ببخشين من متوجه نشدم اگه ميشه اموزش گام ب گام بديد متوجه بشم
ضمن اينكه من از ياهو مسنجر هم استفاده ميكنم
ببخشين من متوجه نشدم اگه ميشه اموزش گام ب گام بديد متوجه بشم
ضمن اينكه من از ياهو مسنجر هم استفاده ميكنم
وارد سایت یاهو شوید. ایمیل و پسوردو بدید و وارد شوید.سمت راست شکل یک چرخ دنده هست همون ستینگ پروفایل. موس رو روش نگه دارید تا کشوی منو باز بشه. گزینه دوم از اخر نوشته پروفایل ادیت. روش کلیک کنید و دومرتبه صفحه ای میاد که ازتون پسورد میخاد پسوردو بدید و وارد بشید. در این صفحه چهارمین گزینه از پایین نوشته
Add alies yahoo profile
این گزینه هر اسمی دوست دارید بزارید و. ادد رو بزنید.فردا تصویرشم میزارم.
Sent by Tapatalk
دوستان راهی نیست که ایمیلی که دی اکتیو شده و اینفو نداریم کمتر از 3 ماه حذف بشه که بشه زودتر دوباره ساختش؟
جدیدا اگه تماس بگیریم برامون کاری می کنند؟
کسی میتونه تماس بگیره؟
دوستان تو یاهو یه قسمت هست وارد گروه های چت روم میشیم...
از کجا باید رفت یادم رفته یا یاهو من اون قسمت رو نداره؟
دی ماه سال گذشته سایت یاهو گروه های چت(chat room) رو حذف کرد.
2 هفته هم هر روز در یاهو و یاهو مسینجر پیغام داد. از عید میلادی 2013 این امکان از سایت یاهو حذف شد
سلام به همگی. من یه صفحه وب با html , css نوشتم حالا می خوام این پیجو به چند نفر با یاهو یا جیمیل ایمیل کنم ولی نمی خوام اتچ کنم می خوام وقتی طرف ایمیلی که براش اومده رو باز می کنه صفحه html منو ببینه . مثل ایمیلای تبلیغاتی که بعضی وقتا واسمون میاد. با outlookam امتحان کردم ولی نشد. کداشم کپی کردم تو ادیتور بازم نشد. تروخدا راهنماییم کنید از هر کسی بگید پرسیدم ولی هیچکس بلد نیست
کسی جواب این سئوال را نمیدونه؟!
چطور می توم از yahoo سرویس POP3 بگیرم ؟
سلام
آقا دیشب من پسورد میلم و تغییر دادم ! یعنی به صورت کپی پیست تغییر دادم ! پسورد و از یه نت پد به یاهو کپی کردم و حل شد ! دیشب که تست میکردم فقط به صورت کپی پیست یاهو لاگین میکرد ! امروز اومدم میبینم دیگه از همون روش هم جواب نمیده ! یاهو لاگین نمیشه ! هیچ برگشتی هم برای ریست پسورد ندارم ! آقا کمک کنید !
سلام
آیا راهی برای کانفیگ SMTP و POP3 رایگان در اوت لووک هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)