سودش میشه ماهی 28500 که بصورت ماهیانه واریز میشه. سود بانک بصورت روزشمار است یعنی برای روزهایی که موجودیتون بالای 1 میلیون بوده سود 19 درصد و برای روزهایی که کمتر زا یک میلیون بوده سود 7 درصد میده که مجموع آنها در پایان ماه به حساب شما واریز میشه.
سودش میشه ماهی 28500 که بصورت ماهیانه واریز میشه. سود بانک بصورت روزشمار است یعنی برای روزهایی که موجودیتون بالای 1 میلیون بوده سود 19 درصد و برای روزهایی که کمتر زا یک میلیون بوده سود 7 درصد میده که مجموع آنها در پایان ماه به حساب شما واریز میشه.
اگه مجودی رو بیشتر کنم سود اتوماتیک بالا میره یا باید دوباره فرمی چیزی پر کنم؟
دوست عزیز سود شما روز شمار هست یعنی با توجه به موجودی روزانه شما محاسبه میشه اگر فردا موجودی شما 3 میلیون باشه به 3 میلیون سود میده و اگر روز بعدش یک میلیون باشه به 1 میلیون سود میده و سود این دو روز رو با هم جمع میکنه. بنابراین نیازی به پر کردن فرم نیست.
شماره تلفنبانک بانک پارسیان چنده ؟ هر شماره ای رو می گیرم می گه در شبکه موجود نمی باشد؟ شماره ای که ار طریق اون می شه مانده حساب رو فهمید لازم دارم.
همه شماره ها رو امتحان کردم . می گه در شبکه موجود نمی باشد.
داخل سایت پارسیان قسمتی برای سرچ شعبه وجود دارد یکی از شماره های شعبه درج شده مربوط به تلفنبانک شعبه است
اونجا شماره های شعب رو نوشته . من منظورم شماره تلفتبانکه. مثلا برای بانک صادرات 09602 هست . برا بانک پارسیان زده 84841000 یا شماره های دیگه که من هرچی زنگ می زنم می گه در شبکه موجود نمی باشد . فکر نمی کنم هر شعبه یک تلفن بانک داشته باشه.
بانک ملت اعلام موجودی اینترنتی نداره؟
10 میلیون رهن کامل خونه که میگن یعنی چی دقیقا ؟
بعد از اتمام قرار داد 10میلیون رو میگیری ؟ چقدر باید به صاحب خونه بدی ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)