تاپیک خوابیده![]()
حتمن سینا جان....
آدرس رو خصوصی بدم یا همین جا خوبه؟![]()
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
مدافع تيم ملي فوتبال آلمان گفت: اطمينان دارم كه بازيكنان ما به خوبي ميتواند تيم آرژانتين را شكست دهند، اما در هر حال اين تيم براي ما يك حريف خطرناك محسوب ميشود.
هاينر فردريش افزود: آرژانتين يك تيم محبوب است و بازيكنان خيلي خوبي مانند ليونل مسي و كارلوس توز دارد.
وي اضافه كرد: ديه گو مارادونا بزرگترين بازيكن و مربي فوتبال دنيا است و بنا بر اين پيروزي در برابر اين تيم براي ما يك افتخار خواهد بود.
فدريش ادامه داد: در بازيهاي جام جهاني، تيم ما نشان داده كه ميتواند از پس ديگر حريفان بر آيد، بنا بر اين در بازي برابر آرژانتين نيز بايد همين طور خلاق و قدرتي ظاهر شويم.
خوب بیدارش کن.
این که غصه نداره.
بخندبابا.....
شادباش....
بردن آرژانتین انقدر بزرگ وشیرینه که از همین الان باید جشن بگیریم.![]()
من که از همین الان آمادم
:43::43:
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
بچه ها یه چیز عجیب ... .... ....
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
الان آماده می شه یه لحظه صبر کنین ...
بچه ها...کمی کار دارم باید برم..انشاالله ساعت12-1میام.
یموقعه زیادی نخوری.....حال وحوصله بیمارستان رو نداریم...
شاد باشی وخندان.![]()
شاد باشی
می بینمت ...
××××××
به جادوی ریاضی اعتقادی دارید؟ آخرین قهرمانیهای آلمانیها در جام جهانی فوتبال در سالهای 1990 و 1974 بدست اومد. این دو عدد را با هم جمع کنیم به 3964 میرسیم.
آرژانتین بیش از 20 سال پیش، در سال 1986 توانست جام جهانی را به نام خودش ثبت کند. آنها هشت سال قبل از آن، یعنی در سال 1978 هم قهرمان شدند. 1986+1978=3964 !
برزیلیها هم یکبار در 1970 و بار دیگر در سال 1994 به قهرمانی رسیدند. جمع این دو عدد، عدد معروف 3964 میشود!
حالا اگر 2002 را از این عدد (یعنی 3964) کم کنیم، به عدد 1962 میرسیم. سالی که در آن، برزیل جامجهانی را برده بود! بنابراین قاعدتاً نباید منتظر پایان رقابتهای 2010 بمانیم تا قهرمان معلوم شود. از همین الان هم با یک جمع و تفریق ساده میتوانیم تیم برندهی جام را “حساب” کنیم!
1954=2010 – 3964
قهرمان جهان در سال 1954، آلمانیها بودند.
هنوز به هم به قدرت ریاضیات اعتقادی ندارید؟
بچه ها به سلامتی سکته کردن ماردونا های هیتلر
جاوید المان زمین
: 26:
:4 5:
بررسی خیال باطل :
مهاجم تيم ملي فوتبال آرژانتين گفت: براي كسب جام نوزدهم در آفريقاي جنوبي شب و روز تلاش خواهم كرد و به راحتي آن را از دست نخواهم داد.
كارلوس ته وز در گفت و گو با خبرنگاران حاضر در كمپ تيم ملي آرژانتين، افزود: قهرماني در اين جام را خيلي دوست دارم و نخواهم گذاشت كسي آن را از من بگيرد.
وي اظهار داشت: هر شب بالا بردن جام به بالاي سر را در روياهايم ميبينم و دوست دارم اين روياها به تحقق بپيوندد.
ته وز گفت: در نوك حمله بازيكناني داريم كه توانايي رقم زدن نتيجه بازي را دارند و از اين امتياز خود به نحو مطلوب استفاده خواهيم كرد.
وي با بيان اينكه آرژانتين از شانس بيشتري نسبت به تيم آلمان جهت كسب عنوان قهرماني در اين بازي برخوردار است، اضافه كرد: در اين بازي، بازيكنان بزرگ نتيجه بازي را تعيين خواهند كرد و چون تيم ملي آرژانتين تركيبي از بازيكنان بزرگ و مطرح دنياست پس شانس بيشتري براي صعود به دور بعدي و قهرماني در جام دارد.
ااااااا.... واقعاً ؟؟؟؟
بچه ها بذارین خوشحال باشن ... فردا قیافشون دیدنیه !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)