تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 339 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

گزارش تمرين امروز آبي پوشان

بازگشت خسرو حيدري به مراحل آماده سازي تيم استقلال مهمترين اتفاق تمرين پرحاشيه اين تيم بود.

تمرین روز سه شنبه استقلال که قرار بود از ساعت 13 در ورزشگاه دستگردی برگزار شود به دلیل اتفاقاتی که روز گذشته و در دیدار مقابل سایپامهر کرج اتفاق افتاده بود در ساعت 14:30 آغاز شد.
    در تمرین امروز استقلال با توجه به درگیری روز گذشته مجتبی جباری و کرار جاسم برای زدن یک ضربه کاشته، حضور خبرنگاران، عکاسان و تماشاگران ممنوع بود و قبل از شروع تمرین پرویز مظلومی به همراه منصور پورحیدری و فرهاد مجیدی یک جلسه 20 دقیقه‌ای را با مجتبی جباری برگزار کردند. پس از این جلسه پرویز مظلومی به همراه پورحیدری و دیگر اعضای کادر فنی مجددا جلسه‌ای را با بازیکنان برگزار کردند که این جلسه تا ساعت 14:30 ادامه داشت.
    در تمرین امروز کرار جاسم پس از ورود به ورزشگاه و چند دقیقه حضور در رختکن استقلال با آمدن مجتبی جباری و بنابه دستور کادر فنی ورزشگاه را ترک کرد. همچنین مجتبی جباری نیز پس از اتمام جلسه‌اش با مظلومی و پورحیدری سوار بر خودروی شخصی خود راهی منزل شد. این دو بازیکن در اختیار باشگاه قرار دارند و تا اطلاع ثانوی حق تمرین نخواهند داشت.
    خسرو حیدری، مدافع - هافبک تیم استقلال تهران پس از مدت‌ها دوری از استقلال به دلیل مصدومیت در دیدار مقابل صبای قم، امروز در تمرین حضور پیدا کرد و بصورت انفرادی زیر نظر مربی بدنساز و کادر پزشکی تیم استقلال به تمرین پرداخت. حنیف عمران‌زاده، مدافع تیم استقلال نیز به دلیل مصدومیتی که از ناحیه پا برای او به وجود آمده است، پس از جلسه کادر فنی با بازیکنان محل تمرین را ترک کرد.
    در تمرین امروز استقلال عکاسان و خبرنگاران زیادی به ورزشگاه آمده بودند تا بتوانند خبرهای استقلال را پوشش دهند که این مسئله با مخالفت و اعتراض منصور پورحیدری نسبت به حضور آنها در ورزشگاه قرار گرفت و پس از حدود یک ساعت ورزشگاه را ترک کردند.
    در ساعت 14:30 و پس از جلسه مظلومی با بازیکنان، بازیکنان در زمین چمن حاضر شده و پس از گرم کردن بدنهای خود در پشت دروازه مراحل آماده سازی را پشت سر گذاشتند. بازیکنانی که روز گذشته در مقابل سایپامهر کرج به طور کامل بازی کرده بودند پس از انجام تمرینات کششی و سرعتی و بنا بر دستور کادر فنی به سونا و استخر رفتند تا خستگی آن دیدار پرحاشیه را از تن بیرون کنند.
    الونگ الونگ، حمید عزیززاده و مهدی امیر آبادی نیز بصورت اختصاصی زیر نظر مولایی مربی بدنساز تیم تمرینات ویژه‌ای را برگزار کردند.
    سایر بازیکنان پس از گرم کردن بدن‌های خود و انجام کارهای سرعتی و کششی در قالب دو تیم زرد و آبی یک فوتبال درون تیمی را برگزار کردند.
    تمرین استقلال در ساعت 15:40 دقیقه به پایان رسید و این تیم فردا در ورزشگاه دستگردی و بدون حضور خبرنگاران، عکاسان و تماشاگران تمرینات خود را ادامه خواهد داد.
    تیم فوتبال استقلال تهران روز شنبه در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به دیدار تیم شهرداری این شهر خواهد رفت.

