تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 421 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به خاطر کمک هایی که بچه ها به من در رابطه با این لپ تاپ کردنت منم تصمیم دارم یکی سری اطلاعات از بازی هایی که تا الان کردم براتون بزارم
    cori5 2.53
    320 hard
    4ddr3 ram
    Windows 7 64bit
    گرافیک 550v
    با آخرین آپدیت ها ی چه ویندوز چه سخت افزار
    در ابتدا باید بگم که این لبتاپ واقعا در زمینه اجرای بازی قوی هست , این حرف را به خاطر تجربه 10 سالم میگم و از اونجایی که بازی خورم و همواره دنیای بازی را دونبال کردم فکر کنم دیگه یه چیزایی بدونم ,به طور یقین میگم این لپ تاپ میتونه تمام بازی هایی که تا به امروز اومده را با کیفیت high اجرا کنه البته نگید آیا Crysis هم آره چون در جواب باید بگم خیلی از دسکتاب ها در اجرا اون بازی موندن چه برسه البته من اون را چک نکردم در اولین فرصت نتیجه اون را هم براتون میگم
    اما بریم سر اصل مطلب:

Call of Duty - Black Ops

که در حال حاظر خفن ترین بازی بازار هست و بیشترین فروش را بین تمام بازی های داشته را با آخرین گرافیک اجرا کردم بدون کوچکترین افت فریم البته در چند قسمت گیر های کوچکی کرد که من اون را به پای سخت افزار نمیزارم و از اونجایی که این بازی تازه اومده باگ زیاد داره میزارم پای باگش ولی چون نسخه 360 را هم دارم به راحتی میگم از اون تا حدودی هم بالاتر هست

The Sims 3

این بازی را هم بدون کوچکترین افت فریم با بالاترین تنظیمات اجرا کرد
    Ruse
    این بازی بر روی high به خوبی اجرا میشه ولی روی حالت بالا تری که incane هست با افت فریم همراه هست که البته باید گفت که این بازی از محیط بزرگی برخوردار هست و همون high هم کم چیزی نیست
    StarCraft II
    این بازی که به نظرم با جزئییاترین بازی استراتژیک هست هم روی high اجرا شد و افت فریم نداره البته حالت Ultra هم دارد که به علت وجود Dx11 در حالت ultra و عدم پشتیبانی این کارت گرافیک از Dx11 با افت فریم روبرو میشید البته اگر گرافیک را به کمی گیر ترجیح بدید میتونید در اون حالت هم بازی کنید
    Empire Total War - Special Forces Edition
    این بازی هم دقیقا همون مشکل بازی Ruse را دارد یعنی گرافیکش زیاد نیست بلکه محیط بسیار وسیع و هوش مصنوعی زیادی در صحنه ها به کار رفته و اگر توجه کرده باشید هر سه بازی آخری که معرفی کردم استراتژیک بودن و میدونید که محیط این بازی ها بسیار بزرگ هست ولی در کل این بازی هم با کمی دستکاری shader و sha dow حالت high به خوبی اجرا میشه البته بگم medium این بازی هم کم چیزی نیست

خوب فعلا همین ها را داشته باشید تا بعد
    Last edited by amir69_k; 23-11-2010 at 11:13.

2. 3 کاربر از amir69_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم ميخوام يه 5010 cori3 با كرافيك 5470 بخرم قيمتش اينجا (زاهدان) 840 هزار تومانه به نظرتون قيمتش جطوره؟ اكه زياده لطفا بفرمائيد بكيد الان جقدر خوبه بخرم؟ ممنون!!

داره خودمونی میشه asemanekavir38's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مينودشت

پيش فرض

سلام.اسپیناس 5010 با مشخصات زیر رو نوشته 949 تومن. به نظر شما قیمتش خوبه؟
    i5-450M 2.4
    ATI HD 5470
    چه خبره؟خیلی گرونه!!!! زده رو دست بعضیا.
    بگردی ارزونترم پیدا میکنی.

5. این کاربر از asemanekavir38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir--khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

فرق ATI 5470 با ATI 550 v چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بابا شما که همه 5010 دارید و استاد سوال به این راحتی رو چرا کسی جواب نمیده؟
    آیا تاچ پد لپ تاپ شما scroll داره و میشه باهاش zoom کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه
    حدود 4 یا 5 ماه پیش برا یکی از مشتریا 5010 آوردم دیروز اومده میگه هاردش خراب شده طرف گرفته لپ تاپ برده ناکجا بازش کرده و بدون هارد برام آورده منم فرستادم گارانتی البته نه برای گارانتی بلکه برای نصب هارد جدید.
    من بعد 5010 لپ تاپ ایسر 5741g هم فروختم خداییش خیلی چیز با حالیه البته نمی خوام بگم 5010 بده و... ولی این ایسر به نظر من از 5010 بهتره ( کیفیت lcd - بی صدا بودن - خنک بودن - همراه داشتن درایورها - گرافیک قویتر 320m ) و خدمت اون دسته از دوستانی که می گن 5741 ظاهرش خیلی جلب نیست باید بگم در زیبا بودن این لپ تاپ شک نکنید.( البته سلیقه ایه)
    سوال:
    چرا باید هارد لپ تاپ یهو خراب شه؟
    هارد جدید با چه مارکی بخرم؟( الان وسترن640 گیگ 100 قیمت دارم)
    به نظر من مشکل هارد به لپ تاپ چندان بستگی نداره
    البته به نظرم 5741 هم لااقل از نظر سخت افزاری خیلی خوبه، باید ببینیم از نظر کاربردی و مخصوصا رضایت کسایی که ازش استفاده میکنن در چه حدیه
    فکر میکنم 3تا دلیل میتونه داشته باشه
    یا اینکه لپ تاپ در شرایط نامناسبی استفاده میشده(ضربه،...)
    یا باتری لپ تاپ رو برداشته بودن و با رفتن برق دچار چنین مشکلی شده
    یا اون هارد از اول معیوب بوده

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------

سلام ...

دوستان من یک مشکل عجیب دارم .
    این قسمت پشت باتری لپتاپ که جای سیم کارت داره ، برای من هیچی توی اوون قسمت نیست که بخواد سیم کارت رو بگیره و اگه سیم کارت رو بزارم توش کاملا رها میشه داخل دستگاه ! شانس اوردم .

این طبیعیه ؟! یا رفت تو پاچم ؟!
    برا همه همینه و سخت افزارش تعبیه نشده

---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------

نه این کانفیگ ویندوز داره :
    core i5
    500 GB hard
    4 GB DDr3

یعنی پاکش کنم خودم یه ultimate نصب کنم ؟

ضمنا تو پست اول گفته شده بود سرویس تگ رو نیگا کنین . اونو باید چیکار کنیم ؟
    اگه ویندوز اورجیناله پاکش نکن و حتما ازش بک آپ بگیر چون براش هزینه پرداخت کردی
    قبل خرید بهتر بود چک میکردی که فعال هست یا نه
    بیشتر برا این گفتم که بتونی سخت افزار رو چک کنی که تعویض نشده باشه
    Last edited by sheytoon001; 22-11-2010 at 21:57.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم ميخوام يه 5010 cori3 با كرافيك 5470 بخرم قيمتش اينجا (زاهدان) 840 هزار تومانه به نظرتون قيمتش جطوره؟ اكه زياده لطفا بفرمائيد بكيد الان جقدر خوبه بخرم؟ ممنون!
    خیلی گرونه
    زیگورات با تمام ادعاش 800 تومن همین کانفیگ رو میفروشه، با گارانتی های دیگه ارزونتر هم باید باشه

---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

سلام به خاطر کمک هایی که بچه ها به من در رابطه با این لپ تاپ کردنت منم تصمیم دارم یکی سری اطلاعات از بازی هایی که تا الان کردم براتون بزارم
    cori5 2.53
    320 hard
    4ddr3 ram
    Windows 7 64bit
    با آخرین آپدیت ها ی چه ویندوز چه سخت افزار
    در ابتدا باید بگم که این لبتاپ واقعا در زمینه اجرای بازی قوی هست , این حرف را به خاطر تجربه 10 سالم میگم و از اونجایی که بازی خورم و همواره دنیای بازی را دونبال کردم فکر کنم دیگه یه چیزایی بدونم ,به طور یقین میگم این لپ تاپ میتونه تمام بازی هایی که تا به امروز اومده را با کیفیت high اجرا کنه البته نگید آیا Crysis هم آره چون در جواب باید بگم خیلی از دسکتاب ها در اجرا اون بازی موندن چه برسه البته من اون را چک نکردم در اولین فرصت نتیجه اون را هم براتون میگم
    اما بریم سر اصل مطلب:

Call of Duty - Black Ops

که در حال حاظر خفن ترین بازی بازار هست و بیشترین فروش را بین تمام بازی های داشته را با آخرین گرافیک اجرا کردم بدون کوچکترین افت فریم البته در چند قسمت گیر های کوچکی کرد که من اون را به پای سخت افزار نمیزارم و از اونجایی که این بازی تازه اومده باگ زیاد داره میزارم پای باگش ولی چون نسخه 360 را هم دارم به راحتی میگم از اون تا حدودی هم بالاتر هست

The Sims 3

این بازی را هم بدون کوچکترین افت فریم با بالاترین تنظیمات اجرا کرد
    Ruse
    این بازی بر روی high به خوبی اجرا میشه ولی روی حالت بالا تری که incane هست با افت فریم همراه هست که البته باید گفت که این بازی از محیط بزرگی برخوردار هست و همون high هم کم چیزی نیست
    StarCraft II
    این بازی که به نظرم با جزئییاترین بازی استراتژیک هست هم روی high اجرا شد و افت فریم نداره البته حالت Ultra هم دارد که به علت وجود Dx11 در حالت ultra و عدم پشتیبانی این کارت گرافیک از Dx11 با افت فریم روبرو میشید البته اگر گرافیک را به کمی گیر ترجیح بدید میتونید در اون حالت هم بازی کنید
    Empire Total War - Special Forces Edition
    این بازی هم دقیقا همون مشکل بازی Ruse را دارد یعنی گرافیکش زیاد نیست بلکه محیط بسیار وسیع و هوش مصنوعی زیادی در صحنه ها به کار رفته و اگر توجه کرده باشید هر سه بازی آخری که معرفی کردم استراتژیک بودن و میدونید که محیط این بازی ها بسیار بزرگ هست ولی در کل این بازی هم با کمی دستکاری shader و sha dow حالت high به خوبی اجرا میشه البته بگم medium این بازی هم کم چیزی نیست

خوب فعلا همین ها را داشته باشید تا بعد
    ممنون از اطلاعتتون
    اما گرافیک رو معرفی نکردین ، احتمال میدم 550v هست چون 5470 از directx11 پشتیبانی میکنه
    اگه بازی های دیگه هم امتحان کردین ، خوشحال میشیم به ما هم اطلاع بدین

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

فرق ATI 5470 با ATI 550 v چیه؟
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5577372&postcount=1454

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا سوال: من میخوام در حالت safe mode بالا بیام ولی وقتی f12 رو میزنم یه صفحه ای میاد که میگه سیستم به طور کامل بالا نیومده، حالا میتونم انتخاب کنم که ویندوزو در حالت معمول اجرا کنم یا عیب یابی بکنم. من گزینه دومو زدم و پس از مدت زیادی که مشغول عیب یابی شد کارش تموم شد و سیستم ریستارت شد. ولی بازم با زدن f12 همون داستان پیش میاد. چه کنیم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا سوال: من میخوام در حالت safe mode بالا بیام ولی وقتی f12 رو میزنم یه صفحه ای میاد که میگه سیستم به طور کامل بالا نیومده، حالا میتونم انتخاب کنم که ویندوزو در حالت معمول اجرا کنم یا عیب یابی بکنم. من گزینه دومو زدم و پس از مدت زیادی که مشغول عیب یابی شد کارش تموم شد و سیستم ریستارت شد. ولی بازم با زدن f12 همون داستان پیش میاد. چه کنیم؟
    اگه میخوای از safe mode استفاده کنی ، این کار رو انجام بده
    کلید windos+R رو بزن تا پنجره Run بیاد و داخل کادر بنویس msconfig و اینتر بزن
    در پنجره ای که باز میشه به سربرگ boot برو و اون پایین تیک safe mode رو بزن و ok کن
    با ریست کردن لپ تاپ بجای win 7 وارد حالت safe mode میشی و کارت با safe mode که تموم شد تنظیمات رو از داخل safe mode دوباره به حالت اول برگردون (بعنی تیک safe mode رو بردار و ok کن)

12. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقایون من می خوام این لپ تاپ را تهیه کنم.
    به نظرتون چه کانفیگی بخرم بهتره.
    بودجه هم یک میلیون.
    بیشتر برای وبگردی، کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و Dreamweaver و یکی دیگه هم خیلی با برنامه Nero کار می کنم.
    بازی زیاد مد نظرم نیست چون X360 دارم ولی دوست دارم بازی هایی مثل SHANK و... را بتونم به راحتی مثل آب خوردن اجرا کنم.
    در ضمن گارانتی هم برام مهمه فقط داخل جعبه ی لپ تاپ چه چیزهایی داخل جعبه لپ تاپ هست (منظورم اینه که WIN 7 ارجینال داخل جعبه هست یا نه) و یکی دیگه که خیلی برام مهمه دمای لپ تاپ هست.
    اگر این لپ تاپ ر ا بخرم می شه دومین لپ تاپی که تا حالا خرید اولیش هم :

DELL INSPIRON 1300 بوده!!!
    با تشکر.
    Last edited by MeHrDaD-91; 23-11-2010 at 00:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •