بله دوست گرامی. دقیقا با شما موافقم .
اما سوال من این بود که چجوری با این افراد رابطه برقرار کنم وقتی اینقدر مضحکند که احتمال میدم اصلا قبول نکنند !![]()
بله دوست گرامی. دقیقا با شما موافقم .
اما سوال من این بود که چجوری با این افراد رابطه برقرار کنم وقتی اینقدر مضحکند که احتمال میدم اصلا قبول نکنند !![]()
دقیقا نکته مهم صمیمی شدن با افرادیه که به نفعتونه، خوب چطور با دوستان نزدیکتون صمیمی شدین؟
دوست صمیمی پیدا کردن کاری ندا ره ، ولی یه شرط مهم لازمه. در مدت پروژتون از دوستانی که باشون صمیمی هستین ولی از نظر درسی نفعی به حالتون ندارن دوری کنید.
چرا که نزدیک شدن به افراد لایق و صمیمی شدن با اون ها شرطش دور شدن دوستان غیر مفیده بطوریکه سعی کنید قابلیت های درسیتون رو به اون کروه ثابت کنید تا تمایل بیشتری برای قبولتون داشته باشن.
چقدر سخت میگیری شما ...
برو سر حرف رو در مورد پروژه باز کن.مثلا:
آقای/خانم ... شما برای فلان پروژه همگروهی داری؟
تا الان کاری کردی؟
اگر می خوای بیا با هم انجام بدیم...
من فلان قسمت کار رو خیلی خوب بلدم. شما فلان قسمت رو می تونی انجام بدی؟
یا جور میشه یا نه. نشد برو سراغ نفر بعدی ...
نشد هم که نشده!
یه وقتی آدم یه کاری رو خودش انجام میده و می بینه از همه بهتره (به دلیل اینکه ایرانیها خیلی کار تیمی رو دوست دارن)
دوستان من يه تعدادي جزوه از يه نفر گرفتم ( خانم هستن ).بعد از كپي جزوه ها رو بهشون دادم ولي فرصت نشد تشكر كنم و ....
حالا من به ايشون اس ام اس بدم و تشكر كنم كار بديه ؟ايشون رو ديگه نميبينم تا امتحانات. نگه ها روي منظور رفته شماره رو گير اورده و از اين قضايا !!! ولي اخلاقش فكر نمي كنم اين طوري باشه.كلا به صلاح هست يا نه؟
ممنون.
Sent from my iPad using Tapatalk
اولا که همون اول باید تشکر میکردید
حالا به نظر من صبر کنید تا موقع امتحانات ...وقتی ایشان را دیدید سلام و علیک بکنید و بعد هم تشکر
نظر من هم اینه تا زمان امتحانات صبر کنید اولین فرصت که ایشون رو دیدید بهش بگید :خانم فلانی واقعا از لطفتون ممنونم میبخشید اون روز من چون عجله داشتم فرصت نشد که ازتون تشکر کنم![]()
توی اولین برخورد بگین خیلی ممنون بابت جزوه ها ! همین.
دوستان من برای استادم یک ایمیل فرستادم.ولی چند روزی گذشته و جواب نداده
حالا میخوام بهش بگم که جواب بده.
چکار کنم؟بهش زنگ بزنم؟
اس ام اس بدم؟
چی بگم؟
دوستان استادمون گفت بهش ایمل بزنیم برای اینکه بفهمیم نمره میانترم چند شده و اگه کم شدیم نریم سر جلسه.
الان من توی متن ایمیل چی بنویسم خوب باشه ؟!
ممنون.
چند روزه جواب نداده ؟ اگه خیلی نیست چند روز دیگه صبر کنید, البته اگه جوابش براتون ضروریه یه زنگ بهش بزنید و مطلعش کنید. چون ممکنه اصلا این چند روزه ایمیلش رو چک نکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)