سرمربی خشنودی خود را از پیروزی مقابل اوساسونا و تلاش بازیکنانش برای اطمینان از اینکه "هواداران بار دیگر لحظه خوشی را تجربه کردند" ابراز کرد.

بارتومئو: "این تیم شایسته اعتماد ماست"
نایب رئیس بارسا به طور آشکار از کسب پیروزی مقابل اوساسونا خوشحال بود و مدعی شد" در پیروزی، شکست و تساوی تیم شایسته اعتماد است. امشب بازیکنان نشان دادند که همیشه تمام تلاششان را می کنند و شایسته اعتمادی هستند با درست انجام دادن کارها به پیروزی رسیدند – چیزی که در آینده نیز باید تداوم داشته باشد".
پس از پیروزی پرگل 8-0، گواردیولا به شدت از این حقیقت راضی بود که :" ما بازی خوبی انجام دادیم و تلاش زیادی کردیم، و این به این معنیست که هواداران لحظه فوق العاده ای را تجربه کردند. مانند اینکه به سینما، تئاتر یا برای صرف یک وعده غذا به بیرون بروید... مانند یک سرگرمی".
تجلیل از شجاعت اوساسونا
گواردیولاهمچنین در تجلیل از تاکتیک اوساسونا سخنانی گفت: "آنها تیمی هستند که به خوبی با آن آشنا هستم و من احترام زیادی برای سرمربی آنها قائلم. در میانه جدول تیم های زیادی وجود ندارند که شجاعت کافی برای جلو آمدن و حمله به ما را داشته باشند. من از چنین سرمربی هایی خوشم می آید و از آنها درس های زیادی گرفته ام". همچنین توضیخ داد که تاکتیک او بر اساس این ایده بود که: "می خواستیم با گرفتن نتیجه متفاوتی نسبت به بازی های قبلی از زمین خارج شویم، با اطمینان بازی را در اختیار بگیریم و و با قرار دادن بازیکنان زیاد در میانه میدان سعی درانجام حرکت و فضاسازی داشتیم".
در پاسخ به این پرسش که آیا در بین دو نیمه او به بازیکنانش گفته که کمی محتاط تر بازی کنند، گواردیولا مصرانه گفت که او همچین کاری انجام نداده است: "بهترین راه برای اینکه به حریفتان احترام بگذارید این است که بازیتان را جدی بگیرید".
سسک
گواردیولا همچنین با صحبت درباره همکاری سسک فابرگاس گفت: "او بازیکنیست که ما سال ها به دنبالش بوده ایم. او بازیکن باکیفیتیست و به خوبی با دستوراتی که ما می دهیم هماهنگ می شود. او مجاز است در هر منطقه که می خواهد بازی کند، او از لحاظ جسمانی نیرومند است، بازی خوانی خوبی دارد، توانایی دادن پاس گل را دارد، می تواند گلزنی کند و به سختی تمرین می کند... او اکنون باید خودش را با پذیرش بیشتر نقش ساکن وفق دهد و شروع به پوشش منطقه زمین بیشتری نسبت به ژاوی شود".
همچنین از گواردیولا سوال شد که آیا قبل از بازی عصبانی بوده، ولی او تصریح کرد: "شما می خواهید من عصبی باشم، ولی هنوز به آن دست نیافته اید. این بازیکنان هیچ دلیلی برای عصبانی کردن من نشان نمی دهند. من آدم خوش اقبالی هستم که شغلش گرفتن بهترین بازی از این بازیکنان فوق العاده است. وقتی ما بد بازی می کنیم، من در اینجا حاضر می شوم و اینگونه می گویم. باید بپذیریم که این بخشی از یک مسابقه ورزشیست که شما همواره پیروز نیستید".
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: سامان اکبری FCBarca.ir