ممنون هادی خان تستش میکنم
2indinit با clock work فرق داره؟ من زیاد تو نخش نبودم
راستی شما میدونی فرق RC1 با nightly build چیه؟ از باتری سیانوژن راضی هستی؟
ممنون هادی خان تستش میکنم
2indinit با clock work فرق داره؟ من زیاد تو نخش نبودم
راستی شما میدونی فرق RC1 با nightly build چیه؟ از باتری سیانوژن راضی هستی؟
آقا این جواب نداد. بجاش یه فایل منجر نصبوندم رفتم تو دل روده موبایل. از توی فولدر سیستم میشه همه اینا رو عوض کرد مثل الارم و رینگ تن و .. ولی هنوز دستم به زنگ اس ام اس نرسیده! جالبه ها معمولا دنبال اون چیزی که میگردم پیدا نمیکنم
حالا باز هم میگردم
و یه چیز دیگهگوشی هر از گاهی یه زنگی میزنه واسه تماس گیرنده ها! یه بار دیفالت رو میزنه که مثل صدای زنگ تلفن رو میزی هست. یه بار god father میزنه که واسه رینگ تن انتخاب شده. یه بار میره یه زنگ دیگه از تو لیست زنگهای دیفالت میزنه :O کسی به این مورد بر نخورده؟
من تو 2.1 همین مشکل رو داشتم . یک باگ کوچیکه که تو 2.2 حل شده برای من .
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------
2indit هم یک برنامه هست که گوشی رو میبره تو ریکاوری و فکر کنم برای دیفای باشه فقط !
برنامه ساده ای هست و کار کردن باش خیلی راحته
در مورد باطری که دیفای کلا" خیلی خوب هست باطریش و با سیانوژن هم خیلی خوبه . برای من حداقل 2-3 روز به راحتی جواب میده .
دوستان بعد از آپدیت به 2.2.2 یک مشکلی پیش میاد که من به تازگی متوجه شدم و اونم اینه که بعد از اتصال به گوگل مپ و latitude گوشی دیگه دانلود نمیکنه صفحات اینترنت رو باز میکنه ولی از مارکت یا بازار دانلود نمیکنه و connetion error میده من در تلاشم تا یه راهی برای این مشکل پیدا کنم و دوستان دیگه هم اگه با این مشکل مواجه شدن اعلام کنن
منظور "مورد" بود
من مطلبی رو که توی XDA خونده بودم عرض کردم. تخصصی در زمینه بقیه سیستم عامل ها ندارم. ولی بگو جایزش چیه شاید تونستم یه کاری بکنم برات
اگه نرم افزارش مجانی باشه و کار بده یک کارت شارژ ایرانسل 5000 تومانی یا هر چیز معادل اون جایزه میدیم دادا![]()
با سلام از زماني كه گوشي رو به 2.2.2 ارتقا دادم دوام باطري كم شده ( حداكثر 3 روز ) ، قبلا تا 5 روز هم باطريش دوام داشت . چكار بايد انجام بدم كه دوام باطري بيشتر بشه ؟
3 روز که خیلی خوبه اگر با استفاده نرمال باشه .قبلا" 5 روز رو استندبای بوده یا کار هم میکرده!!
سه روز خوبه ؟ ( البته من خيلي مكالمه ندارم ولي فكر كنم ورژن اصليش ، نگهداري باطريش بهتر بود تا اين 2.2.2 ) .
دوستان من سیانوژن رو نصب که کردم موقع بالا اومدن آدمک آندروید میاد با 1فلش آبی که دورش میچرخه..هرچی صبرکردم گوشی بالا نیومد..چکارش کنم؟؟؟
Last edited by aghamili; 28-06-2011 at 11:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)