تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 309 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه ahmad97's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گوشی رو خاموش میکنی و بعد با گرفتن ولوم بالا و پاور میره تو منوی بوت لودر . که برای نصب رامهای اصلی و با پسوند sbf کاربرد داره .

ولوم پایین رو بگیری و پاور رو بزنی میره تو منوی ریکاوری .الان اگر علامت آدمک آندروید اومد کلید ولوم بالا و پایین رو همزمان بزنی میره تو منوی ریکاوری .

اگر میخوای رام سیانوژن مد7 رو نصب کنی باید برنامه 2indinit نصب کنی و بری تو ریکاوری و نصب رام

در ضمن آموزش کاملش اینجا هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون هادی خان تستش میکنم
    2indinit با clock work فرق داره؟ من زیاد تو نخش نبودم
    راستی شما میدونی فرق RC1 با nightly build چیه؟ از باتری سیانوژن راضی هستی؟

2. این کاربر از ahmad97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

برای تغییر زنگ های گوشی به آهنگ دلخواه پست 79 اینجا رو بخون :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا این جواب نداد. بجاش یه فایل منجر نصبوندم رفتم تو دل روده موبایل. از توی فولدر سیستم میشه همه اینا رو عوض کرد مثل الارم و رینگ تن و .. ولی هنوز دستم به زنگ اس ام اس نرسیده! جالبه ها معمولا دنبال اون چیزی که میگردم پیدا نمیکنم
    حالا باز هم میگردم
    و یه چیز دیگه گوشی هر از گاهی یه زنگی میزنه واسه تماس گیرنده ها! یه بار دیفالت رو میزنه که مثل صدای زنگ تلفن رو میزی هست. یه بار god father میزنه که واسه رینگ تن انتخاب شده. یه بار میره یه زنگ دیگه از تو لیست زنگهای دیفالت میزنه :O کسی به این مورد بر نخورده؟

4. 2 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

و یه چیز دیگه گوشی هر از گاهی یه زنگی میزنه واسه تماس گیرنده ها! یه بار دیفالت رو میزنه که مثل صدای زنگ تلفن رو میزی هست. یه بار god father میزنه که واسه رینگ تن انتخاب شده. یه بار میره یه زنگ دیگه از تو لیست زنگهای دیفالت میزنه :O کسی به این مورد بر نخورده؟
    من تو 2.1 همین مشکل رو داشتم . یک باگ کوچیکه که تو 2.2 حل شده برای من .

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------

ممنون هادی خان تستش میکنم
    2indinit با clock work فرق داره؟ من زیاد تو نخش نبودم
    راستی شما میدونی فرق RC1 با nightly build چیه؟ از باتری سیانوژن راضی هستی؟
    2indit هم یک برنامه هست که گوشی رو میبره تو ریکاوری و فکر کنم برای دیفای باشه فقط !
    برنامه ساده ای هست و کار کردن باش خیلی راحته
    در مورد باطری که دیفای کلا" خیلی خوب هست باطریش و با سیانوژن هم خیلی خوبه . برای من حداقل 2-3 روز به راحتی جواب میده .

6. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان بعد از آپدیت به 2.2.2 یک مشکلی پیش میاد که من به تازگی متوجه شدم و اونم اینه که بعد از اتصال به گوگل مپ و latitude گوشی دیگه دانلود نمیکنه صفحات اینترنت رو باز میکنه ولی از مارکت یا بازار دانلود نمیکنه و connetion error میده من در تلاشم تا یه راهی برای این مشکل پیدا کنم و دوستان دیگه هم اگه با این مشکل مواجه شدن اعلام کنن

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ورد؟ وردی؟ کدوم ورد؟ اینو کلا متوجه نشدم
    آقا شما واسه پاکت پی سی - ویندوز موبایل - بادا - مک - و بقیه سیستم عامل ها (غیر از سیمبین و تعداد محدودی جاوا) اگر پیغامگیر پیدا کردی جایزه داری ارتباطی به گوگل نداره به نظرم
    منظور "مورد" بود
    من مطلبی رو که توی XDA خونده بودم عرض کردم. تخصصی در زمینه بقیه سیستم عامل ها ندارم. ولی بگو جایزش چیه شاید تونستم یه کاری بکنم برات

9. این کاربر از Hamid_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

منظور "مورد" بود
    من مطلبی رو که توی XDA خونده بودم عرض کردم. تخصصی در زمینه بقیه سیستم عامل ها ندارم. ولی بگو جایزش چیه شاید تونستم یه کاری بکنم برات
    اگه نرم افزارش مجانی باشه و کار بده یک کارت شارژ ایرانسل 5000 تومانی یا هر چیز معادل اون جایزه میدیم دادا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام از زماني كه گوشي رو به 2.2.2 ارتقا دادم دوام باطري كم شده ( حداكثر 3 روز ) ، قبلا تا 5 روز هم باطريش دوام داشت . چكار بايد انجام بدم كه دوام باطري بيشتر بشه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

با سلام از زماني كه گوشي رو به 2.2.2 ارتقا دادم دوام باطري كم شده ( حداكثر 3 روز ) ، قبلا تا 5 روز هم باطريش دوام داشت . چكار بايد انجام بدم كه دوام باطري بيشتر بشه ؟
    3 روز که خیلی خوبه اگر با استفاده نرمال باشه .قبلا" 5 روز رو استندبای بوده یا کار هم میکرده !!

13. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

3 روز که خیلی خوبه اگر با استفاده نرمال باشه .قبلا" 5 روز رو استندبای بوده یا کار هم میکرده !!
    سه روز خوبه ؟ ( البته من خيلي مكالمه ندارم ولي فكر كنم ورژن اصليش ، نگهداري باطريش بهتر بود تا اين 2.2.2 ) .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من سیانوژن رو نصب که کردم موقع بالا اومدن آدمک آندروید میاد با 1فلش آبی که دورش میچرخه..هرچی صبرکردم گوشی بالا نیومد..چکارش کنم؟؟؟
    Last edited by aghamili; 28-06-2011 at 11:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •