دقیقا این آلرت با وجود اینکه تمام تنظیمات کمودو بالاست چیه و چرا anti-malware چنین پیغامهایی میده چرا کمودو بلاک نکرد؟ من زمانی که outpost داشتم آلرتهای زیادی در رابطه با بلاک کردن حملات میداد آیا کمودو این حملات رو خنثی میکنه؟
![]()
دقیقا این آلرت با وجود اینکه تمام تنظیمات کمودو بالاست چیه و چرا anti-malware چنین پیغامهایی میده چرا کمودو بلاک نکرد؟ من زمانی که outpost داشتم آلرتهای زیادی در رابطه با بلاک کردن حملات میداد آیا کمودو این حملات رو خنثی میکنه؟
![]()
Last edited by SevenCity; 25-01-2011 at 00:15.
بله!!!
![]()
Last edited by santamove; 25-01-2011 at 00:17.
با سلام
این یک wallpaper برای کاربران کومودو است.
این wallpaper بر گرفته از فیلم مشهور Matrix است که کار گروهی من و santamove عزیز است.
(ایده از من بود و تمام کارهای گرافیکی از اقای santamove).
امیدوارم دوستان بپسندند :
عکس را با اندازه واقعی میتونید از لینک زیر بگیرید :
---------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اینجا جا دارد که یک خسته نباشید به اقا santamove بگم.
با تشکر
Last edited by M.Hashemi; 25-01-2011 at 00:20.
دقیقا متوجه نشدم
این پیغام شما اجازه دسترسی نرم افزاری به اینترنت رو میخواد ولی سوال من یه چیز دیگه بود میشه بیشتر توضیح بدید من خیلی وقت پیش از outpost استفاده میکردم و یادم نمیاد اسم اون آلرتا چیه آلرتای قرمزرنگی بود که میگفت فلان حمله بلاک شده و این آلرتا خیلی زیاد بود برای من
احتمالا تشخیص اشتباهه سایتی که بلاک میشه اینهاینجا تست کنید از 18 تا web scannerفقط دو تا اون را آلوده تشخیص دادند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن من چند روزه دارم روی یکی از سیستمهام از outpost استفاده میکنم تقریبا اکثر تشخیص نفوذهاش اشتباهه مثلا 8.8.8.8 که سرویس dns هست را اشتباها به عنوان نفوذگر میشناسه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
توی کومودو چطور میشه برای یه برنامه سطح دسترسی قرار داد. مثلن یه برنامه رو نمیخام که توی trusted قرار بدم ولی میخام محدودش کنم.
ممنون
برای فعال کردن پیام های بالونی
موارد زیر را طبق شکل زیر انجام دهید....
Show the balloon messages - These are the notifications that appear in the bottom right hand corner of your screen - just above the tray icons. Usually these messages like ' Comodo Firewall is learning ' or 'Defense+ is learning ' and are generated when these modules are learning the activity of previously unknown components of trusted applications. Clear this check box if you do not want to see these messages***Default = Disabled
در مورد سوال بعدی تون ،هم مصطفی جان پاسخ دادن،
Last edited by santamove; 25-01-2011 at 11:54.
طبق نظر آقا مهران،بهترین cp برای appهای که زیاد بهشون اعتماد نداریم،شکل زیر هست....
Last edited by santamove; 25-01-2011 at 12:18.
سلام
من چند وقتي کومودو رو نصب کردم، حالا که ميخوام از ياهو مسنجر استفاده کنم نميتونم وارد چت روم ها بشم و اونجايي که پيغام "Getting category list" مياد گير ميکنه! فکر ميکنم اين مشکل مربوط به فايروال کومودو باشه،چه کار بايد انجام بدم تا مشکلم رفع بشه؟![]()
عزیز من اخه شما لحن نوشتاری کاربر outpost رو بخون کاملا مشهوده که با بیان این جور مسائل کاربر های دیگه رومتقائد کنه کا اصلا زا کمودو استفاده نکنن
از اول این تاپیک تا الان همش ساز مخالف می زنن همون طور که خودتون هم گفتین در کنا رمحاسن معایب هم باید بیان بشه ایشون تا بحال جز ایراد گرفتن چیز دیگه ای نگفتن
اصلا تابلوئه کسی که نام کاربریش رو نام سویت امنیتیی که ازش داره استفاده می کنه رو گذاشته کاملا متعصبه چون اگه ایرادی به اون سویت وارد بشه باید بزاره و بره یا با یه نام کاربریه دیگه بیاد
از اول این تاپیک تا الان همه افراد من جلمه مهران جان سردمدار این تپیک اعلام کرد که کمودو با بهترین تنظیمات و استفاده صحیح ازش تنها می تونه 99 درصد امنیت ایجاد کنه خوب این یعنی که کمودو کاملا بدون عیب نیست ولی نسبت به رقبا امکانات و شرایطی رو ایجاد کرده که هیچ آنتی ویروسی تا به حال برای کاربراش ایجاد نکرده
شرکتی که میاد فقط در قبال نصب نسخه کامپلیت سیستم کاربر رو تا 1500 دلار بیمه می کنه اونقدر به سویت خودش ایمان داره که این کارو می کنه وگرنه ور شکست می شد
من واقعا موندم که اگه توی نسخه بعدی این باگ ها رفع بشه بازم این جناب outpost با این لحن میاد توی تاپیک صحبت می کنه
Last edited by mehdi_08; 25-01-2011 at 14:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)