تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 674 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام بر تمامی دوستان.
    بالاخره بعد از 22 ساعت با GPRS ایرانسل دانلودم تموم شد.
    یه سوالی که دارم اینه,رم من 1G و توی قسمت سیتینگ زده بد,توی PES 10 میزد OK ولی من بازم نمیتونستم روی HIGH بازی کنم اما اینو روی HIGH بازی کردم که کمی روی انیمیشنها و صحنه اهسته ها فقط مشکل داره اما بازی خیلی خوب اجرا میشه,یعنی نسخه اصلی هم همینطوره.
    راستش من فقط حدود 25 دقیقه از نیمه اول رو بازی کردم,یه پنالتی واسم گرفت که خوشحال شدم احتمالا توی این نسخه داور بلده پنالتی بگیره.
    مورد بعد اینکه به نظرم کلا بازی تغییر نسبت به قبل و رو به جلو بوده.
    من که باهاش حال کردم.
    اما انگار گل زدن راحته,چون من توی 25 دقیقه یه پنالتی زدم,یه سانت هم از کنار کردم زدم توی گل.

داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان

پيش فرض

برای منم عجیبه چرا Bahador2009 حذف شده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

بنده به عنوان کسی که سالها PES بازی کردم (از Winning Eleven 3 تا PES 11 DEMO ) در این پست باید اعتراف کنم فیفا یه چیز دیگست لا مصب
    خیلی خیلی حال داد. یعنی واقعا دست EA درد نکنه بابت بازی.اول که دمو PES اومد فکر میکردم عجب چیزیه ولی فیفا چند مرحله بالاتره و PES تازه داره تو راه FIFA میاد ولی حداقل 2-3 سال دیگه طول میکشه که این دو بازی رو با هم مقایسه کنیم.
    از خوبیهای فیفا اگر Manual بودنش رو فقط در نظر بگیریم بیشتر از PES می ارزه.

دوستان PES باز حتما FIFA رو امتحان کنن.بنده تا 2 ساعت پیش نظرم یه چیز دیگه بود ولی حالا دیگه میفهمم NEXT GEN یعنی چی و اصلا هم خجالت نمیکشم از اینکه بگم تا الان اشتباه فکر میکردم.
    WE ARE 11

4. 3 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

تاريخ دقيقي كه مياد چه وقته كسي ميدونه و چه سيستمي ميخواد ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

بنده به عنوان کسی که سالها PES بازی کردم (از Winning Eleven 3 تا PES 11 DEMO ) در این پست باید اعتراف کنم فیفا یه چیز دیگست لا مصب
    خیلی خیلی حال داد. یعنی واقعا دست EA درد نکنه بابت بازی.اول که دمو PES اومد فکر میکردم عجب چیزیه ولی فیفا چند مرحله بالاتره و PES تازه داره تو راه FIFA میاد ولی حداقل 2-3 سال دیگه طول میکشه که این دو بازی رو با هم مقایسه کنیم.
    از خوبیهای فیفا اگر Manual بودنش رو فقط در نظر بگیریم بیشتر از PES می ارزه.

دوستان PES باز حتما FIFA رو امتحان کنن.بنده تا 2 ساعت پیش نظرم یه چیز دیگه بود ولی حالا دیگه میفهمم NEXT GEN یعنی چی و اصلا هم خجالت نمیکشم از اینکه بگم تا الان اشتباه فکر میکردم.
    WE ARE 11
    لطف میکنی چندتا عکس هم از داخل بازی بزاری از نمای دور نزدیک از لباسها چمن مرسی ممنون میشیم

پروفشنال Lt.Ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    In Labyrinths of Coral Caves

پيش فرض

We Are 11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

لطف میکنی چندتا عکس هم از داخل بازی بزاری از نمای دور نزدیک از لباسها چمن مرسی ممنون میشیم
    از لحاظ گرافیکی تقریبا مثل PES هست و گرافیک آنچنانی نداره ولی از لحاظ گیم پلی به شدت قوی تر و ب شدت PRO , Simulate هست . فعلا تازه من یاد گرفتم چه جوری درست بشوتم.

شدیدا توصیه میکنم حداقل DEMO رو بازی کنید.دوربین که پشت بازیکن میره (مثل Arena یا دوربین Pro ) آدم واقعا احساس میکنه وسط سانتیاگو وایساده و مثلا وقتی میخواین به سمت دروازه بشوتید عکس العمل تماشاچیای پشت دروازه خیلی زیبا کارشده.

انصافا یه چیز دیگست. ولی خوب سخته و PES هنوز خیلی Arcade تر از فیفاست.

عکس هم روی چشم اتفاق جالبی افتاد عکس میگیرم .

9. 2 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

آقا کسی توی تهران دمورو نداره؟؟من طرف آریا شهرم

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لینک دانلود نسخه 360 هم اومد بالاخره
    از سرور مگا اپلود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستانی که دموی فیفا 11 رو بازی کردن و مثل من کفشون بریده لطفا نکته نظراتشون رو توی تاپیک فیفا 11 قرار بدن تا مشکلی پیش نیاد گرچه می دونم اگه کسی همین دموی فیفا 11 رو دانلود کنه دیگه اعتراضی به این برتر بینی فیفا نخواهد کرد حتی خود مهرداد حتی پدرام عزیز و سایرین که علاقه شدیدی به PES دارن ولی خوب هر دو بازی دموش اومد و بازی کردیم و باید اعتراف کنیم که فیفا حالا حالا ها حرف های زیادی برای گفتن داره و حقیقتا فوتبال حرفه ای و تکاملی لقبی هست باید برای فیفا به کار برده بشه نه PES از همه معذرت می خوام بابت این حرف هام ولی خوب فقط می تونم به PES خورهایی که فکر می کنن دارن یه بازی نکست تجربه می کنن بگم برای تجربه یه فوتبال واقعی و حرفه ای و بی نقص دموی فیفا رو بگیرن و بشینن ببینن گیم پلی به چی میگن. PES امسال تغییر زیادی داشته ولی گیم پلی فیفا واقعا حرفه و ناب و بی نقص هست. البته PES امسال خیلی حرف ها برای گفتن داره... من امسال واقعا خوشحالم به خصوص برای PC گیمر ها سال فوتبالیه خوبیه چون 2 تا فوتبال سطح بالا و کاملا منقلب شده اومده هم فیفا و هم PES پیشرفت قابل ملاحضه ای نسبت به ورژن قبلشون داشتن که باعث شده حسابی جفتشون تا یه مدت سرگرم کنن بچه ها رو به PES خور ها شدیدا توصیه می کنم خودشون رو از 2 تا فوتبال محروم نکنن.

13. 9 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •