شاید مثبت باشه.ولی حداقل 35 % میشه
شاید مثبت باشه.ولی حداقل 35 % میشه
احساس میکنم از الان سایت داره یه خرده کند Respond میده ... ! احتمالا تا ساعت 2 خیلی کند بشه ! ...
همه کنکوریا ... همه منتظراهمه اون 39 نفری که دارن میبینن و حرف نمیزنن
![]()
آقا عرضی نیس![]()
خواستم بگم اینو ببینید به درد بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
به احتمال زیاد سال بعد هم همینجوری میمونه ...
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
آقا بحثو صیاصی نکن
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
ایشالله که نمیشه ... بابا نریزید سرش بنده خدا هول میشه کند respond میده![]()
آقایون اسپم ندین خواهشا ، باعث میشین تاپیک قفل بشه !
گمون نكنم من رفرش رو نزدم سايت رفرش ميشه(سرعتو ...)(و البته كوكيا رو هم حذفيدم از رو سرور رفرش ميشه !!!)
خواهشا اسپم ندين در صورت اسپم دادن تاپيكو مي قفلن !!
22 كليد طلايي در انتخاب رشته
اول سلام به سی و اندی نفر ...
این دو تا خبر مشکل شما رو حل میکنن :
براساس مصوبه جلسه شانزدهم كارگروه ماده چهار قانون پذیرش دانشجو، سوابق تحصیلی موجود داوطلبان به میزان حداكثر 25% و به صورت تأثیر مثبت در آزمون سراسری سال 1390 لحاظ میشود. به این ترتیب كه برای داوطلبان مشمول دو نمره كل یكی صرفاً باتوجه به نمره آزمون سراسری و دیگری با تركیب نمره آزمون سراسری و سوابق تحصیلی با تأثیر 25درصد ساخته می شود و نمره كل بالاتر ملاك گزینش داوطلب قرار میگیرد. این یک ...
رئیس سازمان سنجش آموزش كشور افزود: امسال با توجه به اینكه برای نخستین بار سوابق تحصیلی داوطلبان اعمال میشود این سوابق بر اساس تأثیر مثبت در نظر گرفته میشود یعنی اگر نمره آزمون داوطلبی بیشتر از نمره كسب شده از طریق سوابق تحصیلی باشد و سوابق تحصیلی میانگین نمره آزمون وی را كاهش دهد، این سوابق در آزمون داوطلب لحاظ نمیشود. اینم دو ... چطور بود ؟!
استرس من خیلی زیاده ، چون من دانش آموزی بودم که موسسات میگفتن مجانی بیاین امتحان بدین ، شب کنکور سر یک چیزی
(استرس نه ) مریض شدم و 4 تا آمپول خوردم و 1.5 ساعت خوابیدم رفتم سر جلسه ، اصلا حوصله ندارم یکسال دیگه بمونم من که
رتبم انتظار میرفت زیر 200 باشه الان زیر 1000 ام تو شبهه هست .خدا خودش رحم کنه .
هنگام انتخاب رشته از كدام رتبه كارنامه استفاده كنيم؟
اینا رو بخونید جای استرس گرفتن و دادن ( استرس ) !!
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
come honey !!!
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
نفوس بد نزنید ... به خودتونم استرس ندید ... ایشالله که خوب میشه و همونی میشه که میخواستید![]()
دارم واقع بینی میکنمنفوس بد نزنید ... به خودتونم استرس ندید ... ایشالله که خوب میشه و همونی میشه که میخواستید![]()
![]()
خب یک سوال کسایی که اینجا هستن دوست دارن چه رشته ای و کدوم شهر برن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)