تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 241 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام اینم فایل دامپ و برنامه فقط سیستم من یه فایل دامپ بیشتر نداشت با تشکر از وقتی که میزارید
    فایل دامپ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل برنامه
    مرسی

سلام . خواهش می کنم.
    1- آنتی ویروس Comodo (و نود 32 ! )رو پاک کن و از با آنتی ویروس های آویرا یا آوست آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن کن .
    2- اگه نرم افزارهای VMware Workstation و Connection manager روی سیستم نصبه به طور کامل پاکشون کن .
    3 - با برنامه ccleaner رجیستری رو تمیز کن .
    4- درایورهای گرافیک، شبکه، وایرلس ، مادربرد و صدا رو هم آپدیت کن .
    Last edited by mosayeb.heydari; 26-07-2013 at 09:22.

2. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام . خواهش می کنم.
    1- آنتی ویروس Comodo (و نود 32 ! )رو پاک کن و از با آنتی ویروس های آویرا یا آوست آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن کن .
    2- اگه نرم افزارهای VMware Workstation و Connection manager روی سیستم نصبه به طور کامل پاکشون کن .
    3 - با برنامه ccleaner رجیستری رو تمیز کن .
    4- درایورهای گرافیک، شبکه، وایرلس ، مادربرد و صدا رو هم آپدیت کن .
    مرسی عزیز از پاسخت این comodo مرورگره فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
    نرم افزار ورک استیشن هم قبلا نصب کرده بودم الان پاک کردم از کجا باید پاکشون کنم؟
    در مورد اپدیت درایورها من از driver pack 13 استفاده کردم ایا این برنامه اپدیت هاش مشکلی داره؟
    و یه سوال ایا هارد من مشکلی داره ؟
    به نظرتون با این کارها درست میشه سیستم ؟
    مرسی از پاسخت

اگه نباشه جاش خالی می مونه D E M O N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    روی لپ تاپ یه ویندوز سون نصب بود حدودا نه ماه بود که عوض نشده بود و این اواخر به دلایل مخنلف و نصب و حذف برنامه های متعدد صفحه مرگ ظاهر میشد که با تعویض ویندوز فعلا خوب شده اما مشکل جدیدی که داره اینه که وفتی ریستارت میکنم دستگاه خاموش میشه روشن میشه چند ثانیه نمیکشه که دوباره خاموش میشه و دفعه سوم ویندوز کامل لود میشه
    این مشکل از کجاست و یه سوال دیگه ایا نرم افزاری ترفندی سخت افزاری برای تست سلامت تمامی قطعات هست؟
    ممنون از اینکه خوندید...

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

مرسی عزیز از پاسخت این comodo مرورگره فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
    نرم افزار ورک استیشن هم قبلا نصب کرده بودم الان پاک کردم از کجا باید پاکشون کنم؟
    در مورد اپدیت درایورها من از driver pack 13 استفاده کردم ایا این برنامه اپدیت هاش مشکلی داره؟
    و یه سوال ایا هارد من مشکلی داره ؟
    به نظرتون با این کارها درست میشه سیستم ؟
    مرسی از پاسخت
    خواهش میکنم.
    Comodo مرورگره . مشکلی نداره .
    این ورک استیشن یه درایور توی لیست درایورها داره که مشکل سازه . فکر کنم ccleaner پاکش می کنه . با ESET sysInspector توی لیست درایورها حتما چک کن که پاک شده باشه .
    اگه درایورها رو از سایت رسمی آپدیت کنی بهتره .
    با یه نرم افزار تست هاردت رو تست کن مثله : Hard drive inspector
    بله درست میشه . اگه با اینکارها درست نشه پس با چه کاری قراره درست بشه؟؟!!!

6. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام دوستان
    روی لپ تاپ یه ویندوز سون نصب بود حدودا نه ماه بود که عوض نشده بود و این اواخر به دلایل مخنلف و نصب و حذف برنامه های متعدد صفحه مرگ ظاهر میشد که با تعویض ویندوز فعلا خوب شده اما مشکل جدیدی که داره اینه که وفتی ریستارت میکنم دستگاه خاموش میشه روشن میشه چند ثانیه نمیکشه که دوباره خاموش میشه و دفعه سوم ویندوز کامل لود میشه
    این مشکل از کجاست و یه سوال دیگه ایا نرم افزاری ترفندی سخت افزاری برای تست سلامت تمامی قطعات هست؟
    ممنون از اینکه خوندید...
    مشکل شما چند تا دلیل داره مهمترینش : ویروس، مشکل سخت افزاری هارد ، مشکل سخت افزاری رم ، فایل های هسته ویندوز خراب شدن و ... هست .
    1- آنتی ویروستو عوض کن و با یه آنتی ویروس دیگه ترجیجاً آویرا یا آوست آپدیت شده سیستم رو موقع بوت اسکن کن.
    2- با نرم افزار Hard drive inspector هاردت رو تست کن .
    3- با نرم افزار memtest رم هاتو تست کن .
    طریقه کار با نرم افزار memtest هم به این صورت هست که :

نسخه usb رو دانلود کنید از :
    memtest.org
    فلشتون رو فرمت فت 32 کنید که توی خود برنامه داره گرینش رو و بعدش روی فلش نصبش کنید و سیستمتون رو بزارید رو حالت بوت فلش و ریستارت کنید برنامش میاد بالا شروع میکنه به چک کردن رم ها.

حداقل بزار 7 پاس چک بشه تا مظمئین بشی ارور نداری . ممکنه 6 الی 7 ساعت طول بکشه .نتیجه رو پست کن .

لینک کمکی :

در صورتی که با نرم افزار memtest ارور مشاهده کردی اول اسلات رم ها رو عوض کن و یا تمیز کن و اگه این کار بی اثر بود کلاً دیگه رم ها رو عوض کن

4- با دی وی دی ویندوز ، ویندوزت رو Repair کن .
    بعضی نرم افزار ها هم واسه تست کلی سیستم هستند مثله
    SiSoftware Sandra
    ولی اگه جدا جدا تست کنی بهتره .
    Last edited by mosayeb.heydari; 27-07-2013 at 14:39.

8. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gamecock1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    رشت

9

ویندوز 7 نصب کردم. قدرت تخریبش از قبل هم بیشتر شده. لا مصب هر 2 دقیقه، یکبار صفحه آبی میاد! الانم سریع مشکلمو مینویسم تا دوباره نشده !
    اینم لینک گزارش های General Report + Eset SysInspector + فایل های دامب

فقط فایل MEMORY.DMP به دلیل حجم بالاش نتونستم آپلود کنم.

ممنون. منتظرم ...

راستی همه چیمم آپدیت کردم (درایور های مادر بورد و گرافیک و ... + همه ی نرم افزار ها مثل Net Framework ، directx و ...) ولی بازم همونطوریه
    Last edited by Gamecock1; 27-07-2013 at 17:54.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ویندوز 7 نصب کردم. قدرت تخریبش از قبل هم بیشتر شده. لا مصب هر 2 دقیقه، یکبار صفحه آبی میاد! الانم سریع مشکلمو مینویسم تا دوباره نشده !
    اینم لینک گزارش های General Report + Eset SysInspector + فایل های دامب

فقط فایل MEMORY.DMP به دلیل حجم بالاش نتونستم آپلود کنم.

ممنون. منتظرم ...

راستی همه چیمم آپدیت کردم (درایور های مادر بورد و گرافیک و ... + همه ی نرم افزار ها مثل Net Framework ، directx و ...) ولی بازم همونطوریه
    فعلاً نود 32 رو کامل پاک کن
    تا من یه افطاری بزنم الان مخم اصلاً کار نمیده ! بعد افطار در مورد مشکلت یه جستجوی اساسی می کنم . ساعتای 10 دوباره یه سر بزن همین پست رو دوباره ویرایش می کنم.
    =======
    سلام . من رفتم یه سوخت گیری کردم اومدم! خیلی تشنم بود!

چی شد نود رو پاک کردی بهتر نشد؟
    اگه با پاک کردن نود وضع بهتر نشد:
    از start ویندوز توی قسمت سرچش تایپ کن regedit و برنامه رو باز کن. بعد از اینکه وارد رجیستری شدی برو به مسیر زیر:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\system\CurrentControlSet\Services\VGPU>

سپس روی start کلیک راست کن و گزینه Modify رو انتخاب و مقدار رو روی 4 بزار.
    شما با اینکار درایوری که باعث ایجاد مشکل شده رو غیر فعال کردی. ویندوز رو ری استارت کن اگه ویندوز بالا اومد که هیچ (احتمالا مشکل بلو حل شده ) وگرنه از safe mode دوباره مقدار این پارامتر رو روی 3 قرار بده.
    (ممکنه با اینکار ویندوز دیگه بالا نیاد که در این صورت مشکل از همین درایوره و شما باید درایور گرافیک رو از سایت رسمی دانلود کنی و دوباره ویندوز رو نصب کنی! )
    ولی اگه ویندوز بالا اومد و باز بلواسکرین داشتی با برنامه ccleaner رجیستری رو تمیز کن و ببین درست میشه.
    ویرایش :
    از مسیرهای زیر هم این درایور رو غیر فعال کن :
    HKEY_LOCAL_MACHINE\system\ControlSet001\Services\VGPU>
    HKEY_LOCAL_MACHINE\system\ControlSet002\Services\VGPU>

نتیجه رو همین الان پست کن.
    Last edited by mosayeb.heydari; 27-07-2013 at 21:44.

11. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فعلاً نود 32 رو کامل پاک کن
    تا من یه افطاری بزنم الان مخم اصلاً کار نمیده ! بعد افطار در مورد مشکلت یه جستجوی اساسی می کنم . ساعتای 10 دوباره یه سر بزن همین پست رو دوباره ویرایش می کنم.
    =======
    سلام . من رفتم یه سوخت گیری کردم اومدم! خیلی تشنم بود!

چی شد نود رو پاک کردی بهتر نشد؟
    اگه با پاک کردن نود وضع بهتر نشد:
    از start ویندوز توی قسمت سرچش تایپ کن regedit و برنامه رو باز کن. بعد از اینکه وارد رجیستری شدی برو به مسیر زیر:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\system\CurrentControlSet\Services\VGPU>

سپس روی start کلیک راست کن و گزینه Modify رو انتخاب و مقدار رو روی 4 بزار.
    شما با اینکار درایوری که باعث ایجاد مشکل شده رو غیر فعال کردی. ویندوز رو ری استارت کن اگه ویندوز بالا اومد که هیچ (احتمالا مشکل بلو حل شده ) وگرنه از safe mode دوباره مقدار این پارامتر رو روی 3 قرار بده.
    (ممکنه با اینکار ویندوز دیگه بالا نیاد که در این صورت مشکل از همین درایوره و شما باید درایور گرافیک رو از سایت رسمی دانلود کنی و دوباره ویندوز رو نصب کنی! )
    ولی اگه ویندوز بالا اومد و باز بلواسکرین داشتی با برنامه ccleaner رجیستری رو تمیز کن و ببین درست میشه.
    ویرایش :
    از مسیرهای زیر هم این درایور رو غیر فعال کن :
    HKEY_LOCAL_MACHINE\system\ControlSet001\Services\VGPU>
    HKEY_LOCAL_MACHINE\system\ControlSet002\Services\VGPU>

نتیجه رو همین الان پست کن.
    نود رو پاک کردم و کل کارایی که گفتی رو انجام دادم. فعلا هنوز بلو پیج نیومده و ظاهرا مشکل حل شده. ولی من بازم یه مقدار مشکوکم. چون این بلو یکنواخت نیست. مثلا یک ماه هینچ اتفاقی نمیفته و یا ممکنه تو یه روز 20 بار بشه. میخوام کلا این ارور رو ریشه کن کنم !
    در هر صورت بازم اومد خبر میدم. مرسی
    راستی به سیستم من دوتا رم 2 گیگ وصله که از نظر فیزیکی باهم فرق دارن. یکیش دارازه و یکیش هم عریض. مشکل از اونا نیست؟ چون من هیچ جا اینجوری ندیدم.

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

نود رو پاک کردم و کل کارایی که گفتی رو انجام دادم. فعلا هنوز بلو پیج نیومده و ظاهرا مشکل حل شده. ولی من بازم یه مقدار مشکوکم. چون این بلو یکنواخت نیست. مثلا یک ماه هینچ اتفاقی نمیفته و یا ممکنه تو یه روز 20 بار بشه. میخوام کلا این ارور رو ریشه کن کنم !
    در هر صورت بازم اومد خبر میدم. مرسی
    راستی به سیستم من دوتا رم 2 گیگ وصله که از نظر فیزیکی باهم فرق دارن. یکیش دارازه و یکیش هم عریض. مشکل از اونا نیست؟ چون من هیچ جا اینجوری ندیدم.
    چرا از رم ها هم میتونه باشه . چون نود32 هم در استفاده از رم با بعضی نرم افزارها و درایورها تصادم (conflict )داره و اتفاقاً توی ارورهایی که زده بود هم ارور فایل Ntfs.sys بود که بیشتر مربوط به رم میشه (و هارد). شما با memtest هم رم هاتو چک کن :

طریقه کار با نرم افزار memtest هم به این صورت هست که :

نسخه usb رو دانلود کنید از :
    memtest.org
    فلشتون رو فرمت فت 32 کنید که توی خود برنامه داره گرینش رو و بعدش روی فلش نصبش کنید و سیستمتون رو بزارید رو حالت بوت فلش و ریستارت کنید برنامش میاد بالا شروع میکنه به چک کردن رم ها.

حداقل بزار 7 پاس چک بشه تا مظمئین بشی ارور نداری . ممکنه 6 الی 7 ساعت طول بکشه .نتیجه رو پست کن .

لینک کمکی :

در ضمن ارور بلو اسکرین هیچ وقت ریشه کن نمیشه چون مثلاً ممکنه شما چند ماهه دیگه یه درایور جدید یا یه نرم افزار جدید روی سیستم نصب کنی و همین باعث بلواسکرین بشه. بلو اسکرین مثه زلزله می مونه که نمیشه متوقفش کرد فقط میشه خسارتهاشو کمتر کرد . مثلاً اگه ماهی یه بار بلواسکرین داشته باشی دیگه خیلی حالت ایده آلیه!
    Last edited by mosayeb.heydari; 27-07-2013 at 22:42.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سیستمو چجوری بذارم رو حالت بوت ؟ اون صفحه ی آبی که گذاشتی رو از کجا بیارم ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •