سلام
دوستان من بازی رو تو هر درایوی حتی درایو ویندوز نصب میکنم موقع اجرا پچ assassins_creed_2_1.01_us این ارور رو میده
ویندوز 7 نسخه 64 بیتی
لطفا راهنمائی کنید تنها مانع برای کرک بازی همین هست و سایر مراحل هیچ مشکلی نداره
![]()
سلام
دوستان من بازی رو تو هر درایوی حتی درایو ویندوز نصب میکنم موقع اجرا پچ assassins_creed_2_1.01_us این ارور رو میده
ویندوز 7 نسخه 64 بیتی
لطفا راهنمائی کنید تنها مانع برای کرک بازی همین هست و سایر مراحل هیچ مشکلی نداره
![]()
داستان بازی طبق این تاپیک:
1: Value value vulae vaule vlaue
2: کرک Crack کورک کروک سریال
3: آقا این لانچر اون جوریه مال من اینجوریه.
4: آقا امروز بازی رو خریدم عالی بود.
5: value گذاشتم اون طوری شد اینطوری شد.
6: کسی میدونه چرا اینجوری میشه؟
تازه اخر داستان Assassin Creed 2 جالبه (درست مثل 1 اون) یعنی این:
7: بازی کردم, بازی آشغالی بود. همین F$^@R بهتر بود.
خلاصه اینجا در مورد هر چیزی بحث میشه الا دادستان![]()
ن تو سکانس 4 و مموری 5 اون جایی که می خواد از لورنزو محافظت کنه گیر کردم. یعنی وقتی همه رو می کشم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد لورنزو هم همین طوری بی حرکت می مونه. هیچ علامتی هم تو نقشه نیست.
نمی دونم چی کار باید بکنم؟ باید دکمه خاصی رو بزنم یا اینکه باید value رو عوض کنم؟
value من 1844 هستش.
سلام
من بازی رو همین امروز خریدم. فکر می کنم موقع نصب مراحل خودشون اجرا شدن. واسه اطمینان فایل host رو چک کردم که دیدم ویرایش شده. ولی الآن یه مشکل هست. بعد از اجرای فایل سرور، پنجره ی داس بعد از باز شدن بلافاصله بسته می شه. همه ی برنامه ها ی توی تسکبار رو هم بستم. اون تیکی که تو سوالات متداول شماره ی 3 گفته شده بود که باید برداشته بشه، چک کردم اصلا تیک نخورده بود. ویندوزم هم 7 هستش. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
ویرایش: واسه اطمینان همه ی فایل های پست اول رو دانلود و با فایل های نصب شده replace کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست.
Last edited by SADEGH 7; 15-04-2010 at 16:01.
دوستان من اون قسمتی که میره پیش لئوناردو و بهش میگه که 3 تا رو بکشه و من اونارو همون جوری که میگه میکشم و سپس میگه بر گرد پیش لئوناردو ولی نمیدونم چیکار کنم هیچ جا تو نقشه معلوم نیست .در اتاق لئوناردو باز نمیشه
هیچکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟
هر چی می رم بعدش از بازی می ام بیرون دوباره میاد از اول
چک پوینت می ده ولی سیو نمی کنه
کمممممممممممممممممممممممم ممممک
دوستان من تا بازی را اجرا می کنم ارور زیر را برام باز میکنه
برنامه Ubisoft Game Launcher
را باید از کجا دانلود کنم و نصب کنم این برنامه الان در c نصب نیست و من هم موندم از کجا بیارمش
خواهشن یه راهنمایی کنید خیلی گیر کردم
نسخه بازی 3 دی وی دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل جعبه لئوناردو هم همون كليد 2 بود منتها نبايد نكرش دارى فقط يه ضربه كوجيك كافيه.
سلام من اینجا که عموی اتزیو میگه آموزش ببینیم موندم سه تا آموزش قبلو رد کردم ولی اینجا رو موندم چیکار کنم یعنی چطور و چه موقع باید کلید هایی رو که میگه بزنم . اینم عکس :
ویرایش : خودم رفتم
Last edited by mohammadrezams; 16-04-2010 at 10:40.
سُلام
منم همین مشکلو دارم با این تفاوت که gameluncherو دارم ولی بازیم همین ارور میاد.
اصلا وقتی gameluncherو مخوام instal کنم تا دکمه ی نصب و میزنم یک دفعه غیب میشه ولی تو درایو c ام gameluncherو دارم.ولی بازیو وقتی کلیک میکنم همین عکسه میاد
تورو به خدا کمک کنید
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)