منظورم ری استارت کامپیوتر بود
مافیا جزو پرطرفدار ترین بازی هاست
منظورم ری استارت کامپیوتر بود
مافیا جزو پرطرفدار ترین بازی هاست
دمای نهایی کور تو و فنوم ای ام دی حدود 72 تا 74 متغیره ولی این مدل تا 105 رو تحمل میکنه. البته تنش حرارتیش هم زیاده و حدود 4 درجه در حالت کم بار و فول لود دما متغیره و این عمر سی پی یو رو کم میکنه. اگه بتونی همیشه زیر 90 نگهش داری فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
کول پد .... ببین دقت کن محافظ ورودی هوا جلوی کیبورده و کول پدی که میگیری باید قسمت جلوییش فن داشته باشه و از همون چند تا محفظه ی کم هوا بره توش. من یه کول پد گرفتم ولی دما رو همش 3 4 درجه کمتر کرده.
میشه لطف کنید اطلاعاتی در مورد هارد اکسترنال یو اس بی 3 بدید..
مثل اینکه چه برندهایی وجود داره وکودو ماش الان تو بازار موجوده..مزیا ومعایب هر برندی چیه..محدوده قیمت هر کدوم چقدره..گارانتی دارن یا نه.. من در نظرم 1 ترابایت هست با تشکر
به نظر شما مشکل سخت افزاریه؟من فکر نکنم.چون فایل میفرسته ولی حجمش کمه.مثلا" یک عکس.نمیشه درستش کرد؟نمیخواهم ریکاوری کنم.![]()
دوستان بایوس آپدیت N61JQ ورژن 212 بر روی سایت اسوس منتشر شد.
من آپدیت کردم الان ولی فعلا نظری در مورد تاثیرش و مزایا و معایب احتمالیش ندارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز بایوس 211 نیومده.212کجا بود؟توی لینکی که داده بودی که چیزی نبود.
علیرضا جان ممنون...مشکلم حل شد..باید کد گوشیرو میدادم و چون گوشیم نوکیا هستش باید 12345 رو میزدم. بازم از راهنماییت خیلی خیلی ممنون.
سلام دوستان
كسي قيمت الان n61 رو با هارد 640 و BR داره ؟
بچه ها كاتاليست 10.8 اومده! من نصب كردم!
دوستاني كه بايوس به 212 آپ كردن بگن چه جورياست!
لپ تاپ من داراي دوسال گارانتي سازگار هستس حتي زير لپتاپ هم نوشته 24ماه گارانتي.
اين هم يه عکس از Divice manager
ميتونيد مدل بلوري را ببينيد حالا چي ميگيد؟ آيا لپ تاپ من که مدل 061 هست بلوري هم رايت ميکنه؟
آيا باز هم روي حرفتون هستيد که لپ تاپ من و بعضي از دوستان بلوري رايت نميکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)