم بعد فك كن Save ها بپره وايــــــــــي![]()
نه مشكلی پيش نمياد راحت باش!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)