یک مگ رایتل....
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
یک مگ رایتل....
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
پینگ چرا خراب شده؟
700-800 چه خبره.آخرین باز که چک کردم 2 ماه پیش پینگ 300 بود(سرور CA)
این که کدام بهتر است کاملا به منطقه زندگی شما بستگی داره!
مثلا در روستای ورسک(جاده فیروزکوه)که رایتل وجود نداره و سرعت اینترنت همراه اول 2kb/s هست سرعت ایرانسل به بالای 35kb/s میرسه!(معادل adsl با سرعت 256 مخابرات)
در حوالی میدون انقلاب تهران سرعت دانلود همراه اول بالای 20kb/s هست و پینگ زیره 150(2تا دیگه رو تست نکردم)
حوالی میدون سپاه تهران ایرانسل و همراه اول تعطیلند!(همراه اول در حد 5kb/s و ایرانسل 3kb/s) ولی اینترنت عادی رایتل سرعت بالای 30 میده!
من این پست رو تایید می کنم
به نظر من هم به منطقه بستگی داره
100 درصد !! چون تعداد کاربر و پهنای هر منطقه خیلی باهم فرق میکنه!! معلومه که وسط شهر خیلی کاربر زیادی از یه BTS استفاده میکنن تا حومه شهر ، از این طرف هم چون پهنای BTS تو مناطق شهر ها فرق میکنه سرعت نهایی کاربر هم فرق خواهد کرد
با اجرای رومینگ ملی آنتن های اوپراتورها همدیگه رو تقویت میکنن بنابراین وضعیت اینترنت موبایل هم بهتر میشه . همراه اول و ایرانسل موظف شدن که برای اجرای 3g ,4g اول باید رومینگ ملی رو فعال کنن . ضمن اینکه با احرای این طرح امکان تغییر اوپراتور بدون تغییر شماره هست .
آره منم این رو خوندم !! خیلی طرح عالی بود!! البته اگر درست اجراش بکنن
به نظرتون اگر 4G و 3G به خوبی ارائه بشه می تونه رقیب ADSL بشه؟
سلام.
فکر نمیکنم یک همچین اتفاقی بیفته (رقابت بین 3g و 4g با adsl) بخاطر اینکه شرکتهای adsl پهنای باندشون رو باز گذاشتن(واسه اینکه حجم زودتر تموم بشه و شما مجبور به شارژ مجدد بشید) و مثلا همین الان من با سرعت 512 اسمی با سرعتی نزدیک به 5 مگ رسمی میتونم دانلود کنم در صورتی که شرکتهای اوپراتور موبایل همون سرعت استاندارد رو هم بدن شاهکار کردن.![]()
Sent From My SM-G900H
یعنی بدجور با این جملت موافقم
=====
همه اپراتور های موبایل همه جای دنیا اون سرعت اسمی رو که میگن ارائه میدن !! جون ارائه سرعت های بالا به صورت نسل 3 یا 4 خیلی هزینه بر تر هست تا ADSL
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)