تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 252 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

خوشحالم که خیلی منطقی هستی. کاش بقیه هم یه ذره یاد بگیرن : دی
    البته این رسم شده که کلا بعد از باخت در این دربی هر کسی بهونه های مختلفی میاره تا در مقابل طرفدارای تیم رقیب در امان باشه و خلاصه الکی یه چیزی برای گفتن داشته باشه! : دی
    دوست من رعایت کن چرا همش تیکه میپرونی؟!؟!!؟

منم مثل شما استقلالیم ولی اصلا از این برد و برد بازی رفت خوشحال نشدم چون حق تیم حریف خورده شد تو هردو بازی .... همونطور که تو پست قبلیم گفتم:

بازی رفت گل سالم آفساید میشه!!!!
    بازی برگشت پنالتی 100% گرفته نمیشه!!!
    خب عزیز من همینا نتایج فوتبالو رقم میزنه دیگه..///

من به هیچ وجه از بردای اینجوری استقبال نمیکنم چون ما تو 2تا بازی قبلی با کمک داور بردیم و این واسه من غیر قابل تحمله!!

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوستان عکس زیر رو بیبینید
    بدون شرح

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

محصص: پرسپوليس بازنده سربلند بود
    کارشناس فوتبال کشورمان عملکرد پرسپوليس مقابل استقلال را ستود و اين تيم را بازنده سربلند مقابل حريف آبي پوش خود خواند.

تیم فوتبال پرسپولیس چهارشنبه در هفتادمین شهرآورد پایتخت با نتیجه یک بر صفر مقابل استقلال تن به شکست داد.
    مرتضی محصص در ارزیابی خود نسبت به این بازی اظهار داشت: پرسپولیس از نظر من بازی خوبی را انجام داد و حریف آبی پوش خود را تحت فشار قرار داد اما نتوانست از موقعیت های خود به گل دست پیدا کند. با این حال اعتقاد دارم پرسپولیس بازنده ای سربلند بود.

وی افزود: هر دو تیم تاکتیک خوبی در این بازی داشتند البته بعضی مشکلات باید در فوتبال ما حل شود. به عنوان مثال وقتی تیمی صاحب توپ است بازیکنان بسادگی توپ را از دست می دهند که این مشکل باید برطرف شود.
    محصص در پایان در خصوص تعویض های مربیان گفت: به نظر من اگر وحید هاشمیان از پرسپولیس زودتر به بازی فراخوانده می شد شاید نتیجه ای غیر از این رقم می خورد ضمن اینکه در تیم استقلال هم سید صالحی می توانست زودتر به زمین بیاید.

varzesh3.ir

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من رعایت کن چرا همش تیکه میپرونی؟!؟!!؟

منم مثل شما استقلالیم ولی اصلا از این برد و برد بازی رفت خوشحال نشدم چون حق تیم حریف خورده شد تو هردو بازی .... همونطور که تو پست قبلیم گفتم:

من به هیچ وجه از بردای اینجوری استقبال نمیکنم چون ما تو 2تا بازی قبلی با کمک داور بردیم و این واسه من غیر قابل تحمله!!
    این برداشت شمائه و به نظرم این لفظی که به کار می برین خوب نیست
    البته اگه فرضا یه نفره تیکه هم انداخته باشه یه استقلالی نباید ناراحت بشه! : دی
    بعدشم من کاری ندارم که کی استقلالیه کی نیست اینی که شما میگی هم نظر شخصیتونه و دلیل نمیشه هر کی قبول کنه!....
    بارسلونا هم میاد با ناداوری بازی با چلسی یه سال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا میشه باید طرفدارانش به خاطر این ناراضی باشن نه؟! : دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

این برداشت شمائه و به نظرم این لفظی که به کار می برین خوب نیست
    البته اگه فرضا یه نفره تیکه هم انداخته باشه یه استقلالی نباید ناراحت بشه! : دی
    بعدشم من کاری ندارم که کی استقلالیه کی نیست اینی که شما میگی هم نظر شخصیتونه و دلیل نمیشه هر کی قبول کنه!....
    بارسلونا هم میاد با ناداوری بازی با چلسی یه سال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا میشه باید طرفدارانش به خاطر این ناراضی باشن نه؟! : دی
    نه!!
    من میگم دیگه دوران کل کل و ... تموم شده بیاییم یکم منطقی باشیم بهتر نیست؟؟

پرسپولیس تو 2بازی قبل کاملا حقش خورده شده!!!؟!؟!؟

ما جلوی پرپولیس یه تیم کاملا دست و پا بسته بودیم و من از برد به هیچ وجه خوشحال نیستم//

ای کاش با فوتبال میبردیم پرسپولیس رو نه با داور و شانس و فقط یک حمله!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه!!
    من میگم دیگه دوران کل کل و ... تموم شده بیاییم یکم منطقی باشیم بهتر نیست؟؟

پرسپولیس تو 2بازی قبل کاملا حقش خورده شده!!!؟!؟!؟

ما جلوی پرپولیس یه تیم کاملا دست و پا بسته بودیم و من از برد به هیچ وجه خوشحال نیستم//

ای کاش با فوتبال میبردیم پرسپولیس رو نه با داور و شانس و فقط یک حمله!!
    شما مطمئنی استقلالی هستی؟ : دی
    کل کل رو تیمی که برده مطمئنا شروع نمی کنه....
    تیم دست و پا بسته؟ منظورتون بازی دیگه ای که نیست؟!
    پرسپولیس هم توی این دو تا بازی برتری خاصی نداشته و همون طور که دوستمون گفت تیمی که با 4 تا مهاجم نمی تونه کلا گل بزنه بهتره به فکر بر طرف کردن ضعف های خودش باشه تا بهونه های الکی گرفتن!
    الانم ظاهرا این پستای شمائه که کل کل رو شروع می کنه....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

شما مطمئنی استقلالی هستی؟ : دی
    کل کل رو تیمی که برده مطمئنا شروع نمی کنه....
    تیم دست و پا بسته؟ منظورتون بازی دیگه ای که نیست؟!
    پرسپولیس هم توی این دو تا بازی برتری خاصی نداشته و همون طور که دوستمون گفت تیمی که با 4 تا مهاجم نمی تونه کلا گل بزنه بهتره به فکر بر طرف کردن ضعف های خودش باشه تا بهونه های الکی گرفتن!
    الانم ظاهرا این پستای شمائه که کل کل رو شروع می کنه....
    من عذر میخوام حق با شماست
    بریم نود ببینیم تا دیر نشده
    ممنون

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوستان پرسپوليسي درسته كه شما بهتر بازي كرديد و موقعيتاي بيشتري داشتيد اما توي فوتبال به تيمي كه بيشتر موقعيت داشته باشه امتياز نميدن اما در مورد داوري به جز اون صحنه مشكوك داوري انصافا سوتهاي داور بازي يه جورايي تحت تاثير جو ورزشگاه و هواداراي پرسپوليس بود كه بعد از گل استقلال به وجود اومده بود و داور داشت به نفع پرسپوليس سوت ميزد...

ضمنا بهتره يكي اين سپهر حيدري رو گير بياره بهش بگه قبل از اين كه دهن گشاتتو رو باز كني و در مورد تيم بزرگي مثل استقلال و بازيكني مثل فرهاد مجيدي اين طوري صحبت كنه بهتره قبل از از اين كه بياد كري بخونه بگه 4 تا 4 تا ميزنيم يه فكري به حال فوتبال بازي كردن خودت بكني.. انگار درس عبرت نميشه واستون يادش رفته بازي رفت رو مازيار زارع هم خيلي از اين حرفا ميزد...

تيمي كه بازيكناش بلد نباشن از 4 قدمي گل بزنن همون بهتر كه ببازن ضمنا اين اولين باختتون نبوده كه داريد خودتون رو ميكشيدو زمين و زمان رو داريد مقصر ميدونيد قبل از اين باختاي بدتر از اين رو هم داشتيد...

در اخر هم بگم امروز ما برديم يه روز شما ميبريد امروز داور واسه شما اشتباه سوت ميزنه فردا واسه ما پس زياد ناراحت نباشيد ما استقلالي ها هم نبايد بيش از حد غرور برمون داره

آخر فروم باز m.s.f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اصلاتا حالا استقلال پرسپوليس شده با هم بازي كنن ولي داور يه پنالتي نگيره يا اشتباهي بگيره ؟!!
    من استقلالي هستم و به نظرم پنالتي هم بود
    ولي بازم اي ول استقلال
    با اينكه بد بازي كرد ولي بالاخره برد
    ببينيم نود چي ميگه :دي

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان

من اول بگم كه استقلالي هستم (دوستان ميدونن ... همين وحيد: Vahidgame)

چند تا نكته مي خواستم بگم:
    1_ از برد امروز كمي خوشحال شدم
    2_ اون خطا پنالتي بود
    3_ زياد با هم كل كل نكنيد دوستان ... فوتبال ما ارزش اين رو نداره كه با عث دلخوري همديگه بشيد:.دليل:

فوتبالي كه هيچ نتيجه و هيچ ثمري نداره پس ارزش نداره ...شما ببينيد تو اين فوتبال سالانه ميليارد ها تومن پول خرج ميشه اما همه ميره تو جيب يك سري بازيكن آماتور ! و هيچ سودي براي سرمايه گذار نداره ...
    اين فوتبال بايد درش تخته بشه ... يا اگه نميشه اين پول ها ازش حذف بشه ... ثمر اين ليگ چيه؟! جز انتخاب يه تيم ملي؟! پس اين همه پول خرج كردن همه زياديه ...

يكم به اين چند خط فكر كنيد... مطمئنا ديگه با هم بحث نميكنيم ... من كسي بودم كه براي استقلال زار زار گريه ميكردم ... اما اين فوتبال كثيفه ...

موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •