تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 303 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    es8880 دارم و دوتا سوال :

1- چي كار كنم تا ساعتش اتوماتيك درست بشه ؟
    رو اتوماتيك گذاشتم ولي درست نيست ؟
    يعني لوكال زون رو بايد تغيير بدم ؟

2- كاليبره رنگ ؟
    من قبلا سوني داشتم و همه چي ميزون بود و متعادل
    اما الان همش دارم با هر برنامه اي تغيير رنگ و ... انجام ميدم آخرشم باز اون رنگ طبيعي سوني رو نتونستم بدست بيارم
    فوتبال داخلي يه تنظيم ميخواهد خارجي يه تنظيم و ....
    Last edited by xpga; 16-03-2013 at 17:01.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    es8880 دارم و دوتا سوال :

1- چي كار كنم تا ساعتش اتوماتيك درست بشه ؟
    رو اتوماتيك گذاشتم ولي درست نيست ؟
    يعني لوكال زون رو بايد تغيير بدم ؟

2- كاليبره رنگ ؟
    من قبلا سوني داشتم و همه چي ميزون بود و متعادل
    اما الان همش دارم با هر برنامه اي تغيير رنگ و ... انجام ميدم آخرشم باز اون رنگ طبيعي سوني رو نتونستم بدست بيارم
    فوتبال داخلي يه تنظيم ميخواهد خارجي يه تنظيم و ....
    تنظیم ساعت و تاریخ تلویزیون دیجیتال سامسونگ
    دوست عزیز

هیچگاه ساعت تلویزیونتان را روی خودکار نگذارید .بدلیل اینکه دیجیتال تلویزیون شما نسبت به مکانهای جغرافیایی و ایستگاه های پخش دیجیتال ساعتهای متفاوتی دارد و وقتی که روی زمان یا ساعت خودکار باشد بر اساس همان دیجیتال تنظیم می شود . برای جلوگیری از این اشکال این مسیر را دنبال کنید.

منو ← سیستم ← زمان و سپس روی زمان ( ساعت ) را کلیک کرده و آن را از خودکار به دستی تغییر داده تاریخ و زمان را به طور دستی تنظیم کنید. می توانید تاریخ و وقت کنونی را با استفاده از کنترل از راه دور تنظیم کنید. لازم به ذکر است که هر وقت تلویزیونتان را از پریز برق جدا کنید تنظیمات ساعت به حالت اول در می آید و باید دوباره تنظیم کنید. در غیر اینصورت تنظیمات تغییر نمی کند. و همچنین اگر به منوی سرویس یا همان منوی مخفی بروید تنظیمات به حالت اول یعنی خودکار درمی آید که باید مجدد ساعت را تنظیم کنید.

و در موردکالیبره رنگ تلویزیون سامسونگ بطور پیشفرض چهار طریق برای دیدن تصاویر ارایه داده است پویا - طبیعی - سینمایی - استاندارد و یک راه کار صرفه جویی که اگر حسگر آن را فعال کنید بسته به محیط میزان نور تغییر می کند. و اینکه اگر خواسته باشید می توانید از آدرس زیر فایل عکسها را در فلش کپی کرده و از دستور العمل کنتراست استفاده کنید و میزان نور و رنگ را بدون رفتن در منوی مخفی میزان کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by matinpour; 16-03-2013 at 19:17.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    منظور شما از نوشتن آدرس ایمیلتان چیست اگر سوالی دارید مطرح کنید.

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

ببخشید دوستان من چند تا سوال داشتم .

من دوسال پیش یک تلویزیون ال ای دی سامسونگ سری 5 به مدل UA40C5550 QR از نمایندگی سام سرویس خریدم . ولی نمیدونم که این مدل تیونر دیجیتال داره یا نه؟

منوی مخفی برای چیه ؟ و چه کار خاصی میشه انجام داد ؟

پورت لن برای چیه؟ تلویزیون من که مرورگر اینترنتی نداره پورت شبکه پس برای چیه؟

سیستم ALL SHARE چه کاربردی داره وقتی که من سرچ کردم مودم وایرلس و تبلت منو پیدا نکر د . یعنی فقط روی تبلت های سامسونگ کار میکنه؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ببخشید دوستان من چند تا سوال داشتم .

من دوسال پیش یک تلویزیون ال ای دی سامسونگ سری 5 به مدل UA40C5550 QR از نمایندگی سام سرویس خریدم . ولی نمیدونم که این مدل تیونر دیجیتال داره یا نه؟

منوی مخفی برای چیه ؟ و چه کار خاصی میشه انجام داد ؟

پورت لن برای چیه؟ تلویزیون من که مرورگر اینترنتی نداره پورت شبکه پس برای چیه؟

سیستم ALL SHARE چه کاربردی داره وقتی که من سرچ کردم مودم وایرلس و تبلت منو پیدا نکر د . یعنی فقط روی تبلت های سامسونگ کار میکنه؟؟
    دوست عزیز
    تلویزیون شما دیجیتال ندارد.منوی مخفی در بعضی از موارد برای اصلاح سیستم که دچار نقص شده است کاربرد دارد یا فعال سازی موارد خاص . پورت لن در تلویزیون شما کاربرد اتصال به شبکه کامپیوتر را دارد . و AllShare Play
    فایل های عکس، موسیقی و فیلم که روی دستگاهUSB) Mass Storage Class MSC) کامپیوتر یا دستگاه ،DLNA برای مثال، (تلفن موبایل) قرار دارد را روی تلویزیون تماشا یا پخش کنید.
    برای پخش محتوایی که بر روی کامپیوتر یا تلفن همراه سازگار باDLNA قرار دارد، باید تلویزیون و کامپیوتر را به یک شبکه وصل کنید و نرم افزار شبکهAllShare را بر روی کامپیوتر دانلود کنید. به علاوه، برای پخش محتوایی که بر روی دستگاه سازگار باDLNA قرا دارد، باید شبکه بی سیم داشته باشید.
    و اینترنت tv در تلویزیون شما دارای اپلکیشنهای خاصی است که شما می توانید در حد محدود از اینترنت استفاده کنید. و می توانید با مودم از آن استفاده کنید. و برای استفاده از لب تاب باید از برنامهWIDI سامسونگ استفاده کنید در صورتی که لب تاب شما هسته اینتل داشته باشد. اونم با WIFI تلویزیون تان

اولا چیپست لب تاب باید اینتل باشه(اکثر لب تاب ها هست) و از wifi direct پشتیبانی کنه,از ویندوز 7 استفاده کنید و ویندوزتون حتما آپدیت باشه!!چون این تکنولوژیسال 2012 ارائه شده است و ویندوز 7 که من و شما استفاده میکنیم قدیمی هست وباید حتما آپدیت باشه. جدیدترین درایور های چیپست و وایرلس لب تابتونو پیدا کرده و نصب کنید(فقط بخاطر اینکه به مشکل برنخورید)
    بعد به این صفحه برید:
    برنامه intel widi از اینجا دانلود کنید:
    روی لب تابتونون نصب کنید.
    اینم آموزشش هست:
    به قسنت smart share تلوزیون برید و گزینه wifi - direct روشن کنید.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by matinpour; 17-03-2013 at 17:20.

7. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من یک سامسونگ 40ES6950 دارم برای تنظیمات اینترنت وارد منوی مخفی شدم و یک سری آیتم های دیگر را به هم ریختم مثل TYPE” and “FRONT COLOR حالا تلویزیون غیر قابل استفاده شده کسی هست راهنمایی کنه.
    ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    من یک سامسونگ 40ES6950 دارم برای تنظیمات اینترنت وارد منوی مخفی شدم و یک سری آیتم های دیگر را به هم ریختم مثل TYPE” and “FRONT COLOR حالا تلویزیون غیر قابل استفاده شده کسی هست راهنمایی کنه.
    ممنون میشم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    ممنون میشم
    دوست عزیز

تنظیمات ریست
    دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv

type A1AF0E یا 40A1AF6Eو FRONT U-T-CL -M67 یا U-T-CG-M61 این را بر اساس مشخصات مدل تان محاسبه کردم و فریم ورتان را از این سایت دانلود ونصب کنید مدل نام گزاری ایران 40ES6950 و خارجی آن 40ES6200 میباشد.اینم آدرس سایت

آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعل نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
    Last edited by matinpour; 20-03-2013 at 13:25.

11. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

سلام.مدل تلویزیون من ua46d5500rr هست.آیا گیرنده دیجیتال داره؟
    اگر داره نحوه فعال کردن آن چگونه است؟

ایا internet TV داره؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •