دوست عزیز واسه باز کردن فایل PESEDIT حتما باید NetFramwork 4.0. رو سیستم عاملت نصب باشه.
در مورد گزارشگر هم بعد از نصب پچ 1.3 هر کدوم رو خواستی میتونی نصب کنی مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشی.
دوست عزیز واسه باز کردن فایل PESEDIT حتما باید NetFramwork 4.0. رو سیستم عاملت نصب باشه.
در مورد گزارشگر هم بعد از نصب پچ 1.3 هر کدوم رو خواستی میتونی نصب کنی مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشی.
حالا نمیدونم شما چه جوری بازی میکردین ولی من که با فشردن دکمه خالی ضربدر بازیکنم هر جا که توپ بود خودش میرفت دنبال توپ با سرعت بالا نیاز به هیچکدوم از این کارهایی که الان باید انجام بدی نبود
بازم سلام .دوستانی که دوست دارن در مورد استراتژی هم اطلاعاتی رو به دوستان دیگه بدیم هر کسی چیزی بلده قرار بده که همگی استفاده کنیم من هم به زودی یک سری چیز ها رو که میدونم در مورد استراتژی در اختیار دوستان قرار میدم.ضمنا من شاگرد همه بچه های پرو باز هستم و هیچ گونه ادعایی هم ندارم.یا علی![]()
من یه پچ چمن ریختم.ولی ورزشگاه سانتیگو برنابو خرابه.کسی میدونه شماره فایل های مربوط به برنابو کدوم هستش که من پاکشون کنم از کیت سرور.
یا یه چمن برنابو برای 12 بهم بده که جایگزین اون کنم. ممنون.
خب بازی شما معمولی بوده
احتمالا از این به بعد قویتر بشه
بدین صورت که بعد از چند ماه بازی کردن در 2012 اگه برگردین به قبلیها توپگیریتون قویتر میشه در اونجا
سلام
بهترین اسکات کدوم کیه ؟
کسی که بتونه بازیکنهای تاپ رو راحتر جذب کنه ؟
پول نقد![]()
تو مستر منظورته؟
هموني كه حقوقش بالاتره
آره
اما از کسایی که حقوقشون بالاتره 5 نفر هستن !
این سوال یعنی چی ؟ کسی میتونه واسم توضیح بده ؟
به نظرم مربوط به خرید بازیکن در مسترلیگ میشه , اگه چیز به درد بخوری هست به ما هم بگین , چون اصلا نتونستم خرید انجام بدم هیچ یک از بازیکنان پیشنهادمو قبول نکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)