منبع:ورزش 3

=======

سيدبندي پلي آف ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد
    استقلال و ذوب آهن به هم نمي خورند

کنفدراسيون فوتبال آسيا اسامي تيم هاي حاضر در مرحله پلي آف ليگ قهرمانان را اعلام کرد که در اين ميان استقلال و ذوب آهن در سيد غرب آسيا قرار گرفتند تا فوتبال ايران اين شانس را داشته باشد که دوسهميه ديگر در ليگ قهرمانان آسيا به خود اختصاص دهد.

بر این اساس تیم های الاتفاق عربستان ، الشباب امارات ، نفتچی ازبکستان ، استقلال تهران و ذوب آهن در یک سید قرار گرفتند تا تیم های غرب آسیا مشخص شوند. در سید شرق آسیا هم تیم های لیونینگ چین ، آدلاید یونایتد استرالیا ، پرسی پورا اندونزی و یک تیم از کره جنوبی و تیم دیگری از تایلند قرار می گیرند تا در قرعه کشی 6 دسامبر تیم های شرق و غرب در یک قرعه کشی روبروی هم قرار گیرند.
    بازیهای پلی آف به صورت تک بازی خواهد بود و میزبان هم در قرعه کشی مشخص خواهد شد. امیدواریم که استقلال و ذوب آهن قرعه میزبانی را از آن خود کنند.

منبع:ورزش 3

2. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

9

دوستان در مورد نتایج درخشان مس گفتند اما ای کاش قبلش رو هم ذکر می کردند
    یادمه تیم ابومسلم با مربیگری خداد عزیزی بحران خورده بود همه بازی هاش رو می باخت ابومسلم جایگاه جالبی نداشت و بعد مظلومی آمد و این تیم بحران زده رو اگه اشتباه نکنم 4 کرد اینم از ویکی پیدیا:

(فصل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را با حواشی بسیار شروع کرد و این حواشی باعث اخراج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از تیم و پیوستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان سر مربی به این تیم شد. پس از آن و در پی بازی‌های خوب تیم، تا مکان چهارمی لیگ برتر باشگاه‌های ایران پیش آمد که بهترین مقام این تیم مشهدی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می‌باشد.)
    و قبلا از ابومسلم هم که یادتون هست با تیم ب ایران قهرمان شد در غرب آسیا

در مورد دوستانی هم که میگن تیم استقلال این همه ستاره داره بدون مربی بهتر نتیجه می گیره بگم که:
    یادمه زمانی که برانکو مربی ایران بود من همین اعتقاد رو داشتم که تیم ملی با این همه ستاره بدون مربی هم..
    و بعد از اینکه رفت قلعه نویی آمد و نتونست با این همه بازیکن و ستاره کاره خاصی انجام بده و مربی های بعدی هم همینطور و این شد همه قدر برانکو رو دونستیم!
    همین آقای جباری می گفت تمرین قلعه نویی مسخره هست در حالی که همین قلعه نویی بهترین نتایج تاریخ باشگاه رو گرفته و اقای جباری در نود میگه که از تمام مربیاش فقط فیروز کریمی رو قبول داره که اونم بدترین نتایج تاریخ باشگاه استقلال رو گرفته...دیگه قضاوت با خودتون

4. 5 کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خارج از همه این بحثها....با چشم یه مسلمون یه انسان به این قسمت صحبت کرار با اوج نیوز توجه کنید

کرار افزود:من هم شیعه و مسلمان هستم.اسم بچه هایم حیدر و آیات است و اهل نجف هستم.این که جباری بحث عراقی بودنم را مطرح می کند درست نیست.مهم این است که دو کشور مسلمان و شیعه هستند و اصلا به این خاطر به فوتبال ایران آمدم که با یکدیگرهم دین هستیم.مگر من تروریست هستم که جباری این طوری صحبت می کند.

بازیکن استقلال گفت:جباری با صحبت هایش دلم را شکست و پنجمین بازیکن برتر آسیا هستم و نباید با من این گونه برخورد شود.
    خودتونو بذارید جایه کرار .....چه حسی پیدا میکنید؟
    چرا باید باهاش اینطوری رفتار کنند...نه تنها جباری خیلیا باهاش بد رفتاری میکنند قصد دارند تو استقلال تضعیف بشه محبوب نشه تا از این تیم بره.....تو بازی بهش پاس نمیدن نمیذارن حتی یه ضربه ایستگاهی بزنه.همه اینا به کنار خوردش هم میکنند......

جباری اصلا مارادونا و زیدانو میذاره تو جیبش با چه حقی دل این بنده خدا و %100 خانوادشو میشکونه؟

قضاوت با شما

6. 12 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درسته کرار یه خورده عصبیه.. کرار یه حرفی زد جباری هم جوابشو داد

درسته جباری تا الان جرو بهترین هامونه.

با صحنه ای که من دیدم اخر بازی نشون داد جباری برا کرار گردن کلفتی کرد. ناراحت شدم.

جباری غیر حر فه ای کار کرد .کرار عراقیه .یشتر بازیکنا پشت جباری رو دارن.

8. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

واقعا مجتبی جباری واسه من مرد همون طور که ژنرال رو فراموش کردم این اقا رو هم فراموش میکنم تا دیروز که خبر رو شنیدم خیلی احساسی بر خورد کردم و اول به مظلومی حمله کردم ولی دیشب که مصاحبشو نود نشون داد پیش خودم کمی فکر کردم دیدم این اقا از اون زمان با میثاقیان مشکل داشته حتی شایعه مشکلش با اندو تو ابومسلم هم بوده بعد اومد استقلال با قلعه نوعی به مشکل خورد که از نظر من قلعه نوعی بهترین تصمیم رو در رابطش گرفت بعد با صمد مرفاوی دوباره با مدیریت که واعظ باشه حالا هم با پرویز مظلومی...
    همین پرویز مظلومی که این اقا پسر میگه تاکتیک بلد نیست تیم نصف ونیمه فصل قبل رو نایب قهرمان کرد با یه امتیاز اختلاف ...
    در هر صورت اقای جباری اگه میبینی عمرت داره تلف میشه تو استقلال خیلی زود کاسه کوزتو جمع کن که عمر 20-30 میلیون بابت دیدن بازی یه همچین ادم خودخواه و مغروری داره تلف میشه اینم بگم اگه 10 تا گلم به پرسپولیس بزنی و یه تنه استقلال رو بخوای قهرمان کنی دیگه دو زار واسه من و هوادار واقعی استقلال ارزش نداری .امیدوارم اخرین فصل حضورت باشه تا دیگه نه گلهاتو ببینیم نه شادی پس از گلت رو که به همسرت تقدیم نکنی و یادت نره که این هوادار هم به پات یه روزی نشست...

خدا نگهدار پسر مغرور

10. 9 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خیلی خوشحال شدو وقتی که نظرات دوستان رو دیدم
    قبلش به خودم میگفتم این نظری که من دارم رو احتمالا دیگر دوستان ندارند ولی ....
    دیشب برای اولین بار جریان رو تو شبکه خبر دیدم و خیلی متعجب و ناراحت شدم
    کرار بازیکنیه که خیلی حاشیه داره و باید از حاشیه های این بازیکن کم بشه ولی ایا عراقی بودن کرار مشکلی داره اقای جباری؟
    دیشب نمونه کامل نژاد پرستی رو دیدم .متاسفانه بعضی از بازیکنان دارن فراتر از حد خودشون تصمیم میگرن و حرف میزنند.
    خداییش جباری مارادونا هم باشه حق نداره در مورد سرمربی این مدلی حرف بزنه .من هم خیلی مظلومی رو قبول ندارم ولی یادم نمیره فصل قبل تو اشفته بازاری که بعد از رفتن قلعه نوعی پیش اومد ،همین مظلومی اومد و تیم رو به سختی جمع کرد و اخرش نایب قهرمان تحویل داد الان هم که اولیم با سه امتیاز اختلاف.
    حتی حتی اگه مظلومی مربی بدی باشه اقای جباری شما حق نداری این مدلی نظرات خودتو بیان کنی.
    خیلی دلم بحال کرار سوخت .فکرشو بکنید برید واسه یه کشور دیگه بازی کنید ولی بیان بهتون بگن چون مثلا شما ایرانی هستید ،نباید بازی کنی اون هم هم تیمیتون هرچند بازم میگن کرار هم باید حواشی اطراف خودشو کنترل کنه.
    در ضمن دیشب تو شبکه خبر قسمت خبر ورزشی تو یه گزارش که فک کنم جواد هاشمی بود(شایدم نبود!!!)چنان به مظلومی حمله کرد که دلم به حال مظلومی سوخت کاش کلیپشو گیر میاوردم و میذاشتم قشنگ مشخص بود تیم استقلال رو نشانه گرفتند و میخوان هر طوری شده تو حاشیه ببرند.
    بابا ما مقابل مهر کرج خیلی بد بودیم ولی هیچکس حق نداره این مدلی حرف بزنه.بازیه و اون جام حذفی .

12. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

آقا این حرفا چیه !؟
    جباری که همش نمیخواسته تیمو به هم بریزه که شما داری این جوری حرف میزنی !
    شما هوادارین !؟
    دمتون گرم واقعا ...
    اول اگه لحنم تند بود معذرت می خوام ... خیلی عصبانی بودم دیروز.

کاملا تیمو به هم ریخت ... به نظرم حتما قصد و غرضی هم داشته !
    این اقا اگه بار اولش بود ...
    اگه توی مصاحبه اش از وقت تلف کردن و ... صحبت نکرده بود
    حالا نخواسته بود واسه مظلومی ارزشی قائل بشه ولی اگه اینجوری درباره هوادارای اس اس بحث نکرده بود و حداقل واسه ما شاخ نمیشد!
    و خیلی اگه دیگه ...
    می شد شاید از کارش گذشت !
    ولی حالا ....نه! اصلا !
    هر چند که احتمالا حاجی ( با اخلاقی که ما ازش سراغ داریم) قضیه رو جمع می کنه و نهایتا جلساتی محروم میشه ولی شخصا بازم می گم دوست دارم هوادارا باهاش جوری رفتار کنن که 100 سال یادش بمونه!
    جباری واسه خیلی ها، واسه خیلی از ابی ها دیگه مرد ! اگه نه حداقلش رفت توی کما!
    +
    مرسی از پست زیبای امیر و باقی بچه ها

14. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بدون شرح.....

جباری نیکبخت میشود؟

.......

یه نگاه اینجا بندازید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عنایتیو الونگو تو لیست بازیکنایه استقلال گذاشته

........

ویرایش

یادتان هست ماتئوس در تمرین تیمش یک بازیکن فرانسوی را کتک زد؟ باشگاه او را 50 میلیون جریمه کرد اما محروم نشد یا هفته گذشته در بازی رم با اودینزه بازیکن رم با مشت به صورت هم تیمی خود کوبید، شما ببینید آنها چه برخوردی می کنند. ما هم برای حرفه‌ای شدن باید همانند آنها با متخلفان برخورد کنیم و براساس گناه بازیکن وی را جریمه کنیم.
    فتح الله زاده در خصوص اینکه در مورد جاسم کرار چه تصمیمی اتخاذ خواهد شد، تاکید کرد: ما از شرایط وی راضی نیستیم. روزی که کرار را جذب کردیم فکر می‌کردیم بازیکن خیلی خوبی گرفته‌ایم، البته کارشناسانی که با آنها مشورت کردیم نیز همین نظر را داشتند.
    فکر کنم با مقایسه این دو مورد میشه فهمید چی قرار بشه

اما متاسفانه او در استقلال جواب نداده است. البته فکر‌های خوبی برای او داریم.
    فکرش حتما معاوضه کرار با کیانیه

ویرایش2

خبر فوری/ مجتبی جباری از مظلومی عذر خواهی کرد/جریمه باشگاه را می پذیرم/

سایت گل – پیش بینی می شد که مجتبی جباری از پرویز مظلومی و مجموعه باشگاه استقلال عذرخواهی کند و همین اتفاق هم افتاد تا از نگرانی هواداران استقلال کاسته شود.
    هافبک تیم فوتبال استقلال ضمن عذرخواهی از پرویز مظلومی و مسئولان این باشگاه گفت: دوست ندارم تیم ما در شرایط فعلی وارد بحران شود و قطعا در دیدارهای آینده با بازی‌های خوبی که برای استقلال خواهم کرد، اتفاقات اخیر را جبران می کنم.

جباری که با مهر گفت و گو می کرد در این باره گفت:به خاطر مصاحبه‌ای که علیه سرمربی تیم استقلال انجام دادم عذرخواهی می کنم، چرا که دوست ندارم تیم ما در شرایط فعلی وارد بحران شود. من به قدری از رفتار "جاسم کرار" عصبانی بودم که آن حرف‌های تند را مقابل دوربین‌های تلویزیونی به زبان آوردم.شاید در آن زمان فکر می کردم که مربیان می بایست زودتر جلوی این بازیکن را می گرفتند تا این اتفاقات پیش نیاید و نتیجه این شد که آن انتقادات شدید را مطرح کردم.

جباری در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر درشرایط بسیار خوبی به سر می برد، گفت: در حال حاضر در شرایط بسیار خوبی هستم و می خواهم همچنان تمرکزم روی تمرینات باشد. شاید زمان گفتن این حرف‌ها نبود اما فشاری که به من آمد باعث شد تا از سرمربی تیم انتقاد کنم. دوست دارم هرچه زودتر این مشکل حل شود، به تمرینات استقلال بازگردم و در کنار هم تیمی‌هایم قرار گیرم.

جباری ادامه داد: هر جریمه‌ای که باشگاه استقلال و آقای فتح الله زاده برای من در نظر بگیرد آن را می پذیرم، چرا که دوست دارم هر چه زودتر به تمرین تیم بازگردم و در کنار هم‌تیمی‌هایم باشم. جریمه مالی مهم نیست و دوست دارم در شرایط خوبی که در آن به سر می برم وقفه‌ای نیفتد. در مجموع دوست ندارم دشمن شاد کن باشم. می دانم این عذرخواهی نمی تواند به اندازه انتقاداتی که من نسبت به آقای مظلومی داشته‌ام، جبران مافات کند. شاید اگر خودم سرمربی تیم بودم جریمه بیشتری در نظر می گرفتم اما ممنون می شوم اگر باشگاه استقلال شرایط را روبه راه کند.

من هم قول می دهم با بازی‌های خوب خود این اتفاق را جبران کنم. می خواهم بگویم که در این ماجرا به هیچ وجه قصد خودخواهی نداشتم می دانم که جریمه مالی شامل حال می شود اما بعضی از وقت‌ها موضوعاتی که از گذشته وجود دارد سر باز می کند و چنین اتفاقی روی می دهد. جباری با انتقاد از جاسم کرار، هافبک عراقی تیم استقلال گفت: جاسم کرار چند سال است که در ایران بازی می کند و رفتار خوبی با بازیکنان نداشته و به جامعه داوری و مربیان توهین کرده است. نحوه عملکرد مربیان ما با او به گونه‌ای بوده که این بازیکن جسارت این را پیدا کرده هر آنچه که می خواهد به زبان بیاورد. جباری در پایان گفت: بازی حساسی در یک چهارم نهایی جام حذفی با پرسپولیس داریم و قصد داریم که با انجام یک بازی خوب مقابل این تیم به مرحله نیمه نهایی رقابت‌ها صعود کنیم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 30-11-2011 at 17:43.

16. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه نگاه اینجا بندازید
    در این موارد خیلی به ویکیپدیا استناد نمیشه کرد ، خاطرم میاد قبل از انتخاب کی روش ، اگر اشتباه نکنم ویکی مدتی تروسیه رو به عنوان سرمربی تیم ملی ایران نوشته بود /

18. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

جباری کیه که بگه اگه فعلا بازیکن بازی کنه من بازی نمی کنم بندازنش بیرون
    کرار عوض کنند که این اقا دلش نمی خواهد هم بازیش باشه

20. 3 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •