سلام به خاطر کمک هایی که بچه ها به من در رابطه با این لپ تاپ کردنت منم تصمیم دارم یکی سری اطلاعات از بازی هایی که تا الان کردم براتون بزارم
cori5 2.53
320 hard
4ddr3 ram
Windows 7 64bit
گرافیک 550v
با آخرین آپدیت ها ی چه ویندوز چه سخت افزار
در ابتدا باید بگم که این لبتاپ واقعا در زمینه اجرای بازی قوی هست , این حرف را به خاطر تجربه 10 سالم میگم و از اونجایی که بازی خورم و همواره دنیای بازی را دونبال کردم فکر کنم دیگه یه چیزایی بدونم ,به طور یقین میگم این لپ تاپ میتونه تمام بازی هایی که تا به امروز اومده را با کیفیت high اجرا کنه البته نگید آیا Crysis هم آره چون در جواب باید بگم خیلی از دسکتاب ها در اجرا اون بازی موندن چه برسه البته من اون را چک نکردم در اولین فرصت نتیجه اون را هم براتون میگم
اما بریم سر اصل مطلب:
Call of Duty - Black Ops
که در حال حاظر خفن ترین بازی بازار هست و بیشترین فروش را بین تمام بازی های داشته را با آخرین گرافیک اجرا کردم بدون کوچکترین افت فریم البته در چند قسمت گیر های کوچکی کرد که من اون را به پای سخت افزار نمیزارم و از اونجایی که این بازی تازه اومده باگ زیاد داره میزارم پای باگش ولی چون نسخه 360 را هم دارم به راحتی میگم از اون تا حدودی هم بالاتر هست
The Sims 3
این بازی را هم بدون کوچکترین افت فریم با بالاترین تنظیمات اجرا کرد
Ruse
این بازی بر روی high به خوبی اجرا میشه ولی روی حالت بالا تری که incane هست با افت فریم همراه هست که البته باید گفت که این بازی از محیط بزرگی برخوردار هست و همون high هم کم چیزی نیست
StarCraft II
این بازی که به نظرم با جزئییاترین بازی استراتژیک هست هم روی high اجرا شد و افت فریم نداره البته حالت Ultra هم دارد که به علت وجود Dx11 در حالت ultra و عدم پشتیبانی این کارت گرافیک از Dx11 با افت فریم روبرو میشید البته اگر گرافیک را به کمی گیر ترجیح بدید میتونید در اون حالت هم بازی کنید
Empire Total War - Special Forces Edition
این بازی هم دقیقا همون مشکل بازی Ruse را دارد یعنی گرافیکش زیاد نیست بلکه محیط بسیار وسیع و هوش مصنوعی زیادی در صحنه ها به کار رفته و اگر توجه کرده باشید هر سه بازی آخری که معرفی کردم استراتژیک بودن و میدونید که محیط این بازی ها بسیار بزرگ هست ولی در کل این بازی هم با کمی دستکاری shader و sha dow حالت high به خوبی اجرا میشه البته بگم medium این بازی هم کم چیزی نیست
خوب فعلا همین ها را داشته باشید تا بعد