ببين حالا كه اين كار كرده قرار رو بر اين بذار كه پدرشو در بياري!
آدرسو هم بذار همين جا همه ببينن آبروش بره...
از همه تهروني ها درخواست ميكنم بريد پدرشو در بياريد مرتيكه بي وجدان مال حروم خور!!!!!!
ببين حالا كه اين كار كرده قرار رو بر اين بذار كه پدرشو در بياري!
آدرسو هم بذار همين جا همه ببينن آبروش بره...
از همه تهروني ها درخواست ميكنم بريد پدرشو در بياريد مرتيكه بي وجدان مال حروم خور!!!!!!
به صنفشون و دفتر شکایات خود علاالدین هم شکایت می کنم
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
پاساژ علاالدین طبقه همکف پلاک 48/1 فروشگاه 110 ... رو تابلوش هم نوشته HTC 110
کلا گفتم این تو ارزوهای برو بچه سونیه اخه براویا براویا میکردین دیدیم چیز شاخی ام نیست یعنی کاملنم معمولیه : دی نه زاویه دید داره نه کیفیت انچنانی
تو که همهچیو گفتی که : دی
میدونم در این طرح اولیه هست ولی کلا گفتنم که ارزوشونه اینجوری کیفیت داشته باشه این براویا انجین
عزیزم هنوز که نیومده ببینیم مثل ارک ترک میخوره یا نه شما صبر کن بیاد دست چند نفر بعد معلوم میشه که جنس بدنش همونه یا بهترش کردن : دی
بارها و بارها گفتم از علاالدین خرید نکنید
دوست عزیز من همیشه از علاالدین گوشی می خرم ولی طبقات بالا
وقتی یارو 5-6 میلیون حتی بیشتر اجاره میده بایدم کلاه بذاره سر مردم
همیشه از طبقات پنجم ششم خرید کنید.
خدا کنه زاویه دیدش درست بشه تا دهن بعضی ها بسته شه .
دیگه هر چی باشه صفحه نمایشش بعد از مدتی مشکل دار نمی شه ، ( قابل توجه بعضی ها )![]()
همه تهروني ها بريد جلو مغازش بگيد ما اعتراض داريم ... تعطيلي نياز داريم
يا مثلا بگيد نيروي انتظامي تشكر تشكر
بعدشم كه پيروز شديد بگيد ما برديمو ما برديم چلو كبابو ما خورديم![]()
تایید میشه حرف مهدی !
یه نکته هم میگم براتون واسه خرید از طبقه 5 و 6 علاالدین !
روی برچسب جعبه گوشی نگاه کنید ! حتماً یدونه تاریخ خورده باشه ! اگه دوتا خورده باشه یعنی یبار رفته و برگشته و دوباره داره فروش میره ! اینو یکی از خود علاالدینی ها که آشنام بود بهم گفت !
خود من ایکس10 رو طبقات پایین زیر 480 قیمت نداشتم ! تازه واسه خرید باید برنامه هم نصب میکردیمنم رفتم طبقه 6 یدونه خریدم 430 ! هیچ مشکلی هم نداره !
میذاشتین فرهوده براتون از شیراز گوشی بخره بفرسته
بنده خدا پول یهم نمیگیره
محل کارش توی موسسه خیرات
عزیزم دقیقا از قافله عقبی چون اون مشکلم نرم افزاریه با اپ حل شده و میشه
دهن بعضیا خیلی وقته باز مونده چون چیز شاخی ازتون ندیدم بزارید یکیم دیگه نکم بپاشم رو زخمتون : دی این مسائله وقتی بیشتر جلوه میکنه که شما هنوز دوال کور ندارید درحالی که همه شرکتا خیلی وقته دارن دوال کور میفروشن : دی حالا اشکال نداره منتظر باشید خدا بزرگه : دی
اخه با 4 تا عکس که نمیشه چیزی رو ثابت کرد کهکلا گفتم این تو ارزوهای برو بچه سونیه اخه براویا براویا میکردین دیدیم چیز شاخی ام نیست یعنی کاملنم معمولیه : دی نه زاویه دید داره نه کیفیت انچنانی
شما مثل اینکه زیاد از اون زاویه دید استفاده می کنید واسه استفاده از گوشیتون
بازم این بحث دوال کور شروع شد
نداریم که نداریم واسه چی طرف بیاد که پول دوال کور بده وقتی میبینه استفاده ای نداره؟
شما که دوال کور داری بگو از دوال کور چه استفاده ای می کنی؟؟؟؟ که توی گوشی سینگل کور نمیشه انجام داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)