چه بچه هاي باحالي هستين.
دمتون گرم.
چه بچه هاي باحالي هستين.
دمتون گرم.
سلام
اصلا قابل شما رو نداشت وظیفشون{خنده یاهویی}
راستی هنوزم مشکی میپوشی یه دهن برامون بخون
موفق باشی
vtn54 عزیز سلام و ممنون
این adware در برنامه daemon tools میباشد .
حالا میخواستم بدونم مشکل ساز میشه یا نه ؟
البته ایندفعه پاکش کرد . حالا چرا قبلا پاک نمیکرد نمیدونم در حالی که کاسپر آپ دیت بود .
اگر لطف کنید و توضیح بدید آیا اصلا این مشکل ساز بوده یا نه ممنون میشم و به اطلاعات من و دوستان مبتدی مثل من :43: اضافه میشه .
بازم ممنونم![]()
Last edited by hsj110; 03-02-2008 at 00:29.
سلام به شما دوستان:
تو نوار تسک بار من دوتا علامت هشدار اومده که میگه ویندوز یه spyware پیدا کرده و وقتی روی اون کلیک میکنم راهنماییم میکونه به یه سایتی که باید یه spyware remover به نام SpyGuardPro رو دانلود کنم اونم مجانی نیست.
یکی از دوستان سه تا آنتی ویروس معرفی کرد که من nod32 رو انتخواب کردم و آپدیتشم کردم و سیستمو اسکن کردم چند بار.یه فایل به نام dialer YZ که نوشته یه trojan هست رو تو درایو c من پیدا کرد انو دلیت کردم ولی بازم درست نشده.
العانم که کامپیوترم شروع به کار میکنه My Documents به طور اتوماتیک وار باز میشه
با ویندوز عوض کردن درست میشه.اینم عکس اخطارهایی که میده:
لطفاً کمکم کنید.
ببخشید اگه دارم سوال تکراری میپرسم.اعصابم داغونه.فرض کنید کامپیوترو 1 ماه نشده که ارتقا داده باشد بعد اینجوری ویروسی بشه.
Last edited by elhamandmahdi; 03-02-2008 at 11:25.
اگر Daemon Tools را از یک منبع مطمئن مانند خود سایت سازنده اش دانلود کرده باشید مشکلی نیست ولی اگر از منابع
دیگر مانند سایتهای warez گرفته اید کمی جای نگرانی دارد .گاهی بعضی نرم افزارها از بعضی اجزای شرکتهای دیگر (
مانند Toolbar ) استفاده می کنند که که کارکرد تبلیغاتی دارد و آنتی ویروس یا آنتی اسپایور آنها را شناسایی می کند
و معمولا با حذف آنها هم مشکلی برای خود نرم افزار اصلی پیش نمی آید.در ضمن همانطور که از نام این نرم افزار
پیدا است این یک ویروس نیست و آسیب جدی به سیستم نمی زند و مشکل اصلی در مورد این گونه بدافزارها
معمولا انجام تبلیغات ناخواسته توسط آنها است.
دوست عزیز
لطفا توصیه هایی را که در پست زیر داده ام به ترتیب و با دقت انجام دهید و باز اگر مشکلی بود من در خدمت هستم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سيستمم يه ويروس گرفته كه هم تو بعضي پوشه ها هم نيوفولدر به همون اسم ميسازه، هم فولدر آپشن حذف شده و هم رفته توي اتوران درايوهام جا خوش كرده
خود ويروس رو از بين بردم و ويندوز رو عوض كردم ولي بازهم هر وقت درايوي رو باز ميكنم فلودر آپشن حذف ميشه
بيت ديفندر آپديت هم هيچ غلطي نكرد
این چیه ویروسه یا تروجان؟
با چی پاک میشه.
با nod32 اسکن کردم شناسایی میکنه ولی پاک نمیکنه.تازه اونم وقتی رو فایل راست کلیک میکنم و با nod اسکن میکنم شناسایی میکنه و گرنه اگه خود آنتی ویروس رو باز کنم و شاخه مربوطه رو اسکن کنم شناسایی نمیکنه.
کسی نبود جواب بده
من رفتم تو این سایت
http://www.hellboundhackers.org/code/readcode.php?id=1066"
یه Script هست که من نمیدونم چی کارش کنم البته تو notepad کپیش کردم و با فرمت bat ذخیره کردم یه اتفاقهایی میوفته ولی نمی دونم چی میشه.
به تایپک بهترین تنظیمات برای آنتی ویروس ناد32 مراجعه کن و تنظمیات آنتی ویروستون رو بر اساس اون تغییر
بدید. صفحات آخر.
بعد که تنظمیات رو انجام دادید با خیال راحت سیستمتون رو اسکن کنید. فایل آلوده و یا فایل های آلوده از سیستمتون
پاک میشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)