تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 451 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

مشکل کاتالیست نیست. من این بازی رو ندارم ولی یه سرچ کردم ببینم چیه. بازی خوبی نیست به نظرم. امتیازش کمه. استار کرافت دو رو چرا تست نمیکنین. امروز خیلی باهاش حال کردم.

به گفته ی این سایت ایراد از کرک بازیه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا توضیح کامل تری داده و گفته حدود ده نوع کرک ارائه شده که همه مشکل دارهو سوار شدن تو ماشین و صفر شدن خون و گیر کردن تو مراحل 3 یا 7 و مشکلات گرافیکی !!!!!! تازه گفته سیوهای گیمرا خراب شده !!!!!

تو چند تا سایت سرچ کردم کرکای مختلفی دان و همه مشکل داره ولی این یکی به نظر بهتر بود:
    کد:
    فقط یه چیزی سیو ها رو دیلیت باید بکنین. وگرنه مشکل پیدا میکنین. یه جا کپی شون کنین ببینی چی میشه . مشکل صفر شدن خون و کنترل برعکس ممکنه باز هم وجود داشته باشه و مجبور شین کرکای دیگه رو تست کنین.

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

تو سایتی که لینک دادم تو پست قبلی گفته خیلی به فیزیکس ان ویدیا حساسه و خیلی تو اجراش موثره. ولی مشکل کرکه داداش

یه لینک دیگه واسه دانلود کرکش شاید درست باشه چون سایتش معروفه:

کد:
    منظورم ری استارت کامپیوتر بود
    مافیا جزو پرطرفدار ترین بازی هاست

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان میشه بگندرجه حرارت cpu و gpu در حالات معمول و بارگذاری مثلا بازی در چهحدودی براشون متغیره؟

من در حالت عادی cpu 60 درجه و gpu 52-55 درجه دارم و در بازی مثلا crysis هر دو میرن حدود 85 درجه
    تازه زیرش فنم گزاشتم تا برم یه کول پد بگیرم
    به نظر شما طبیعیه؟
    به نظرم زیاد میاد نظر شما چیه
    می دونم i7 کلا داغه و همون رو کارت گرافیکمتاثیر میزاره ولی فکر کنم زیاد باشه
    داداشم با 9800 روی g50 به 80 میرسه ولی cpu c2d داره که کلا خنک تره ولی نمی دوم والا به لپتاپ فشار نمیاد ؟
    دمای نهایی کور تو و فنوم ای ام دی حدود 72 تا 74 متغیره ولی این مدل تا 105 رو تحمل میکنه. البته تنش حرارتیش هم زیاده و حدود 4 درجه در حالت کم بار و فول لود دما متغیره و این عمر سی پی یو رو کم میکنه. اگه بتونی همیشه زیر 90 نگهش داری فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.

کول پد .... ببین دقت کن محافظ ورودی هوا جلوی کیبورده و کول پدی که میگیری باید قسمت جلوییش فن داشته باشه و از همون چند تا محفظه ی کم هوا بره توش. من یه کول پد گرفتم ولی دما رو همش 3 4 درجه کمتر کرده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

میشه لطف کنید اطلاعاتی در مورد هارد اکسترنال یو اس بی 3 بدید..
    مثل اینکه چه برندهایی وجود داره وکودو ماش الان تو بازار موجوده..مزیا ومعایب هر برندی چیه..محدوده قیمت هر کدوم چقدره..گارانتی دارن یا نه.. من در نظرم 1 ترابایت هست با تشکر

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

سلام.
    من وقتی میخواهم از روی کامپیوتر با بلوتوث یه چیزی بفرستم روی گوشیم مشکلی ندارم.ولی از روی گوشی مشکل دارم.نمیتونم بیشتر از
    یه عکس بفرستم.220KB
    مشکل از کجاست؟
    به نظر شما مشکل سخت افزاریه؟من فکر نکنم.چون فایل میفرسته ولی حجمش کمه.مثلا" یک عکس.نمیشه درستش کرد؟نمیخواهم ریکاوری کنم.

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان بایوس آپدیت N61JQ ورژن 212 بر روی سایت اسوس منتشر شد.
    کد:
    من آپدیت کردم الان ولی فعلا نظری در مورد تاثیرش و مزایا و معایب احتمالیش ندارم.

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

دوستان بایوس آپدیت N61JQ ورژن 212 بر روی سایت اسوس منتشر شد.
    کد:
    من آپدیت کردم الان ولی فعلا نظری در مورد تاثیرش و مزایا و معایب احتمالیش ندارم.
    هنوز بایوس 211 نیومده.212کجا بود؟توی لینکی که داده بودی که چیزی نبود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مراحل کار رو دقیق مینویسم ببین همین هست یا نه.

اول: میری گوشه سمت راست پایین صفحه رو تری ویندوز. علامت بلوتوپ رو راست کلیک میزنی. بعد میری رو گزینه ی :
    Send file
    فایلت رو انتخاب میکنی. میزی نکست. تو صفحه بعدی که وارد شدی اون پایین رو تری یه پیام زرد میاد. روش کلیک کنی یه صفحه باز میشه که یه کد روشه. تو گوشی هم همون وقت یه پیام میاد که همون عدد روش هست. هم رو گوشی و هم رو لپ تاپ باید تائید کنی که این کد ها یکیه. فایلت فرستاده میشه و گوشی از این به بعد تو وسایل تائید شده هست و کد هم نمیخواد.

برعکسش از گوشی به لپ تاپ:
    میری رو گزینه ی Recieve a file و کلیک میکنی. تا با گوشی چیزی بفرستی لپ تاپت نمودار میاره و پر میکنه و فایل دریافت میشه.

این تست رو گوشی خودم که ال جیه و گوشی داداشم که سامسونگه یکی بود یعنی اون کده رو اتوماتیک رو گوشی و لپ تاپ به صورت یکسان می بینم ولی با گوشی دوستم که نوکیا بود خودش کد رو میداد و من هم باید همون رو میزدم.

علیرضا جان ممنون...مشکلم حل شد..باید کد گوشیرو میدادم و چون گوشیم نوکیا هستش باید 12345 رو میزدم. بازم از راهنماییت خیلی خیلی ممنون.

داره خودمونی میشه KATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ARIA LAND

پيش فرض

سلام دوستان
    كسي قيمت الان n61 رو با هارد 640 و BR داره ؟

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها كاتاليست 10.8 اومده! من نصب كردم!
    دوستاني كه بايوس به 212 آپ كردن بگن چه جورياست!

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

لپ تاپ من داراي دوسال گارانتي سازگار هستس حتي زير لپتاپ هم نوشته 24ماه گارانتي.
    اين هم يه عکس از Divice manager
    ميتونيد مدل بلوري را ببينيد حالا چي ميگيد؟ آيا لپ تاپ من که مدل 061 هست بلوري هم رايت ميکنه؟
    آيا باز هم روي حرفتون هستيد که لپ تاپ من و بعضي از دوستان بلوري رايت نميکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •