تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 215 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

چه بچه هاي باحالي هستين.
    دمتون گرم.

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام
    اصلا قابل شما رو نداشت وظیفشون{خنده یاهویی}
    راستی هنوزم مشکی میپوشی یه دهن برامون بخون
    موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این یک Adware است ولی ظاهرا آن را داخل System Volume Information شناسایی کرده است .از نام فایل هم نمی شود

فهمید مربوط به کدام برنامه است .شما System Restore را غیر فعال کنیدو پس از ریستارت سیستمتان را با

کاسپرسکی آپدیت شده به طور کامل اسکن کنید اگر چیزی پیدا نکرد که هیچ ولی اگر دوباره این Adware را شناسایی

کرد بگویید این را داخل کدام برنامه شناسایی کرده است.
    vtn54 عزیز سلام و ممنون

این adware در برنامه daemon tools میباشد .

حالا میخواستم بدونم مشکل ساز میشه یا نه ؟

البته ایندفعه پاکش کرد . حالا چرا قبلا پاک نمیکرد نمیدونم در حالی که کاسپر آپ دیت بود .

اگر لطف کنید و توضیح بدید آیا اصلا این مشکل ساز بوده یا نه ممنون میشم و به اطلاعات من و دوستان مبتدی مثل من :43: اضافه میشه .

بازم ممنونم
    Last edited by hsj110; 03-02-2008 at 00:29.

داره خودمونی میشه elhamandmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Tehran

13 khahesh mikonam komakam konid !!!

سلام به شما دوستان:
    تو نوار تسک بار من دوتا علامت هشدار اومده که میگه ویندوز یه spyware پیدا کرده و وقتی روی اون کلیک میکنم راهنماییم میکونه به یه سایتی که باید یه spyware remover به نام SpyGuardPro رو دانلود کنم اونم مجانی نیست.
    یکی از دوستان سه تا آنتی ویروس معرفی کرد که من nod32 رو انتخواب کردم و آپدیتشم کردم و سیستمو اسکن کردم چند بار.یه فایل به نام dialer YZ که نوشته یه trojan هست رو تو درایو c من پیدا کرد انو دلیت کردم ولی بازم درست نشده.
    العانم که کامپیوترم شروع به کار میکنه My Documents به طور اتوماتیک وار باز میشه
    با ویندوز عوض کردن درست میشه.اینم عکس اخطارهایی که میده:

لطفاً کمکم کنید.
    ببخشید اگه دارم سوال تکراری میپرسم.اعصابم داغونه.فرض کنید کامپیوترو 1 ماه نشده که ارتقا داده باشد بعد اینجوری ویروسی بشه.
    Last edited by elhamandmahdi; 03-02-2008 at 11:25.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

vtn54 عزیز سلام و ممنون

این adware در برنامه daemon tools میباشد .

حالا میخواستم بدونم مشکل ساز میشه یا نه ؟

البته ایندفعه پاکش کرد . حالا چرا قبلا پاک نمیکرد نمیدونم در حالی که کاسپر آپ دیت بود .

اگر لطف کنید و توضیح بدید آیا اصلا این مشکل ساز بوده یا نه ممنون میشم و به اطلاعات من و دوستان مبتدی مثل من :43: اضافه میشه .

بازم ممنونم
    اگر Daemon Tools را از یک منبع مطمئن مانند خود سایت سازنده اش دانلود کرده باشید مشکلی نیست ولی اگر از منابع

دیگر مانند سایتهای warez گرفته اید کمی جای نگرانی دارد .گاهی بعضی نرم افزارها از بعضی اجزای شرکتهای دیگر (

مانند Toolbar ) استفاده می کنند که که کارکرد تبلیغاتی دارد و آنتی ویروس یا آنتی اسپایور آنها را شناسایی می کند

و معمولا با حذف آنها هم مشکلی برای خود نرم افزار اصلی پیش نمی آید.در ضمن همانطور که از نام این نرم افزار

پیدا است این یک ویروس نیست و آسیب جدی به سیستم نمی زند و مشکل اصلی در مورد این گونه بدافزارها

معمولا انجام تبلیغات ناخواسته توسط آنها است.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به شما دوستان:
    تو نوار تسک بار من دوتا علامت هشدار اومده که میگه ویندوز یه spyware پیدا کرده و وقتی روی اون کلیک میکنم راهنماییم میکونه به یه سایتی که باید یه spyware remover به نام SpyGuardPro رو دانلود کنم اونم مجانی نیست.
    یکی از دوستان سه تا آنتی ویروس معرفی کرد که من nod32 رو انتخواب کردم و آپدیتشم کردم و سیستمو اسکن کردم چند بار.یه فایل به نام dialer YZ که نوشته یه trojan هست رو تو درایو c من پیدا کرد انو دلیت کردم ولی بازم درست نشده.
    العانم که کامپیوترم شروع به کار میکنه My Documents به طور اتوماتیک وار باز میشه
    با ویندوز عوض کردن درست میشه.اینم عکس اخطارهایی که میده:

لطفاً کمکم کنید.
    ببخشید اگه دارم سوال تکراری میپرسم.اعصابم داغونه.فرض کنید کامپیوترو 1 ماه نشده که ارتقا داده باشد بعد اینجوری ویروسی بشه.
    دوست عزیز

لطفا توصیه هایی را که در پست زیر داده ام به ترتیب و با دقت انجام دهید و باز اگر مشکلی بود من در خدمت هستم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه click_dez's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خونشون

پيش فرض

سيستمم يه ويروس گرفته كه هم تو بعضي پوشه ها هم نيوفولدر به همون اسم ميسازه، هم فولدر آپشن حذف شده و هم رفته توي اتوران درايوهام جا خوش كرده
    خود ويروس رو از بين بردم و ويندوز رو عوض كردم ولي بازهم هر وقت درايوي رو باز ميكنم فلودر آپشن حذف ميشه
    بيت ديفندر آپديت هم هيچ غلطي نكرد

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این چیه ویروسه یا تروجان؟

با چی پاک میشه.
    با nod32 اسکن کردم شناسایی میکنه ولی پاک نمیکنه.تازه اونم وقتی رو فایل راست کلیک میکنم و با nod اسکن میکنم شناسایی میکنه و گرنه اگه خود آنتی ویروس رو باز کنم و شاخه مربوطه رو اسکن کنم شناسایی نمیکنه.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کسی نبود جواب بده
    من رفتم تو این سایت
    http://www.hellboundhackers.org/code/readcode.php?id=1066"
    یه Script هست که من نمیدونم چی کارش کنم البته تو notepad کپیش کردم و با فرمت bat ذخیره کردم یه اتفاقهایی میوفته ولی نمی دونم چی میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این چیه ویروسه یا تروجان؟

با چی پاک میشه.
    با nod32 اسکن کردم شناسایی میکنه ولی پاک نمیکنه.تازه اونم وقتی رو فایل راست کلیک میکنم و با nod اسکن میکنم شناسایی میکنه و گرنه اگه خود آنتی ویروس رو باز کنم و شاخه مربوطه رو اسکن کنم شناسایی نمیکنه.
    به تایپک بهترین تنظیمات برای آنتی ویروس ناد32 مراجعه کن و تنظمیات آنتی ویروستون رو بر اساس اون تغییر
    بدید. صفحات آخر.

بعد که تنظمیات رو انجام دادید با خیال راحت سیستمتون رو اسکن کنید. فایل آلوده و یا فایل های آلوده از سیستمتون
    پاک میشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •