کسی نبود راهنمایی کنه؟
یادش بخیر پارسال داش ابی اکی ثانیه راه حل ارائه می داد
کسی نبود راهنمایی کنه؟
یادش بخیر پارسال داش ابی اکی ثانیه راه حل ارائه می داد
با سلام
می خواستم ببینم آیا روشی هست که زیرنویس idx هم رویه C7000 بتونیم اجرا کنیم و اینکه میشه رنگ زیرنویس srt رو از سفید به رنگ دیگه ای (مثل زرد!) تغییر بدیم؟؟
با تشکر...
کسی نبود راهنمایی کنه ؟![]()
سلام دوستان من میخواستم تلویزیونی از کانادا به ایران بیارم که تیونر atsc/qam را دارد و لینک آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد لطفآ من را راهنمایی فرمایید که این تلویزیون با فرمت ایران کار میکند یا نه؟ متشکر
سلام
من سامسونگ سری 7 46 اینچ دارم
جهت تیونر hd تمام گزینه ها را اجرا کردم الان در منوی تلویزیون هم آنالوگ وهم دیجیتال هست ولی هنگام سرچ نمیتوان دیجیتال را دریافت کرد
اگر کسی میتواند کمک کند.
سری 7 با پسوند D یا C؟ تاجایی که می دونم سری D های مونتاژ داخل همگی تیونر دیچیتال دارند و بانه ای ها هم 6 به بالا تیونر داره.
سری 7 C میباشد .
در ضمن از بانه خریده ام C7000
در ضمن از پاسخ شما سپاسگزارم
اگر توی منوی تلویزیونتون گزینه سرچ دیجیتال وجود داره و نمی تونید دریافت کنید مشکل نبود سخت افزار مربوطه است. معمولا سری C گیرنده دیجیتال ندارند.
سلام منو مخفی UA46C7000 می خواستم اگه برای دوستان مشکلی نیست بمن ککمک کنن
می خوام زبان تلویزیون فارسی کنم و تیئنر دیجیتال را فعال کنم
سلام
من یک LED 46 اینچ دارم که از دیروز HDMI اون از کار افتاده . من هم به عنوان TV که به ----- وصل بود استفاده می کردم و هم به عنوان مونیتور دوم البته هر دو از طریق
کابل اچ دی . خیلی راحت هم جواب می داد یک دفعه اچ دی از کار افتاده و هر کاری بگید کردم.
کابل ها رو عوض کردم
ریست فکتوری کردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)