تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 311 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من تنها مشکلی که با فیفا مونده هنوز برطرف نکردن مشکل کرنرا و سانتراس ! اصلا به هیچ عنوان نمیشه ازشون استفاده کرد برای گل زدن ! حداقل من که تا حالا نتونستم !
    دوست عزیز هم روی کرنر میشه گل زد و هم از روی سانترهای از جناحین
    شما موقعی که میخواین از جناحین سانتر بکشین خیلی به سمت داخل نرین و یک زمان بندی مناسب با حرکت مهاجمتون انجام بدین که توپ رو تقریبا باید کجا بفرستین.
    بسته به فاصله مهاجمتون با بازیکنی که میخواد سانتر بکشه شما پاور رو پر کنید و سانتر کنید.
    فقط کمی دقت و زمان بندی لازمه تا بتونین از این حرکات استفاده کنین.

برای کرنر هم بیشتر توپ رو به سمت بیرون بفرستین...چون که تجمع دفاعی بیشتر نردیک دروازه و محوطه شش قدمه و سانترهایی که به دروازه نزدیک باشه رو دروازه بان میتونه دور کنه یا مهارش کنه.

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یکی دیگه از مواردی که به نسخه کنسولی امسال اضافه شده فردیت گرایی در رفتار داورانه توی نسخه کنسولی داورا با هم فرق میکنن بعضی سخت گیر ترن و بعضیا کمتر کارت میدن و کمتر سوت میزنن. جالبه همون اول بازی گزارشگر بازی بعد از معرفی داور بازی اشاره میکنه که این داور توی کارش چقدر سخت گیری میکنه .

آقا ما کلا نفهمیدیم چی شد ... یه زمانی (همین چند صفحه/پست قبل تر) مگر قرار نشد که حداقل چهره های نسخه کنسولی با PC یکی باشه ؟ گفتن ما پرسونالیتی و قد و هیکل رو اضافه نکردیم به Pc ولی فقط سر بازیکنا (head درواقع) بین کنسول و PC یکی هست .. آیا به نظر شما در محصول نهایی به این قضیه عمل خواهند کرد یا خیر ؟ نسخه دمو یکی بود ؟!

- عنوان بنفش هم جالب به نظر میرسه , تازه به فروم اضافه شده ؟
    چرا دیگه خود کارگردان نسخه pc اومد گفت سر بازیکنان ( چهره و کلا سر بازیکن ) توی هر دو نسخه یکیه .

به نظر من تنها مشکلی که با فیفا مونده هنوز برطرف نکردن مشکل کرنرا و سانتراس ! اصلا به هیچ عنوان نمیشه ازشون استفاده کرد برای گل زدن ! حداقل من که تا حالا نتونستم !

دوست عزیز هم روی کرنر میشه گل زد و هم از روی سانترهای از جناحین
    شما موقعی که میخواین از جناحین سانتر بکشین خیلی به سمت داخل نرین و یک زمان بندی مناسب با حرکت مهاجمتون انجام بدین که توپ رو تقریبا باید کجا بفرستین.
    بسته به فاصله مهاجمتون با بازیکنی که میخواد سانتر بکشه شما پاور رو پر کنید و سانتر کنید.
    فقط کمی دقت و زمان بندی لازمه تا بتونین از این حرکات استفاده کنین.

برای کرنر هم بیشتر توپ رو به سمت بیرون بفرستین...چون که تجمع دفاعی بیشتر نردیک دروازه و محوطه شش قدمه و سانترهایی که به دروازه نزدیک باشه رو دروازه بان میتونه دور کنه یا مهارش کنه.
    علاوه بر اینها شما در زمان کرنر و یا سانتر روی دروازه حتما به توپ کات بدین تا مسیر منحنی شکل توپ سبب بشه مدافعین و دروازه بان نتونن به خوبی توپو دفع کنن . علاوه بر اینکه این مساله موجب اشتباه خط دفاعی میشه توپ میتونه با قوس و کاتی مناسب روی سر مهاجمین جفت و جور بشه .
    Last edited by 4039; 26-09-2010 at 00:31.

4. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

یعنی شما میگی سرعت زیاد بازی این حسو به آدم القاء میکنه که زمین کوچیکه ؟
    درسته من اینجور احساس میکنم.

پرسینگ بازی که نسبت به نسخه قبل زیادتر نشده !
    بیشتر نشده ولی در نسخه قبل هم پرسینگ شدید بود+ الان مدافعان فضای خالی رو به خوبی پر میکنن که این خیلی خوبه

مشکل من تنها سرعت بالای بازیه که این باعث میشه فردیت گرایی و تفاوت بازیکنا به چشم نیاد چون همه چیز به سرعت اتفاق می افته.تازه امسال در pes سرعت بازی طبیعی تر شده

6. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

درسته من اینجور احساس میکنم.

بیشتر نشده ولی در نسخه قبل هم پرسینگ شدید بود+ الان مدافعان فضای خالی رو به خوبی پر میکنن که این خیلی خوبه

مشکل من تنها سرعت بالای بازیه که این باعث میشه فردیت گرایی و تفاوت بازیکنا به چشم نیاد چون همه چیز به سرعت اتفاق می افته.تازه امسال در pes سرعت بازی طبیعی تر شده
    خب امین جان این یک احساسه دیگه خودت که داری میگی احساس میکنی واقعیت که نیست واقعیت اینه که اندازه زمین تغییری نکرده .

این مساله برای من خیلی بغرنج شده که چرا سرعت بازی توی تلویزیون ها و مانیتورهای مختلف متفاوته .
    مثلا دیشب با دو تا از بچه ها رفته بودیم کلوپ , فیفا 11 رو روی یک تلویزیون 32 اینچ hd سونی بازی کردیم جالبه اینقدر سرعت بازی کم بود که من پیشنهاد دادم سرعت بازی رو روی نرمال و یا حتی روی fast بازی کنیم چون واقعا سرعت بازی شدیدا کم بود . باز امشب رفتیم یک کلوپ دیگه اونجا هم دقیقا همین تلویزونو داشتن اما سرعت بازی خیلی زیاد بود سوال اینجاست که چرا باید سرعت بازی توی دو تا تلویزیون دقیقا مثل هم اینقدر متفاوت باشه از اینجا میشه نتیجه گرفت که با تنظیم مانیتور و تلویزیون و یا تنظیمات کنسول سرعت بازیو میشه کم یا زیاد کرد اما چطوری من تا الان نفهمیدم . از هر کسی هم که میپرسم علت دقیقشو نمیدونه حتی اینو توی تالار گفتگوی پر جمعیت EA هم پرسیدم اونا هم نمیدونن .
    به نظر میرسه اینو باید از یک متخصص سخت افزار و آشنا به مانیتور و تلویزیون سوال کنیم .

من تصمیم دارم اینبار رفتم کلوپ اولیه تنظیمات تلوزیونشو یادداشت کنم و اونو توی تلویزیون کلوپ دوم پیاده کنم اگه سرعت بازی توی تلویزیون دوم هم کم شد جواب سوالمونو گرفتیم و راه کم کردن سرعت بازیو بدست آوردیم .

در ضمن من امشب با دستکاری تنظیمات کنسول این کلوپی که رفته بودیم متوجه یک مساله شدم و اونم اینه که اگه شما وضوح تصویر رو تغییر بدی تغییراتی در گیم پلی بوجود میاد مثلا کات سانترها متفاوت میشه یا میزان فشار دادن دکمه پاس و شوت متفاوت میشه علاوه بر اینها من جواب یکی از سوالاتمو گرفتم , با تغییر وضوح تصویر حتی بعضی از آیتمهای بازی هم عوض میشن مثلا در حالت 1360*720 و بالاتر از اون توی رادار بازی بازیکنی که صاحب توپه به شکل بعلاوه نشون داده میشه .
    Last edited by 4039; 26-09-2010 at 01:18.

8. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

تو بازی گزینه ای به نام Anti aliasing هست ؟ اگه هست کجاست ؟
    بعضی وقتها وسط بازی یهو بازی به تیک میفته بعضی وقتها هم هنگ میکنه ، برای شما هم اتفاق افتاده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

سوال اینجاست که چرا باید سرعت بازی توی دو تا تلویزیون دقیقا مثل هم اینقدر متفاوت باشه از اینجا میشه نتیجه گرفت که با تنظیم مانیتور و تلویزیون و یا تنظیمات کنسول سرعت بازیو میشه کم یا زیاد کرد اما چطوری من تا الان نفهمیدم . از هر کسی هم که میپرسم علت دقیقشو نمیدونه حتی اینو توی تالار گفتگوی پر جمعیت EA هم پرسیدم اونا هم نمیدونن .
    حسین جان حتما پیگیرش باش منم سعی میکنم علتش رو بفهمم.
    در فیفا 10 هم سرعت بازی در مودهای مختلف متفاوت بود.در بازیهای دوستانه من همیشه بازی رو روی slow میذارم ولی در منیجر مود سرعت بازی رو روی normal و حتی بعضی مواقع روی fast میذاشتم.اینو چندبار امتحان کردم شما هم امتحان کن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چند روز پیش یکی از بچه ها گفته بود موقع نصب این ارور ظاهر میشه : Insert CD / DVD” error message

اینم جوابش که مربوط میشه به بد UNZIP شدن فایل دمو :

This demo is delivered in a way that is different from the main game in the sense that it forces users to unpack / unzip files themselves. Some people have reported seeing “Insert CD / DVD” error messages and this is related to not unzipping the files properly first. What you want to do is unzip them to a temp folder (not on your desktop). This will not place an extra 1.16GB of files on your desktop which could slow things down for you. Once you’ve unzipped the files to a folder, select the Autorun.exe file and go from there. As mentioned, for the full game, you won’t have to worry about manually unzipping files.

و اینم جواب این ارور E0001 error message :

If you receive this message it means that the shader modder that your card has does not meet the min spec. To run FIFA 11 PC you will need at least Shader Model 3.0

بعضی وقتها وسط بازی یهو بازی به تیک میفته بعضی وقتها هم هنگ میکنه ، برای شما هم اتفاق افتاده ؟
    مهدی جان من که چند صفحه قبل نوشتم کارگردان بازی گفته برای این تیکها anti-aliasing رو به 0x کاهش بدین .

حسین جان حتما پیگیرش باش منم سعی میکنم علتش رو بفهمم.
    در فیفا 10 هم سرعت بازی در مودهای مختلف متفاوت بود.در بازیهای دوستانه من همیشه بازی رو روی slow میذارم ولی در منیجر مود سرعت بازی رو روی normal و حتی بعضی مواقع روی fast میذاشتم.اینو چندبار امتحان کردم شما هم امتحان کن

باشه امین جان توی پست بالا توی ویرایش نوشتم که به نظر میرسه باید ستینگ تلویزیونهای مختلفو بدست بیارم .

12. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خب امین جان این یک احساسه دیگه خودت که داری میگی احساس میکنی واقعیت که نیست واقعیت اینه که اندازه زمین تغییری نکرده .

این مساله برای من خیلی بغرنج شده که چرا سرعت بازی توی تلویزیون ها و مانیتورهای مختلف متفاوته .
    مثلا دیشب با دو تا از بچه ها رفته بودیم کلوپ , فیفا 11 رو روی یک تلویزیون 32 اینچ hd سونی بازی کردیم جالبه اینقدر سرعت بازی کم بود که من پیشنهاد دادم سرعت بازی رو روی نرمال و یا حتی روی fast بازی کنیم چون واقعا سرعت بازی شدیدا کم بود . باز امشب رفتیم یک کلوپ دیگه اونجا هم دقیقا همین تلویزونو داشتن اما سرعت بازی خیلی زیاد بود سوال اینجاست که چرا باید سرعت بازی توی دو تا تلویزیون دقیقا مثل هم اینقدر متفاوت باشه از اینجا میشه نتیجه گرفت که با تنظیم مانیتور و تلویزیون و یا تنظیمات کنسول سرعت بازیو میشه کم یا زیاد کرد اما چطوری من تا الان نفهمیدم . از هر کسی هم که میپرسم علت دقیقشو نمیدونه حتی اینو توی تالار گفتگوی پر جمعیت EA هم پرسیدم اونا هم نمیدونن .
    به نظر میرسه اینو باید از یک متخصص سخت افزار و آشنا به مانیتور و تلویزیون سوال کنیم .

من تصمیم دارم اینبار رفتم کلوپ اولیه تنظیمات تلوزیونشو یادداشت کنم و اونو توی تلویزیون کلوپ دوم پیاده کنم اگه سرعت بازی توی تلویزیون دوم هم کم شد جواب سوالمونو گرفتیم و راه کم کردن سرعت بازیو بدست آوردیم .

در ضمن من امشب با دستکاری تنظیمات کنسول این کلوپی که رفته بودیم متوجه یک مساله شدم و اونم اینه که اگه شما وضوح تصویر رو تغییر بدی تغییراتی در گیم پلی بوجود میاد مثلا کات سانترها متفاوت میشه یا میزان فشار دادن دکمه پاس و شوت متفاوت میشه علاوه بر اینها من جواب یکی از سوالاتمو گرفتم , با تغییر وضوح تصویر حتی بعضی از آیتمهای بازی هم عوض میشن مثلا در حالت 1360*720 و بالاتر از اون توی رادار بازی بازیکنی که صاحب توپه به شکل بعلاوه نشون داده میشه .

حسین جان این سوالم زیاد بی ربط نیست
    میشه بگی بهترین تنظیمات کنسول واسه ای بازی چیه ( تو display sitting کنسول 360 ) تا بهترین خروجی تصویر رو داشته باشیم ؟
    من با کابل hd به مانیتور 23 اینچ asus m236h وصلیدمش

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

[QUOTE=4039;5455224]
    مهدی جان من که چند صفحه قبل نوشتم کارگردان بازی گفته برای این تیکها anti-aliasing رو به 0x کاهش بدین .
    QUOTE]
    درسته حسین جان من نخوندم
    مشکل اینه که anti-aliasing رو off کردم ، بازهم اینجوریه
    مگه داخل بازی هم anti-aliasing داره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان این سوالم زیاد بی ربط نیست
    میشه بگی بهترین تنظیمات کنسول واسه ای بازی چیه ( تو display sitting کنسول 360 ) تا بهترین خروجی تصویر رو داشته باشیم ؟
    من با کابل hd به مانیتور 23 اینچ asus m236h وصلیدمش
    پویا جان این سوالو باید از بچه های انجمن کنسول بپرسی مسلما اونا بهتر میتونن جوابتو بدن اما توی اسکرین ستینگ 360 توی بخش رزولوشن یک قسمت داره که میشه وضوح تصویر رو تعیین کرد همونجا اولین گزینش مربوط میشه به تنظیم اتوماتیک بهترین حالت , دقیق عنوانش یادم نیست یک چیزی مثل OPTIMAL OPTION یا OPTIMAL RESOLUTION هستش اونو انتخاب کنی بهترین حالتو برات تنظیم میکنه .

[QUOTE=gholi110;5455237]
    QUOTE]
    درسته حسین جان من نخوندم
    مشکل اینه که anti-aliasing رو off کردم ، بازهم اینجوریه
    مگه داخل بازی هم anti-aliasing داره

راستش مهدی جان من دموی PC رو دانلود نکردم اینو باید بقیه بچه ها بگن که این گزینه هست یا نه .

16. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •