تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 510 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

خیلی‌ ممنون
    این بازی به من نیومده،بی‌خیال بازی شدم
    تو این مدت کوتاه بدجور بازیش رفته رو اعصابم
    ۱ مرحله هم نتونستم برم،همش دوره خودم پیچ میخورم یا می‌میرم

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

Help
    دوستان من وقتی میرم تو Beast Form دیگه به حالت اولیه برنمیگرده!!! از چی میتونه باشه؟
    بخاطر تعداد افرادی هست که تو حالت بیست میکشید
    باید زمان بگذره تا برگردید
    دکمه t بزنید و چند ساعت برید جلو البته یکمی هم باید مکس کنید بعد از جلو رفتن در زمان تا به حالت انسانی برگردید

---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------

خیلی‌ ممنون
    این بازی به من نیومده،بی‌خیال بازی شدم
    تو این مدت کوتاه بدجور بازیش رفته رو اعصابم
    ۱ مرحله هم نتونستم برم،همش دوره خودم پیچ میخورم یا می‌میرم
    حتما روش درستی رو برای بازی انتخاب نکردید

3. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.

آقا من الان چند روز میشه دوباره بازی رو شروع کردم اولش که دیدم نمی چسبه گزاشته بودمش کنار.

-اول اینکه گفته بودم گرافیکش کمه و اینا ...باید بگم حرفم و پس میگیرم همچین جزییاتی مخصوصا در محیط های بسته کم نظیر هست همین آدمو مشتاق به دیدن ادامه بازی میکنه خیلی خوبه.

-دوم اینکه گفته بودم داستان خوبی نداره و اینا... باید بگم الان که رسیدم به اون دیوار کتیبه مانند تا اسرار Alduin اگه اشتباه نکنم و بدست بیاریم تازه داره خوب میشه نمی دونم چند درصد راه و رفتم فک کنم نصف شده باشه نه؟ ولی داره جالب میشه قشنگه مثل افسانه هاست...

حالا چندتا نکته :
    1-این لول بندیش چطوریه من تا اینجایی که رفتم چیزی ازش سر درنیاوردم اصلا جذاب نیست !یعنی توی این چنین بازیهایی که اساسا بالا رفتن مهارتها و ...جز زیبایی های یک بازی باید محسوب بشه که آدمو ترغیب به ارتقا بده وجود نداره !

مثلا این جدولش توی اون کهکشان چطوریه؟ مثلا من از کجا باید بدونم منی که دارم با تیر و تبر بازی رو پیش میبرم به چه پرک هایی نیاز دارم؟دوهزارتا منو داره اخرش ادم می مونه کدوم برای چی هست! اصلا مثل RPG های کلاسیک دسته بندی نمی کنه مهارتاشو فک کنم خودشون متوجه شدن نباید اینطوریش میکردن...نـــه؟

2-این ظاهر منوهاش خیلی سادس مخصوصا Inventory و ...،آخه بازی باستانی با یه منوی اینطوری بهم میاد؟! اصلا آدم لذت نمیبره!فک کنم بقیه دوستان هم همین نظر رو دارن نه! البته خونده بودم یکی از بچه ها هم گفته بود ای کاش شبیه یه پوستی چیزی بود که احساس بشه داری تو تاریخ 2000 سال قبل از میلاد گشت میزنی!(فک کنم وقت نداشتن بسازن با این عظمت محیط وگرنه چیزی بود این! )

3-بازی باگ زیاد داره شرط میندم حتی یه بارم تستش نکردن تا عیباشو بگیرن سریع رفتن روی پروژه نسل بعدی!از این لحاظ DA.O بی نظیر بود.

4-من توی xp که بازی میکنم عادیه اما تو 7 بازی می کنم حالت تهوع میگیرم! هم این هم بتمن چرا؟ کسی علت و میدونه؟

5-اومدن اژدها داستان بازی رو خراب میکنه اینکه هی باید اژدها بکشیم چندان جالب نیست یادمه توی دراگون ایج یه آرچدمون بود که غول آخر بود تازه در حاشیه داستان بود که خیلی بهتر بود اونطوری.

6-با اینکه بازیش تازه داره خوب میشه ولی اون حس حماسی رو به آدم نمیده!یعنی من یادمه DAکه بازی میکردم فرداش باید میرفتم سرکار(سر ساختمون) هی می رفتم می خوابیدم باز دوباره بلند میشدم بازی میکردم ،باز دوباره می خوابیدم میدیدم که خوابم نمی گیره باز بازی میکردم!یه جوری که صبح میشد و من آخر ده دقیقه هم نمی خوابیدم!(یعنی اینقدر داستان تمیز بود )

7-روابط در این بازی خیلی سرد هست اصلا جذاب نیست مخصوصا اینایی که دنبالمون را میوفتن، مثل چوب خشک می مونن نه خنده ای نه گریه ای هیچی ...!متاسفانه خیلی ضعیف کار کردن مخصوصا مکالمه ها که چنگی به دل نمیزنه.

8-آیتمایی که میگیریم مثل سلاح و ذره و ...خیلی قشنگن ندیدم توی هیچ بازیی اینطوری باشن طبیعی هستن

9-تعداد دشمنا خیلی کم هست البته هر دونشم خیلی سخت هستن مخصوصا اگه ذره داشته باشن منظورم اینه که تاکتیک جنگی دیگه اینجا کاربرد نداره (چون هم تعداد ما کم هست هم دشمنا که خیلی حیف شد.)

10-بازی سعی کرده مثل واقعیت باشه مثل زخمی شدن و نیمه جون شدن و کلا رفتارای مردم توی کوچه خیابون و ...

11-گذاشتن نژادی مثل سوسمار و مارمولک ...واقعا دیگه ضایع بود! آخه مارمولک پیرهن و شلوار تنش میکرد! باز الف و کوتوله و ... یه چیزی چون وجود داشتن که بعدا نژادشون منقرض شد !

در کل بازیه خوبیه مثلا روزی یکی دو ساعت آدم پیش بره میارزه (حالا ما که زبانمون تا حدودی خوبه و متوجه حرفاشون میشیم تازه اینطوری گفتم) اما نه در این حد که بهش اون همه نمره بدن فک کنم 8 تا 8.5 خیلی استاندارد هست

راستی من قصدم نقد کردن و ایراد گرفتن از بازی نبود فقط به عنوان یه کاربر عادی اومدم اینو گفتم دوستان اگه همون شماره 4 رو راهنمایی کنن ممنون میشم

5. 3 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

اینم آپدیت های این دو سه روزه من

فقط در مورد عکس اول بگم یه 6 7 تا دیگه تیرول تیکه تیکه شده هست ولی نتونستم تو عکس جا بدم یه عکس دسته جمعی بگیرم در ضمن همشون دسته جمعی حمله کردن

لول رو 51 فعلا

این لباس هم 15000 چوب برام آبخورد تا اینجا برسه ایمپروو کل لبس و اسلحه ها رو leg هست

7. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینم آپدیت های این دو سه روزه من

فقط در مورد عکس اول بگم یه 6 7 تا دیگه تیرول تیکه تیکه شده هست ولی نتونستم تو عکس جا بدم یه عکس دسته جمعی بگیرم در ضمن همشون دسته جمعی حمله کردن

لول رو 51 فعلا

این لباس هم 15000 چوب برام آبخورد تا اینجا برسه ایمپروو کل لبس و اسلحه ها رو leg هست
    بدون Enchanting ، اسمیتینگ که به درد نمی خوره ، منم با میج رفتم تو لول 44 ، دستراکشنو ، اسمیتنیگ و اینجانتینگو 100 کردم ، حالا با این که میجم یه heavy armor دراگون ردیف کردم با تقویت کاملا جادویی

9. این کاربر از papillon11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

ماشاالله لول ۵۱
    عزیز یه راهنمایی میکنی‌ کدومارو آپگرید کنم؟
    من الان دارم Block رو آپگرید می‌کنم,ولی‌ زیاد از سپر تو جنگ استفاده نمیکنم،بنظرت آپگرید اون بیهوده نیست؟
    راستی‌ من نفهمیدم این کوئست چیه؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

الان یه جا رفتم واسه جاسوسی ،غیر جادو هیچی ندارم...همه ی اطلاعاتو پیدا کردم ..اما وختی میزنم میخونه...میگه باید فرار کنم ولی اصلا نمیشه فرار کرد میریزن تو سر آدم چن ثانیه نشده میکشن!
    چجوری باید رد کنم اینجارو؟؟

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

بدون Enchanting ، اسمیتینگ که به درد نمی خوره ، منم با میج رفتم تو لول 44 ، دستراکشنو ، اسمیتنیگ و اینجانتینگو 100 کردم ، حالا با این که میجم یه heavy armor دراگون ردیف کردم با تقویت کاملا جادویی
    ممنون از راهنماییت دارم روش کار میکنم
    راستی روش کم خرجی سراغ داری برای بالا بردن انچنتمنت لطفا بگو

ماشاالله لول ۵۱
    عزیز یه راهنمایی میکنی‌ کدومارو آپگرید کنم؟
    من الان دارم Block رو آپگرید می‌کنم,ولی‌ زیاد از سپر تو جنگ استفاده نمیکنم،بنظرت آپگرید اون بیهوده نیست؟
    راستی‌ من نفهمیدم این کوئست چیه؟
    عزیز بلوک تو جنگ های تن به تن خیلی قدرتمنده
    تو تصویر مشخصه بلوک رو 100 کن همونایی که تو تصویر میبینی پرک کن
    بلوک رو با یه شمشیر one-hand استفاده بکن

زمانی که ده تا Troll یا Bandit سرت میریزن فقط بلوک کن و شمشیر بزن
    هروقت بلوک رو 100 کردی بهم بگو تا بگم کدومارو پرک کنی

13. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

[QUOTE=*Forgotten*;6679287]ممنون از راهنماییت دارم روش کار میکنم
    راستی روش کم خرجی سراغ داری برای بالا بردن انچنتمنت لطفا بگو

دوکار می تونی بکنی اول اینکه خنجر آهندی که خیلی راحت درست میشه رو نگه داری بعد دوره بیفتی سول جم جمع کنی بعد خنجر رو انچانت کنی ، دوم اینکه یکی از اسلحه های خوفتو با سول ترپ تقویت کنی بعد دوره بیفتی جونور بکشی بعد هی اسلحه تو شارژ کنی ، البت انچانتی که روی میز انجام میشه به نظر سریع تر لول آپ می کنه ، اگه بلک استار داشته باشی که چه بهتر می تونی روح آدم ها رو بگیری بعد هی با همین بلک استار شارژ کنی تا حی خالی شه بعد دوباره پرش کنی همین روندو ادامه بدی

15. این کاربر از papillon11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

عجب بازی هستش هرچی جلوتر میری بیشتر درگیرش میشی
    فقط 2 تا سوال دارم
    1)راهی هست که بشه برای هر کلید یه spell تعریف کرد مثلا با زدن دکمه 1 فلان جادو رو انجام بده
    چون تعداد جادو ها بالا هست و وسط مبارزه هی باید Q رو زد یه جادو رو انتخاب کرد
    2)به نظرتون heavy armor به درد جادوگر می خوره ؟
    رفته بودم college of winterhold بهم گفت لباس هات به درد نمی خوره و یه دست لباس داد که armor کمی داشت ولی enchant داشت که مجیکا رو بالا می برد چون armor کم بود سریع می مردم
    به نظرتون چه نوع لباسی بهتر هستش ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •