تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 227 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روز پیش بازی رو بالاخره تموم کردم
    دیر بازی رو شروع کردم و دیر هم تموم کنم و کلا نسبت به مس افکت 2 خیلی اشتیاق برای اون نداشتم
    در مورد بازی خب درسته از یه سری نظرها نسبت به قبل پیشرفت داشته مثل سیستم مبارزات که نسبت به قبل خیلی بهتر بود و در مورد این موارد خیلی میشه صحبت کرد و نمیشه از ویژگی های مثبت اون گذشت ولی هر چه قدر هم در مورد این ویژگی های بازی بگیم می رسیم به مهترین قسمت بازی یعنی داستان اون که آخرش همه چی رو به باد میده! طرفدارای بازی از اولین شماره بازی تا به الان 5 سال برای بازی صبر کردن و توی شماره اول و دوم انتخاب های مهم زیادی توی بازی بود که خیلی ها منتظر بودن که تاثیر اونا رو ببینن ولی عملا انتخاب های شماره قبلی توی پایان این سه گانه تاثیر خاصی نداره!

پایان بازی کلیتش مشکل داره و هیچ جوری نمیشه اونو توجیه کرد و طرفدارا واقعا حق دارن که ناراحت باشن
    یه سایت هم 5 دلیل اورده که در مورد پایان بازی حق با طرفدارانه و به نظرم حرف های اون درسته:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bioware بر خلاف سال 2009 و 2010 که با Dragon Age و Mass Effect 3 کلی ازش تقدیر شد و کلی جایزه تصاحب کرد ، دو سال متوالی بعد از اون رو با شماره بعدی این بازی ها جوری عمل کرد که فقط خشم طرفداران اون دو تا بازی رو به همراه داشت. 2011 که Dragon Age 2 رو منتشر کرد که اون قدر تغییر توی بازی داده بود که بازی به کل شکل و شمایلش عوض شده و یه جورایی مثلا می خواستن شبیه مس افکت باشه که به خاطر همین نتونست موفقیت قبلی رو تکرار کنه و مورد انتقاد شدید طرفدارا قرار گرفت. 2012 هم که با Mass Effect 3 کلیه حاشیه ساز شد و طرفدارا حتی نسبت به قضیه Dragon Age 2 هم بیشتر خشمگین شدن و اینم به خاطر اینه که Bioware اشتباهات متعددی کرد مثل عرضه DLC روز انتشار بازی برای پول بیشتر و یا از اون بزرگتر پایان بازی که خودش به تنهایی برای عصبانیت طرفدارا کافیه!
    فکر کنم Bioware مسائلی مثل رومنس براش خیلی مهمتر بود و توی این شماره این قسمت پیشرفت داشت و یه جورایی با همه میشد رومنس داشت!!

توجه کنید که خود من طرفدار Bioware هستم و اونایی که از مدت ها قبل منو می شناسن می دونن که چه قدر این شرکت رو دوس داشتم و حتی بعضی ها به شوخی می گفتن تو یکی از اعضای این شرکتی... ولی این که طرفدار اونم دلیل نمیشه که هر چیزی منتشر شد الکی بیام ازش طرفداری کنم و من واقعا تعجب می کنم چه جوری بعضی ها این پایان بازی رو با دلایلی توجیه می کنن. این کار فقط پاک کردن صورت مسئله ست...

در ضمن این قضیه dlc برای درست کردن پایان بازی بیشتر شبیه یه شوخی می مونه!
    وقتی یه سه گانه می خواد تموم بشه دیگه باید همه چی بعد پایان بازی جم و جور بشه و این که بعد از اون یه dlc داستانی برای روشنتر کردن داستان بازی بیاد اصلا جالب نیست. حالا اگه قرار باشه به غیر از اون ، پایان بازی هم عوض بشه که دیگه خیلی بدتر. اصلا معنی نداره وقتی یه بازی پایانش بد و اشتباه زیادی داشت بعد یه دفعه سازندگان بیان یه جوری قضیه رو ماست مالی کنن و پایان رو تغییر بدن که اگه این اتفاق بیافته جزو عجیبترین وقایع دنیای بازیه!!

در نهایت باید بگم که فعلا انگیزه ای برای دوباره رفتن بازی ندارم
    امتیازی هم که کاملا مناسب بازی می دونم به این صورته:

داستان: 7
    مثل شماره های قبلی انتخاب هایی توی بازی وجود دارن که بعضی از اونا در نوع خودشون خیلی جذابن. همچنین شخصیت پردازی و دیالوگ ها هم خوبن. اما در نهایت پایان بازی جوریه که به راحتی میشه چند نمره از داستان بازی کم کرد اگه قرار بود به پایان بازی هم امتیاز بدم امتیاز 4 رو مناسب اون می دونستم...

گیم پلی: 8.5
    مبارزات بازی عالی طراحی شدن و هوش مصنوعی دشمنان خیلی بهتر شده. قسمت هایی مثل تنوع اسلحه ها و آپگرید اسلحه ها نسبت به قبل بهتر شدن. اما نکته منفی گیم پلی که باید اشاره کرد ماموریت های فرعی ضعیفه که اصلا طراحی خوبی ندارن...

گرافیک: 9
    گرافیک پیشرفت زیادی نسبت به قبل نداشته ولی هنوز هم در سطحی بالا و راضی کننده ست...

صدا و موزیک: 9.5
    موزیک های بازی خیلی خوبن اما ای کاش Clint Mansell توی ترک های بیشتری نقش داشت که در اون صورت این قسمت شاهکار می شد . در مورد صداگذاری هم که همیشه Bioware این قسمت رو به بهترین شکل و بدون نقص درست می کنه...

جذابیت: 9
    بازی جذابیت خیلی بالایی داره و جزو بازی هایی هست که غرق در دنیای اون میشید...

امتیاز کل: 8.6

2. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

Bioware بر خلاف سال 2009 و 2010 که با Dragon Age و Mass Effect 3 کلی ازش تقدیر شد و کلی جایزه تصاحب کرد ، دو سال متوالی بعد از اون رو با شماره بعدی این بازی ها جوری عمل کرد که فقط خشم طرفداران اون دو تا بازی رو به همراه داشت. 2011 که Dragon Age 2 رو منتشر کرد که اون قدر تغییر توی بازی داده بود که بازی به کل شکل و شمایلش عوض شده و یه جورایی مثلا می خواستن شبیه مس افکت باشه که به خاطر همین نتونست موفقیت قبلی رو تکرار کنه و مورد انتقاد شدید طرفدارا قرار گرفت. 2012 هم که با Mass Effect 3 کلیه حاشیه ساز شد و طرفدارا حتی نسبت به قضیه Dragon Age 2 هم بیشتر خشمگین شدن و اینم به خاطر اینه که Bioware اشتباهات متعددی کرد مثل عرضه DLC روز انتشار بازی برای پول بیشتر و یا از اون بزرگتر پایان بازی که خودش به تنهایی برای عصبانیت طرفدارا کافیه!
    فکر کنم Bioware مسائلی مثل رومنس براش خیلی مهمتر بود و توی این شماره این قسمت پیشرفت داشت و یه جورایی با همه میشد رومنس داشت!!

در ضمن این قضیه dlc برای درست کردن پایان بازی بیشتر شبیه یه شوخی می مونه!
    وقتی یه سه گانه می خواد تموم بشه دیگه باید همه چی بعد پایان بازی جم و جور بشه و این که بعد از اون یه dlc داستانی برای روشنتر کردن داستان بازی بیاد اصلا جالب نیست. حالا اگه قرار باشه به غیر از اون ، پایان بازی هم عوض بشه که دیگه خیلی بدتر. اصلا معنی نداره وقتی یه بازی پایانش بد و اشتباه زیادی داشت بعد یه دفعه سازندگان بیان یه جوری قضیه رو ماست مالی کنن و پایان رو تغییر بدن که اگه این اتفاق بیافته جزو عجیبترین وقایع دنیای بازیه!!

در نهایت باید بگم که فعلا انگیزه ای برای دوباره رفتن بازی ندارم
    امتیازی هم که کاملا مناسب بازی می دونم به این صورته:
    پول مسعود جان. مس افکت 1 و 2 به خاطر این خوب بود که بایو ور در ساخت مجبور نبود حرف صد نفر رو گوش کنه.

بزار جزیان extended cut رو بگم برات: کیسی هادسون گفته ما فکر نمیکردیم اینقدر نیاز باشه این صحنه های اضافه و تقاضا زیاد باشه! (صحنه هایی مثل سرنوشت یاران، کهکشان،....) یکی از ضعیف ترین اظهارات تاریخ بازی های کامپیوتر! حالا چرا این اتفاق افتاد و این بخش کوچک حذف شد؟ همش برای سود بیشتر و معنا پیداکردن dlc ها صورت گرفته! برای مثال قبل از پخش بازی اعلام شد که در طول بازی راز پشت پرده کیپر ها فاش میشه! شما در طول بازی به codex ، مرحله و یا intel دست پیدا نمیکنی که در مورد کیپر ها باشه. وقتی به منشا کیپر ها پی ببری خود به خود به منشا ریپر ها هم میرسی. این بخش در بازی اصلی وجود نداشت و احتمال زیاد به صورت dlc بیااد. حالا شما تصور کن چند دیالوگ اضافی که به خاطر همین dlc به extended cut اضافه میشه. همه این ها باعث میشه که گیمر ها مجبور شن تمامی dlc هارو بخرن تا به همه چیز در extended cut برسن! در همین حین هم بایو ور یک سری تغییراتی که هوادارا میخوان رو میده و در نهایت extended cut میاد و خیلی از هواداران از خدا بی خبر رو راضی میکنه.

4. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

وحيد نظرت در مورد Indoctrination Theory چيه؟ حتما ديديش ولي اگه نديدي:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

این عکسه دقیقا چیه ؟من نمیفهمم..من همچین چیزی آخر بازی ندیدم:

قرار بوده انتخاب هامون اینجوری باشه که بعدا مدلشو عوض کردن؟

8. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این عکسه دقیقا چیه ؟من نمیفهمم..من همچین چیزی آخر بازی ندیدم:

قرار بوده انتخاب هامون اینجوری باشه که بعدا مدلشو عوض کردن؟

شوخیه

10. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشخص نشده کی Extended cut میاد؟

12. این کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مشخص نشده کی Extended cut میاد؟
    مرداد احتمالا

14. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

الان که دارم مس افکت دو رو دوباره بازی میکنم واقعا به افتضاح بودن مس افکت 3 پی میبرم!
    تو تمام جهات به جز یکی دو مورد مثل سیستم مبارزات مس افکت سه یه افتضاحه به تمام معنائه! البته این بین توی سیستم مبارزه melee باید یه چیزی فراتر از افتضاح به کار برد!!
    اول از همه از گرافیکش شروع میکنیم که بعد از این همه سال تغییر و پیشرفت اون چنانی نمیبینیم! حتی جزئیات گرافیکی مثل تخریب و... توی 2 خیلی بهتر بودن... بدترین جاش که توی ذوق میزد اون صحنه ای بود که بعد از پایگاه گت ها شپرد با دسترویر ریپرها داشت حرف میزد...تقریبا میشه گفت ریپره از روز اولش هم سالمتر بود بعد از خوردن اون همه آتش سفینه ها! چیزی به نام تخریب تو این بازی جائی نداشت! توی نسخه دو باز یه تعداد جعبه بود که خراب مبشدن ولی اینجا از اونها هم خبری نبود! *_*
    موزیک ها زیبا بودن ولی صداگزاری بازی هیچ تعریفی نداشت...توی نسخه دو حتی میتونستی صدای دشمنها رو که موقعیتشون رو اعلام میکردن بشنوی مثلا taking cover..reload ... ولی توی این نسخه جز صدای شلیک گلوله از زمین صدا درمیومد از کاراکترها نه!!
    دیگه اثری از خون هم حتی نبود! توی نسخه دو چهره کاراکترها ضعیف بود و هیچ حسی رو منتقل نمیکردن و امید داشتیم که توی این یکی این قضیه اصلاح بشه ولی زهی خیال باطل!
    کمبود مراحل از نقاط ضعف دیگه بود که بدجور توی ذوق میزد...نزدیک 60/70درصد مراحل توی ستادل بودند و شامل خرید یه چیزی و تحویلش به یه نفر میشد!! فکر کنم شپرد پستچی میشد بیشتر به تفعش میبود!!
    دوستان اگه یادشون باشه توی نسخه دو حتی با اسکن کردن سیاره ها و رفتن به کهکشان هائی که حتی توشون ماموریتی نداشتی میتونستی ماموریت های جانبی جالبی پیدا کنی.
    تنوع دشمنها هم آزاردهنده بود که نمیشه زیاد به سازنده ها ایراد گرفت چون به جز ریپرها و چندتا سایبروس بدبخت کس دیگه ای رو نمیشد کشت و باید به اصطلاح هندی بازی میشد و اتحاد و ازاین حرفا........
    اون کروگان مونث که ته خنده بود! کروگان مذکر که فقط یه لباس تنش کرده بودن!!
    پایان بازی هم من چیزی نگم خیلی بهتره :| . اساتید گفته هارو گفتند.
    بقیه مسائل هم که برگرفته از نسخه های قبل بودند و هیچ نوآوری توشون دیده نمیشد!
    در نهایت باید به بیوار و صد البته به الکترونیک آرتز بابت اینگونه به پایان رسوندن افسانه شپرد تسلیت گفت و فقط تاسف خورد!
    البته به EA بیشتر چون با بستن دست سازندش بیووار و کم کردن بودجه عمده تقصیرها گردنه اونه!

درنهایت بگم که این فقط یه اظهار نظر شخصی یه طرفدار مس افکت بود (البته طرفدار تا نسخه 2 ـش)
    Last edited by Raikage; 24-04-2012 at 20:56.

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

یه سوال بی ربط ولی چه کنم که مجبورم
    واسه نصب دی ال سی ME1 bring down the sky سریال میخواد هر چی گشتم پیدا نکردم چجوری نصبش کنم ؟ بازم معذرت چون جاش اینجا نبود

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

عالی بود اگه واقعا اینجوری باشه که به نظرم هست ... نمیدونم چی بگم واقعا عالیه... همه چی منطقی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •