با تشکر از satttanism ناظر انجمن که تاپیک رو باز کردن و امیدوارم دوباره نبندش
به هر حال دلایل باخت واضحه ! کاش اینجا کره شمالی بود تا مصببین باخت رو محکوم به کار در معدن میکردن![]()
با تشکر از satttanism ناظر انجمن که تاپیک رو باز کردن و امیدوارم دوباره نبندش
به هر حال دلایل باخت واضحه ! کاش اینجا کره شمالی بود تا مصببین باخت رو محکوم به کار در معدن میکردن![]()
آی گفتی !! حرف دل منو زدی !!!
حیف ... حیف که این مشکلات حالا حالاها دست از سر ما بر نمیدارن
تو نظر سنجی نمیشه به بازیکنان رای داد چون همشون بد نبودن که
به نظرم باید گزینه نکونام و شجاعی هم اضافه شه
که نود درصد عامل باختمون نکونام بود![]()
نسل طلایی سالهای پیش فوتبال ما تموم شده.بهتره واقع بین باشیم
نکونام حتی در زمان اوجش،خلعتبری و ...هرگز نمی تونن جای باقری ها،دایی ها،زرینچه ها،عزیزی ها و کریمی ها رو بگیرن
الآن پول تو دست و بال اینها زیاد شده،پول این بازیکنان را داغون کرده.به خاطر...زیاد فوتبالیست ها را از نزدیک می بینم،اکثرشون خیلی خیلی مغرور هستن.خدا را بندگی نمی کنن
اینها بخصوص لژیونرها فوتبال بازی نمی کنن.فقط به فکر حاشیه و مصاحبه و دوربین هستن
Last edited by وین رونی; 22-01-2011 at 23:25.
با باخت ما عدالت برقرار شد متاسفانه . افتضاح بازی کردیم . فقط شانس آوردیم که تو وقت قانونی و با اختلاف حداقل ۲ تا نباختیم . حیـــــــــــــــــــــــ ــــــــف.
جا داره از همین تریبون تشکر کنم از برادران پخش شبکه ی ۳ که بلافاصله بعد از پایان بازی رفتن برا پخش پیام بازرگانی و یادی کنم از آبا و اجداد تک تک این عزیزان.
.
جالبه نکونام 90 درصد توپ هایی که دستش میامد لو میداد
همون موقع گفتم اینجوری میبازیم که شد
آخه بازیکن بد بخت چیکار کنه! بالاخره یه روز بازیش میگیره، یه روز نمیگیره. خیلی کم هستند بازیکنانی که عمدا" بخواهند تو تیم ملی بد بازی کنند.
اما این مدیریت فوتبال، چون فوتبال دغدغه ی اصلی شون نیست و نگاه ابزاری به فوتبال دارند، به خاطر همین همیشه با سیاست گذاری های اشتباه و ندانم کاری هاشون ضربه هایی به فوتبال این مملکت زده اند که حالا حالا ها وضمون همینی هست که هست.
حیف با غیرتایی مثل تیموریان
دلم واسه خلعتبری سوخت واقعا حق داشت که به لیگ های اورپایی بره ولی..........
دیگه فوتبال ایران برای همیشه تموم شد تا وقتی کره وژاپن با برنامه هایی که واسه فوتبال خودشون دارن ایران هیچی نیست.....
یک آه سوزناکی هم میکشیم و ........................
..
.
.
.
.
.
.
.
.
و ....................... پایان
Last edited by hompoil; 22-01-2011 at 23:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)