تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 186 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186 آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

برد انگليس به کمک ستاره هاي جوان منچستر

انگليس ديدارهاي دوستانه آمادگي براي يورو 2012 را با پيروزي به پايان رساند. آنها در آخرين ديدار دوستانه خود در ويمبلي بلژيک را يک بر صفر بردند. البته نمايش انگليسي‌ها متقاعدکننده نبود.

دني ولبک که در غياب وين روني محروم احتمالا در 11 ژوئن در خط حمله انگليس قرار مي‌گيرد تنها گل بازي را در دقيقه 36 زد. او پاسي خوب را از اشلي يانگ گرفت و با ضربه‌اي دقيق توپ را از بالاي سر سيمون مينيوله به گل تبديل کرد. اين در حالي بود که زاويه هم براي او تنگ شده بود.

اين اولين بازي روي هاجسون در خانه بود.

بلژيک با وجود اين نتيجه در بخش زيادي از بازي کنترل توپ و ميدان را در دست داشت و انگليس ضعف‌هاي هميشگي را نشان داد.
    Last edited by rz21; 03-06-2012 at 14:39.

2. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ناني: شايد از منچستريونايتد جدا شوم
    بي نتيجه ماندن مذاکرات هافبک ملي پوش پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد گزينه جدايي او را در ميان مطبوعات انگليسي مطرح کرده است.اني اعلام کرد مذاکرات براي تمديد قرارداد او قطع شده و اين احتمال وجود دارد که او با باشگاههاي ديگري وارد مذاکره شود.

ناني در سال 2007 از اسپورتينگ ليبسون به منچستريونايتد منتقل شد و هنوز دو سال ديگر با تيم انگليسي قرارداد دارد اما اين احتمال وجود دارد که او اولدترافورد را ترک کند.

ناني 25 ساله به شبکه آرتي پي پرتغال گفت : « من پنج سال در منچستريونايتد بوده ام و افتخارات بسياري کسب کردم اما در حال حاضر وضعيت آينده من مشخص نيست و البته فوتبال هم به ليگهاي اسپانيا و انگليس ختم نمي شود. مطمئنا براي من در ليگهاي ديگري هم جا وجود دارد. منتظر عکس العمل منچستريونايتد هستم اما اگر باشگاه اقدامي نکند پيشنهادهاي ديگري را بررسي خواهم کرد.»

وي ابراز اميدواري کرد حضور کريستيانو رونالدو در تيم پرتغال به کسب نتايج خوب براي اين تيم در يورو 2012 کمک کند. وي افزود‌: «پس از ناکامي در ليگ برتر انگليس، اميدوارم حداقل در يورو 2012 آبرومند ظاهر شويم و در حال حاضر سخت تمرين مي کنيم. همه مي گويند من و رونالدو بهترين بازيکنان کناري جهان هستيم و بايد بتوانيم براي تيم پرتغال هم کاري کنيم.»
    ورزش 3

4. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

وضع خرابه..رونی ممکنه بره که بعیده.ولی نانی خیلی مصممه(؟} که بره.نکنه میخوان کاگاوا رو جایگزینش کنند؟
    ناني: شايد از منچستريونايتد جدا شوم

بي نتيجه ماندن مذاکرات هافبک ملي پوش پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد گزينه جدايي او را در ميان مطبوعات انگليسي مطرح کرده است.

ناني اعلام کرد مذاکرات براي تمديد قرارداد او قطع شده و اين احتمال وجود دارد که او با باشگاههاي ديگري وارد مذاکره شود.

ناني در سال 2007 از اسپورتينگ ليبسون به منچستريونايتد منتقل شد و هنوز دو سال ديگر با تيم انگليسي قرارداد دارد اما اين احتمال وجود دارد که او اولدترافورد را ترک کند.

ناني 25 ساله به شبکه آرتي پي پرتغال گفت : « من پنج سال در منچستريونايتد بوده ام و افتخارات بسياري کسب کردم اما در حال حاضر وضعيت آينده من مشخص نيست و البته فوتبال هم به ليگهاي اسپانيا و انگليس ختم نمي شود. مطمئنا براي من در ليگهاي ديگري هم جا وجود دارد. منتظر عکس العمل منچستريونايتد هستم اما اگر باشگاه اقدامي نکند پيشنهادهاي ديگري را بررسي خواهم کرد.»

وي ابراز اميدواري کرد حضور کريستيانو رونالدو در تيم پرتغال به کسب نتايج خوب براي اين تيم در يورو 2012 کمک کند. وي افزود‌: «پس از ناکامي در ليگ برتر انگليس، اميدوارم حداقل در يورو 2012 آبرومند ظاهر شويم و در حال حاضر سخت تمرين مي کنيم. همه مي گويند من و رونالدو بهترين بازيکنان کناري جهان هستيم و بايد بتوانيم براي تيم پرتغال هم کاري کنيم.»

پيشنهاد پاري سن ژرمن براي خريد روني

باشگاه فوتبال پاري سن ژرمن در اقدامي غيرمنتظره براي خريد گلزن تيم فوتبال منچستريونايتد پيشنهاد ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاري اسپانيا، روزنامه اسپرت چاپ کاتالان نوشت، مسئولان باشگاه پاريسي اعلام کردند حاضرند در صورت انتقال وين روني به پارک دو پرنس ، 150 ميليون يورو به منچستريونايتد پرداخت کنند.

اين روزنامه نوشت يکي از مسئولان باشگاه فرانسوي نيز با روني 26 ساله ملاقات حضوري داشته است.

اسپرت همچنين فاش کرد مسئولان پاري سن ژرمن خواهان مذاکره با ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسلونا بوده اند اما مسي حتي حاضر به شنيدن پيشنهاد هم نشده است.

ورزش3

6. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

بازیکنی که انگلیسی هست و تمام خانوادش و زندگیش و دوستاش توی انگلیس هستند از تیم انگلیسی جدا نخواهد شد این رو من قول میدم!
    مخصوصا وین رونی که مصمم شده که برترین گل زن تاریخ باشگاه منچستر بشه!
    رونی اگه هم میخواست بره پارسال به رئال میرفت و 5ساله با منچستر تمدید نمیکرد!
    این شایعات رو اصلا نخونید چه برسه به اینکه تو تاپیک هم منتقل کنید!
    در مورد نانی هم رفتنش بعید نیست....با توجه به حضور والنسیا...اما فکر نکنم فرگوسن حاضر به فروختنش بشه چون تو وینگر ها فقط نانی والنسیا و یانگ رو داریم و حتی هیچ گزینه ی جوونی برای جایگزینیش نیست!
    به هر حال همیشه اطراف سوپراستارها شایعات هست....
    اما بعید میدونم کسی از تیم اصلی یونایتد این فصل بخواد جدا بشه....

8. 3 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

پس از توافق بر سر مبلغ قرارداد
    کاگاوا به شياطين سرخ پيوست

سرانجام قرارداد هافبک ژاپني بورسيا دورتموند با شياطين سرخ نهايي شد.

به نقل از گاردين، باشگاه منچستريونايتد از توافق بر سر جذب شينجي کاگاوا با باشگاه آلماني دورتموند خبر داد.

در بيانيه‌اي که در سايت باشگاه منتشر شده آمده است: باشگاه منچستريونايتد اعلام مي‌کند که هم با بورسيا دورتموند و هم با شينجي کاگاوا بر سر انتقال به اين تيم توافق کرده است. کاگاوا پس از شرکت در آزمايش پزشکي باشگاه و دريافت مجوز کار در انگليس مي‌تواند براي اين باشگاه به ميدان برود. پيش بيني مي‌شود تمام اين کارها تا پايان ماه جاري ميلادي انجام شده و او به شکل رسمي معرفي شود. جزئيات اين قرارداد در آينده اعلام خواهد شد.

گفت‌وگو بر سر بستن قرارداد با کاگاوا در چندين هفته انجام شد. در حالي که پيش بيني مي‌شد انتقال اين بازيکن ژاپني 12 ميليون پوند انجام شود، گفته‌ مي‌شود در نهايت با 18 ميليون پوند نهايي شده است.
    ,varzesh3.com

10. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خوش اومدی پسر

12. 5 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

مودریچ در راه منچستر !
    سایت tribbal football به نقل از Sun گزارش داده که توافقات بین دو باشگاه برای انتقال مودریچ انجام شده !
    مبلغ قرارداد 25 میلیون پوند که با توجه به موفقیت مودریچ در تیم تا 30 میلیون افزایش پیدا میکنه و دستمزد هفتگی 125 هزار پوند !
    بقیه کارا هم قرار بعد از یورو انجام بشه!

به نقل از فن پیج فیسبوک یونایتد

14. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سرمربي لهستان: لواندوفسکي به يونايتد مي رود

فرانسيشک اسمودا، سرمربي لهستان، اعلام کرد روبرت لواندوفسکي، مهاجم دورتموند، در اين تابستان راهي منچستريونايتد خواهد شد.

در صورتي که اين اتفاق رخ دهد، اين دومين بازيکن دورتموند است که در اين تابستان راهي اولدترافورد مي شود. پيش از اين شينجي کاگاوا با انتقالي 15 ميليون يورويي راهي منچستريونايتد شد و اسمودا معتقد است پيوستن لواندوفسکي به منچستريونايتد، انتقال خوبي خواهد بود. او همچنين اعلام کرد لوکاش پيشچک و جاکوب بلاژکوفسکي، ديگر ستاره هاي لهستاني دورتموند نيز به باشگاه هاي جديدي خواهند رفت.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" لواندوفسکي به منچستريونايتد خواهد رفت، بلاژکوفسکي به انگليس مي رود و پيشچک هم احتمالا راهي رئال مادريد مي شود.

آنها هدف دارند و مي خواهند پيشرفت کنند. من تيم را براساس آنها شکل مي دهم."

لواندوفسکي فصل خوبي را با دورتموند سپري کرد و با به ثمر رساندن 22 گل، يکي از عوامل اصلي قهرماني تيمش بود.
    varzesh3

16. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اخبار ترانسفر

• دیلی میرر و دیلی میل اعلام کردند که یونایتد برای عقد قرارداد با آنخلو هنریکوئز مهاجم جوان باشگاه یونیورسیداد به توافق 3 میلیون پوندی رسیده است .

• سان نیز گزارش کرده است که یونایتد در نزدیکی عقد قرارداد با لوکا مودریچ قرار دارد ، به نظر میرسد این قرارداد در حال نهایی شدن است و ارزش اولیه حدود 25 میلیون پوند را نیز داراست.

• فلشفوت گزارش داد که دو باشگاه شهر منچستر به دنبال عقد قرارداد با جوان 17 ساله تیم لازیو ایتالیا ، دانیلو کاتالدی هستند .

باشگاه منچستر یونایتد بر سر خرید 3 میلیون پوندی آنجلو هرینکوئز ( Angelo Henriquez )، مهاجم 18 ساله شیلیایی به توافق رسید.

آنجلو هرینکوئز بیش از 1 سال در رادار باشگاه منچستر یونایتد بوده، او در کشور خود در 2 گروه سنی ستاره است و برای تیم اول یونیورسیاد دی شیلی ( Universidad de Chile ) بازی میکند، او در 10 دیدار 8 گل به ثمر رسانده است. باشگاه منچستر یونایتد امیدوار به اخذ مجوز کار برای این بازیکن است و باید استعداد ویژه بین المللی او نشان داده شود.

آنجلو هرینکوئز در 13 سالگی و در سال 2007 به بازی فوتبال روی آورد، پس از رها کردن امید خود برای تبدیل شدن به یک ستاره تنیس. پس از آشکار شدن او در تیمهای ملی زیر 15 سال و زیر 17 سال شیلی، در حال حاضر برای قدرت و مهارتش بر روی توپ شهرت چشمگیری در آمریکای جنوبی به دست آورده است.

همچنین گفته میشود در صورت عدم موفقیت در اخذ مجوز کار برای این بازیکن، پس از جذب وب از سوی باشگاه منچستر یونایتد به عنوان بازیکن قرضی به یکی از کشورهای اروپایی منتقل خواهد شد.

پی نوشت 1: به گفته دانشنامه آزاد ویکی پدیا، 2 باشگاه منچستر یونایتد و یونیورسیاد دی شیلی، در سال 2009 بر سر خرید 4 میلیون یورویی این بازیکن توافق کرده بودند.

پی نوشت 2: بی تردید هنوز قرارداد رسمی به امضاء نرسیده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 4 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یونایتد برای خرید پاول به توافق رسید
    سایت باشگاه
    باشگاه منچستریونایتد مفتخر است که اعلام کند توافقات با باشگاه کرو الکساندرا برای انتقال نیک پاول با مبلغی محرمانه انجام شده است. این ملی پوش هجده سالۀ تیم زیر هجده ساله های انگلیس آزمایشات پزشکی را گذرانده است و قراردادی چهارساله را پذیرفته است که از اول ژولای 2012 (دهم تیر) آغاز می شود. سرالکس از استخدام این نیروی جوان تازه خوشحال است و به ManUtd.com گفته است: "ما ماههاست که نیک را زیر نظر داشته ایم. او استعدادی درخشان است و تا به اینجا نیز به خوبی در کرو تربیت شده است." "من خوشحالم که او انتخاب کرده است که به یونایتد بیاید. او پیشنهادات زیادی داشت و ما به آینده کاریمان با او خوشبینیم." خود پاول نیز پس از قطعی شدن انتقالش به اولدترافورد (از خوشحالی) در آسمانها سیر می کند و به ما گفت: "جدا این انتقال به منچستریونایتد مانند تحقق یک رؤیا بود. من زمانی بسیار خوش در کرو گذراندم و لازم است از تمامی کسانی که به پیشرفت من در 13 سال گذشته کمک کرده اند تشکر کنم." "من از این که ادامۀ مسیر پیشرفتم را زیر نظر سرالکس و کنار بازیکنانی با کلاس جهانی انجام خواهم داد هیجان زده ام. فکر اینکه فصل بعد می توانم در لیگ برتر بازی کنم بسیار عالی است. من برای شروع لحظه شماری می کنم."

دوران بازی نیک پاول تا به امروز
    سایت باشگاه

کمتر نوجوانانی توانسته اند به اندازۀ نیک پاول توجهات را به خود جلب کنند. اما این هافبک هجومی 18 ساله، سالهاست که جلوتر از هم سن و سالان خودش گام برمی دارد. در مسیرش از پیشرفت از آکادمی کرو الکساندرا، او اولین بازیش برای تیم زیر 18 ساله ها را در حالی که تنها 15 سال داشت انجام داد! و نیز تنها 16 سال داشت وقتی که برای اولین بار در ترکیب تیم بزرگسالان باشگاهش در خانۀ چلتنهام تاون به میدان رفت. در حالی که در ترکیب آکادمی و تیم ذخیره های باشگاهش می درخشید، به صورت تصادفی نیز گاه و بی گاه در فصل 201۰-2011 در ترکیب بزرگسالان باشگاه قرار می گرفت: یک شروع از ابتدا و 18 ورود به عنوان یار تعویضی. اولین فصل کامل رقابتی او، فصل 2011/12 محسوب می شود، جایی که او نقشی کلیدی در صعود مردان راه آهن (لقب کرو) به دسته سه League one ایفا کرد: که در میان آنها می توان به گل خارق العاده ای که همین ماه می در دیدار پلی آف صعود به دسته سه برابر چنتلهام تاون به ثمر رساند اشاره کرد. او در این فصل در 45 حضور برای کرو، 16 گل به ثمر رساند. با بازیهای او برای تیم ملی انگلیس در رده های زیر 16 سال، زیر 17 سال و زیر 18 سال، گزارشات بیشتر و بیشتری برای احتمال پیوستن او به تیمهای لیگهای بالاتر به گوش می رسید. که در بین آنها تعداد قابل توجهی تیم لیگ برتری نیز در ماههای اخیر ظاهر شدند.
    سرالکس فرگوسن و مایک فیلان در ماه می شخصا برای تماشای بازی این جوان 18 ساله رفتند، و بازی او را برار آلدرشات تاون Aldershot Town تماشا کردند، و تصمیمی فوری مبنی بر جذب این جوان آینده دار را اتخاذ کردند.

مبارک همۀ یونایتدیها!
    این هم توئیتر نیک پاول که حسابی حال هازارد رو توش گرفته:
    نیک پاول در توئیتر: انتخاب من، مقصد من، دلایل من، آیندۀ من!!
    نیک پاول ده دقیقه بعد مجددا در توئیتر: وااااای! من منظورم اصلا تو این موارد دربارۀ زندگی فوتبالی نبود... من اصلا نمی خوام که شبیه اون یارو هازارد بشم....

Nick Powell ‏@NPowell25
    My choice my decision my reasons #myfuture

10 minutes after:

Nick Powell ‏@NPowell25
    Oh wow, I wasn't even on about football ... I don't wanna sound like that hazard guy. #awkward

manchester-united.ir
    Last edited by shutdown; 13-06-2012 at 17:08.

20. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •