این راکستار هم که همش تاریخ بازیو عقب میندازه.الان فک کنم بار دهم هستش که این کارو میکنه.دیگه خودشو گ.. کرده.
این راکستار هم که همش تاریخ بازیو عقب میندازه.الان فک کنم بار دهم هستش که این کارو میکنه.دیگه خودشو گ.. کرده.
دوستان من این سایت هایی که هستن اصلا تخصصی نمیگن .
فقط یه مقایسه انجام میدن . برای مقال اگه بازی مینیموم پیشبینی شدش (که اصلا هیچ وقت هم درست نیست) CPU 2.7 باشه اگه سی پی یو شما 2.6 هم باشه باز قبول نمیکنه . چون یه مقایسه ساده ساده هستش و هیچ اساس منطقی نداره !
مطمئن باشید gta iv روی سیستم های 2.5 GHZ یک هسته ای به بالا جواب میده , لازم نیست 4-5 (!) هسته داشته باشیم !
البته توي سري اينتل نه Amdمطمئن باشید gta iv روی سیستم های 2.5 GHZ یک هسته ای به بالا جواب میده , لازم نیست 4-5 (!) هسته داشته باشیم !
کلا یه هسته ای اینتل قدرت مند تر از AMD هست .
آخه من نمیدونم این بازی Core 2 Quad میخواد چیکار ؟ مگه خدا دارن میسازن که توی ریکومانند نوشته C2Q !
اصلاً به GamePlay هایی که من دیدم نمی خوره این بازی یه Cpu چهار هسته ای بخواد!
دیگه از Crysis 2 و Dead Space و ......... که بیشتر نیست! هست؟؟؟؟ نیست بابا!!!
به نظر من که همش الکیه!
مقایسه ای با محصول کرایتِک شد؛ از لحاظ نظری عرض کنم که بعضی برنامه ها به پدازنده قویتر نیاز دارند.
اقا واسه منم به cpu گیر داد
ولی بقیشو قبول کرد![]()
Crysis 2 ای در کار نبوده اون Crysis Warhead هست و یک ادامه برای Crysis اصلی به حساب نمیاد!!!دیگه از Crysis 2 و Dead Space و ......... که بیشتر نیست
دوست عزیز GTAIV یه بازی FreeRoam هست و یه شهر خیلی بزرگ !
ممکنه Crysis مثل این باشه ولی مطمئن باش محیط گرافیکی GTA خیلی بزرگ تره .
GTA:SA رو تا آخر بردی ؟ اگه برده باشی منظورم رو میفهمی![]()
برای من در حالت recomended فقط از cpu ایراد گرفت که 4 هسته ای نیست ولی بقیه رو قبول کرد
برای حالت requirement هم همش رو قبول کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)